Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
loool ljudi. Recimo da imam 10.000evra na bacanje. I sad hocu da uzmem jos jednu 320 a kad izadje neka nova uzecu i nju. Ako treba kupicu i tu GT ali sad nema GT i hocu jos jednu 8800GTS. Necu GTX jer sadasnji naslovi bolje rade na 320 SLI nego na GTX sto se vidi iz testova koje sa postavio u prethodnim postovima. Znaci ocu SLI samo za naslove koji su vec izasli a za buduce cu uzeti neki novi GPU. Pare nisu problem u tome je stvar!

Poslednja izmena:
Pa jel moze 2 GTX u SLI?

loool ljudi. Recimo da imam 10.000evra na bacanje. I sad hocu da uzmem jos jednu 320 a kad izadje neka nova uzecu i nju. Ako treba kupicu i tu GT ali sad nema GT i hocu jos jednu 8800GTS. Necu GTX jer sadasnji naslovi bolje rade na 320 SLI nego na GTX sto se vidi iz testova koje sa postavio u prethodnim postovima. Znaci ocu SLI samo za naslove koji su vec izasli a za buduce cu uzeti neki novi GPU. Pare nisu problem u tome je stvar!

Za tu kintu nikakav SLI vec neki polovan BMW i nema da mislis.:d

Gde je moderator kad ti treba? Citava 78 strana offtopic o sli, gts, gtx, xt i ko zna kojim jos cudesima, a niko crysis da spomene, ako nemate sta da kazete o igri bolje cutite nego da nabijate postove na rasprave gde im mesto nije.

A sto se tice borbe za zivot tesko da bi sa mnom u ringu opstao duze od par sekundi.
@Colt - *** izgleda da su SVE igre napisane tako!

verovatno zato sto imas onaj pistolj sto si se slikao sa njime i okacio nam ovde, a i 10.000e na bacanje. Mogu misliti koliko si kamiona jadan morao da "poguras" da bi postao tako opasan...:crash:

Poslednja izmena:
verovatno zato sto imas onaj pistolj sto si se slikao sa njime i okacio nam ovde, a i 10.000e na bacanje. Mogu misliti koliko si kamiona jadan morao da "poguras" da bi postao tako opasan...:crash:

Gde je ta slika? :D Hteo bih da vidim kako izgleda ta komedija :D

Call Of Whiplasheruarez :D

hehe nije to moj stoljpi ja ne koristim vatreno oruzje:) a borba u ringu podrazumjeva gole ruke, a za pravila bi se vec dogovorili, mada mi K1 full kontakt najvise odgovara:) Ajd ljudi manite off topica. Izvinjavam se svima za off topic, ja vise necu. Ajde malo o igri da pricamo.
@Gorane - jel ima gdje upustvo za ono modanje bete sto si ti radio?

Poslednja izmena:
hehe nije to moj stoljpi ja ne koristim vatreno oruzje:) a borba u ringu podrazumjeva gole ruke, a za pravila bi se vec dogovorili, mada mi K1 full kontakt najvise odgovara:) Ajd ljudi manite off topica. Izvinjavam se svima za off topic, ja necu vise. Ajde malo o igri da pricamo.

Mislim da je o igri koja jos nije ni izasla, na ovih 80 strana vec dovoljno receno...sacekajte bar 26. oktobar....

hvala
Pada nekih 15-20 fps. U indoor i vise. E jos kad bih ja znao da primjetim sve razlike bilo bi dobro:)

Poslednja izmena:
Al' ste prsli, yebote.

Sevaju glockovi, shiklja krv, bam, bam.

Dajte, koji vam je:p

Evo jednog detaljnijeg preview-a...

An awful lot has been said about what PC is going to be needed to run Crysis. The developers gave their own minimum and recommended specs at the event but I employed a few stealth tactics of my own (until I realised they didn't mind me just asking) to ascertain what machines were being used for the preview sessions. Big ass Dell jobbies with Intel Core 2 Quad processors (couldn't tell what GHz), 2GB system RAM, a single NVIDIA GeForce 8800 GTX and Windows XP. The latter is especially important because it means that we were looking at the DX9 version only.

The DX10 mode is the preserve of Vista users, as long as they have DX10 hardware of course, and they use "Very High" settings in the game. Use anything, regardless of what PC you have, and apparently it'll be in DX9.

http://www.yougamers.com/previews/12668_crysis/

Poslednja izmena:
Joojj znaci nista od petka, jer pretpostavljam da ce serveri biti preoptereceni pa ce pre biti ovako :D
Petak na subotu,
Svi pjevaju luduju
Samo ti si tuzan druze moj
Znam da srce nemira
Ma nije ona jedina
Samo nocas nemisli o njoj....... :d
Aghhhh taj Krajziz....

Evo ga odgovor:

Follow your instincts
And choose the other path
You should never be afraid
You're protected
From trouble and pain
Why
Why is this a crisis in your eyes again

(MUSE - hoodoo)

Poslednja izmena:
zato cemo napraviti novu temu, jer je ova otila na 100!!!!

oce biti nesto od tog brutalnog... sve se plasim... ali ajde bas da vidim...

@nedjo: ma dobra tema, ima sve, potezanje utoka, izazivanje na razne okrshaje, sve je to brutalno, i svi smo u krizi.

Pozz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno