Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne nisi u pravu. Grafika na medium je najbolja koju sam ikada vidio. Na high jos bolja naravno. Ja sam igrao na pola-pola i odusevljan sam. I ovde pricamo o beti koja je toliko neoptimizovana da je to strasno. Sa finalnom igrom bice mnogo bolje sigurno

Poslednja izmena:
citam neke postove ovde i dodje mi da placem (tipa ne valjaju teksture na ramenu vojnika, ne drmaju se cetiti lista na drvetu nego dva itd...). Ili ste vi toliko fanatici i toliko opsjednuti glupostima ili ja mislim da je poenta igre nesto drugo?! I nemoguce je prema beta mp sudit kakva je igra. Ko zna kad je napravljen ovaj beta mp jer je jako lose uradjen, ali cak i takav crysis izgleda lijepo. Naravno da je igra mnogo zahtjevna ali zar se mora igrat na full high? Zasto ne moze na medium. Ja iskreno mislim da se normalni ljudi ne opterecuju time dal ce igrat na med ili high. Pa valjda je gameplay najbitniji, a grafika i na medium je najbolja trenutno koju sam vidio.

***, ne znam sta da vam kazem, samo cu vam postaviti jedno pitanje... Sta je to na sta ste se lozili sve ovo vreme i za sta to kazete da je mnogo bolje nego ista do sada vidjeno? Prica? Gameplay? Ili mozda grafika i fizika? Ono sto vam je prezentovano nije ni u medium ni u low detalja vec je maximum. Automatski, ako ne budes video ono na sta si se lozio i sta u sustini ocekujes kada instaliras igru i pocnes da je igras, to vise nije to. Ako sam porucio sonijev televizor, bas onaj sto sam video u katalogu, a oni mi posalju isti takav ali crno beli, naravno da cu da kazem da to nije ono sto sam video, izabrao, i ocekivao, a shodno tome ni sveopsti utisak ne moze biti isti.

Jednostavno receno, Crysis bez maximuma detalja i apsolutne fizike koju su demonstrirali nije vise Crysis, jer prica je u ovom slucaju sasvim sporedna, cak mislim da je toliko izlizana da mozes komotno da se klizes na njoj, a i sam gameplay nece odmaci daleko od Far Cry-a ...

Poslednja izmena:
Ahahaha, znaci dosli smo do toga da grafika vise nije vazna vec gameplay ?! :D. Do novembra ima da bude vazno da je igru pravio Crytek i to ce biti dovoljno da se igra :D

Niko to nije rekao tako da mojne da reshse
Poenta je da su neki gameri razmazeni pa kazete tekstura na ramenu je mutna.....Drvece se ne njishe itd itd. Ocekujete fotorealisticnu igru a znate da je jos rano za to. Razmislite i shvaticete da ce uskoro i to doci. To svi znamo. Zamislite samo nastavak Crysis-a. Pa bice kao film da igrate a ne igru. Grafika ima svoj domet a to je da izgleda kao sto mi vidimo svet oko sebe.
Doci ce i taj dan. :guitar:

citam neke postove ovde i dodje mi da placem (tipa ne valjaju teksture na ramenu vojnika, ne drmaju se cetiti lista na drvetu nego dva itd...). Ili ste vi toliko fanatici i toliko opsjednuti glupostima ili ja mislim da je poenta igre nesto drugo?! I nemoguce je prema beta mp sudit kakva je igra. Ko zna kad je napravljen ovaj beta mp jer je jako lose uradjen, ali cak i takav crysis izgleda lijepo. Naravno da je igra mnogo zahtjevna ali zar se mora igrat na full high? Zasto ne moze na medium. Ja iskreno mislim da se normalni ljudi ne opterecuju time dal ce igrat na med ili high. Pa valjda je gameplay najbitniji, a grafika i na medium je najbolja trenutno koju sam vidio.

A-ha, sad sam te uhvatio ... znachi ipak je na medium a ? :D:d
Eh zhivote, drug mi nisi bio ... :lupko:, ali mosh' misliti, moj GTS je HD-OC, a to ce mu doneti boost-a ... Muahaha :-devil-:, kojeshta :( !

Ja definitivno nisam normalan :D:D:D:p

Ahahaha, znaci dosli smo do toga da grafika vise nije vazna vec gameplay ?! :D. Do novembra ima da bude vazno da je igru pravio Crytek i to ce biti dovoljno da se igra :D

Grafika je dobra, ajde me ubedi u suprotno.

***, ne znam sta da vam kazem, samo cu vam postaviti jedno pitanje... Sta je to na sta ste se lozili sve ovo vreme i za sta to kazete da je mnogo bolje nego ista do sada vidjeno? Prica? Gameplay? Ili mozda grafika i fizika? Ono sto vam je prezentovano nije ni u medium ni u low detalja vec je maximum. Automatski, ako ne budes video ono na sta si se lozio i sta u sustini ocekujes kada instaliras igru i pocnes da je igras, to vise nije to. Ako sam porucio sonijev televizor, bas onaj sto sam video u katalogu, a oni mi posalju isti takav ali crno beli, naravno da cu da kazem da to nije ono sto sam video, izabrao, i ocekivao, a shodno tome ni sveopsti utisak ne moze biti isti.

Jednostavno receno, Crysis bez maximuma detalja i apsolutne fizike koju su demonstrirali nije vise Crysis, jer prica je u ovom slucaju sasvim sporedna, cak mislim da je toliko izlizana da mozes komotno da se klizes na njoj, a i sam gameplay nece odmaci daleko od Far Cry-a ...

Odgovor na pitanje: Na grafiku koja je sasvim dobra u mp beti :) Ako moram da spustim detalje, ***, i FarCry sam igrao na medium ali sam uzivao u gameplay-u i opet u grafici (na medium, ali je odlicna).

Meni grafika ne predstavlja samo kvalitet teksture, nego i dizajn nivoa, konfiguracija terena.

Poslednja izmena:

iskren da budem nikad prije nisam ni vidio ni jedan screen od njega. Za igru sam cuo prije mjesec dana. Igrao sam wow 2 godine, pa nisam bio u toku sta izlazi.

A-ha, sad sam te uhvatio ... znachi ipak je na medium a ? :D:d
Eh zhivote, drug mi nisi bio ... :lupko:, ali mosh' misliti, moj GTS je HD-OC, a to ce mu doneti boost-a ... Muahaha :-devil-:, kojeshta :( !

Ja definitivno nisam normalan :D:D:D:p

6 opcija je na high 4 na medium

Poslednja izmena:
Do 25.09 ovaj post ima da dodje do stote strane, a kad se demo skine ima da oborimo rekord u pisaniji za 1 dan. Jedva cekam......

Ja sam FC1 igrao na laptopu sa Radeon 9200 Mobile grafickom.

Svideli su mi se efekti, ali ono sto me je najvise odusevilo je dizajn nivoa gde se ogroman nivo jednom ucita u memoriju i onda se igra. Mojoj sreci nije bilo kraja kada sam se popeo kod satelitske antene i bacio pogled na drugi deo ostrva sa kog sam krenuo :)

Ljudi ova rasprava je smeshna, a tek ovi tripovi sa "nemoj srati" i ostalo, mogao bi neki lep ban da se popije.
Josh ce da padne i neko pushenje, ***, 'ajde malo kulture.
Ili da da se naoruzamo i pobijemo.

Poslednja izmena:
Niko to nije rekao tako da mojne da reshse
Poenta je da su neki gameri razmazeni pa kazete tekstura na ramenu je mutna.....Drvece se ne njishe itd itd. Ocekujete fotorealisticnu igru a znate da je jos rano za to. Razmislite i shvaticete da ce uskoro i to doci. To svi znamo. Zamislite samo nastavak Crysis-a. Pa bice kao film da igrate a ne igru. Grafika ima svoj domet a to je da izgleda kao sto mi vidimo svet oko sebe.
Doci ce i taj dan. :guitar:

poenta je da ti nisi pratio igru od 2006-te kada je poceo prvi materijal da se pojavljuje. Nisi gledao tech-demoe i 20 trailerea u kojima se to liscve koje pominjes njise, teksture su ostre i sve je bolje nego sto je trenutno u ovom MP demou koji je izbacen. Tako da mi ne pricamo o nekoj naucnoj fantastici koju smo mi umislili vec pricamo o necemu sto smo videli i sto nam je receno da ce biti, a nije isporuceno (jos uvek, mozda i bude na kraju). Tako da price o tome da je "rano" ne stoje posto su vec prikazane. Idi na game trailers i kreni redom da gledas sve, pocevsi od prvog tech demoa gde je kao glavni feature pokazano kako lik prolazi kroz niske palme i mrda lisce. (Dzef me je pitao otkud ja znam da to nije bilo dx10, pa znam, rekli su na proslogisnjem E3 da je sve sto vidimo dx9 i to je bilo (prvi put) na 7950gx2 (koji ni nije dx10. Tek kasnije pred novu godinu su prikazivali ponovo igru i editor gde su rekli nesto tipa "ovo je na 8800gtx, dx9, jos radimo na dx10, bice poboljsanja itd. blablabla...) Posle skoro dve godine rada - to je izbaceno/nije prisutno (u MP demou). U istom tom demou ces videti ultra-ostre teksture zemlje (dakle od pre godinu i kusur dana), a ovde u demou su znatno mutnije. Videces volumtreic lightning koga ovde nema, videces da nema magle u daljini (kasnije su se hvalili time) a ovde je ima, itd.

Poslednja izmena:
Kako bre nema volumetric lighting??Pa okacih li ja youtube filmic?

to je sun haze, nije v.light. a i to se ukljucuje preko registry twekova. Nije ni bitno :) Aj, gde je sve ostalo ? :D

Ne bre, sun haze je nesto drugo...Pa volume light je upravo efekat koji se vidi na filmicu.Kad je neki objekat (drvece na filmicu) ispred sunca, vidis zrake koji prolaze kroz krosnju!...U FC se taj efekat mogao videti u ranoj fazi :)
A to ostalo ce da vidimo za pet dana. :p CE DA VIDIMO SUNAC DA MU J*** :D

Poslednja izmena:

Jednostavno rečeno, preteruješ;),jel ti to znači da će ovde samo 5% ljudi uživati u igri ..ma mojne,)

Poslednja izmena:
poenta je da ti nisi pratio igru od 2006-te kada je poceo prvi materijal da se pojavljuje. Nisi gledao tech-demoe i 20 trailerea u kojima se to liscve koje pominjes njise, teksture su ostre i sve je bolje nego sto je trenutno u ovom MP demou koji je izbacen. Tako da mi ne pricamo o nekoj naucnoj fantastici koju smo mi umislili vec pricamo o necemu sto smo videli i sto nam je receno da ce biti, a nije isporuceno (jos uvek, mozda i bude na kraju). Tako da price o tome da je "rano" ne stoje posto su vec prikazane. Idi na game trailers i kreni redom da gledas sve, pocevsi od prvog tech demoa gde je kao glavni feature pokazano kako lik prolazi kroz niske palme i mrda lisce. (Dzef me je pitao otkud ja znam da to nije bilo dx10, pa znam, rekli su na proslogisnjem E3 da je sve sto vidimo dx9 i to je bilo (prvi put) na 7950gx2 (koji ni nije dx10. Tek kasnije pred novu godinu su prikazivali ponovo igru i editor gde su rekli nesto tipa "ovo je na 8800gtx, dx9, jos radimo na dx10, bice poboljsanja itd. blablabla...) Posle skoro dve godine rada - to je izbaceno/nije prisutno (u MP demou). U istom tom demou ces videti ultra-ostre teksture zemlje (dakle od pre godinu i kusur dana), a ovde u demou su znatno mutnije. Videces volumtreic lightning koga ovde nema, videces da nema magle u daljini (kasnije su se hvalili time) a ovde je ima, itd.

*** ja licno ne mogu da pratim te gluposti, imam zivot, posao, prijatelje i ne mogu bas toliko da se posvetim igri jos od 2006.-te. Bez uvrede ali ja nemam vremena da pratim tako nesto i da se lozim na to. Igra mi se svidja i to je to. Dal cu je igrat na medium ili high najmanje je vazno. Vecini nije vazno, jer je mali broj ljudi kao ti da su toliki fanatici. Nemoj me pogresno razumjeti ali pola ljudi ovde nema ni pojma sta su light kur... ili volume....nesto i vecina njih igra na 17 monitorima tako da oni nece ni vidjeti pola tih naprednih opcija igre. To je realna cinjenica i prihvati to. Svi mi znamo da necemo igrati na full detaljima. Ali zar je to toliko vazno da ako ne mozes igrati na full onda neces ni igrati. Ne mogu to da shvatim, igra ko igra, igracemo je mjesec-dva i ostavit kao i sve druge. A osim toga ovo je neka beta od ko zna kad zato i ne lici ni na sta. Sjecam se kad sam skinuo doom3 beta. Igra je radila na max 20fps-a, a kad je izasla full radila je na min 35-40fps-a. Sacekajmo full igru ili bar demo, tad ce se sve kristalizovati. Nema potrebe da je toliko pljujete.

Poslednja izmena:
*** ja licno ne mogu da pratim te gluposti, imam zivot, posao, prijatelje i ne mogu bas toliko da se posvetim igri jos od 2006.-te. Bez uvrede ali ja nemam vremena da pratim tako nesto i da se lozim na to. Igra mi se svidja i to je to. Dal cu je igrat na medium ili high najmanje je vazno. Vecini nije vazno, jer je mali broj ljudi kao ti da su toliki fanatici. Nemoj me pogresno razumjeti ali pola ljudi ovde nema ni pojma sta su light kur... ili volume....nesto i vecina njih igra na 17 monitorima tako da oni nece ni vidjeti pola tih naprednih opcija igre. To je realna cinjenica i prihvati to. Svi mi znamo da necemo igrati na full detaljima. Ali zar je to toliko vazno da ako ne mozes igrati na full onda neces ni igrati. Ne mogu to da shvatim, igra ko igra, igracemo je mjesec-dva i ostavit kao i sve druge. A osim toga ovo je neka beta od ko zna kad zato i ne lici ni na sta. Sjecam se kad sam skinuo doom3 beta. Igra je radila na max 20fps-a, a kad je izasla full radila je na min 35-40fps-a. Sacekajmo full igru ili bar demo, tad ce se sve kristalizovati. Nema potrebe da je toliko pljujete.
Ovde je bogami pocelo opasno da se proziva!

Mi nemamo zivote, to je ochigledno:p
Pazite se vi koji ulazite na bench forum, zaboravite nadu i zivot:p

Iskreno, ja svoje pljuvacne zlezde cuvam josh, ali ako crytekovci budu upropastili svoje chedo, necje ih oprati ni sava ni dunav, ali ima josh malo vremena da se docheka taj famozni demo.
A crysis ako bude valjao, imacje sigurno veliku replay vrednost, tako da to nije jedna od onih igara koje cje biti aktuelna mesec-dva.
A to da vecjina ljudi igra na 17"crt nije neka uteha, jer i za to cje im trebati prilichno jak hardver sudecji po sadashnjem stanju, a sve vishe ljudi ima TFT 17" i vecje.
Tako da ta pricha igracje se raja bash i ne pije vodu, sa chime cje da igraju?
Sa 7600 GS? To je za raju extra kartica, pobogu ima 256mb:p
Da, sigurno, naigracje se:p

I da, ovo i jeste pravljeno za fanatike, i mi fanatici pravimo taj veliki hype, mi guramo napred, reklamiramo crysis kao chudo nevidjeno, kupujemo mocjan hardver, pazi ako bude dobra igra to je super...ali ako bude losha, nema hype-a, nema reklame, nema kupovine hardvera.

Ali sachekajmo 25-i septembar.

Poslednja izmena:
Posto se retko ko s nekim slaze predlazem fajt svako izmedju svakog RAW style.:d Stolice i lupanje glave protivnika o stepenice ringa su dozvoljene.
Pa da vidimo ko je u pravu. Lol

Ako imas problem sa tim, ne znam sta trazis na 55 strani i kucas 1372 post o igri koja jos nije izasla. A posto si Lav :vomit:, da pokusam da ti objasnim. Zamisli ovako. Ti naravno vec, za razliku od nas koji znamo sta je volumetric lighting, imas devojku. I sada, neki ortak ti pokaze snimak neke bombe u akciji i kaze ti da je luda za tobom. Ti se odusevis al ona je tako dobra, da ti jednostavno zelis da se pokazes u sto boljem svetlu, pa odlozis taj susret i krenes da radis na sebi, uplatis teretanu, nabudzis kola i druge kewl stvari resis da odradis... Ostavis staru ribu, jer vise ne mozes ni da je pogledas, samo mislis na ovo sto te ceka. I after awhile, kad konacno skupis cojones i krenes da se vidis sa bombom, ona se pojavi i vidis da nije nista od onoga sto si vec video ranije, na snimku. U rangu je tvoje bivse, mozda malo bolja, ali si se osecas prevarenim, jer si se cimao i lozio da bi presao sa konja na konja, uz doplatu. I nista sad, sta je tu je ubacis je ti u kola, samopouzdanje poraslo jer se sad osecas superiornije, krenes odmah u napad rukom i iznenadis se jos gore kad shvatis da u rukama drzis *****

Poslednja izmena:
Ovde je bogami pocelo opasno da se proziva!

ne prozivam ja nikoga, potpuno razumijem kad je neko toliki fanatic sto se tice igrica. I ja sam isto veliki ljubitelj pc igara mada sam zadnje 2 godine igrao wow pa nisam bas u toku sa novim igrama. Ali mi nikad nije bilo bitno dal cu igru tjerat u full ili medium. A nisu ni oni u krajteku ludi ljudi sta vam je?! Donosite sud na osnovu neke bete od prije hrista koja je toliko neoptimizirana da je to strasno. Recimo stojim sam u nekom hodniku i fps je preko 60-70, znaci leti u tom dijelu. Mrdnem malo on pocne nesto sjeckat, cimat, teksture se cijepaju, neka svjetlost prodire kroz zidove, itd, itd.... A i samo logiku upotri****te (moram ekavski :) upotrebite), zar je bila ikad neka igra koja kad je izasla nije imala odgovarajuci hardver??? A koliko znam bar do ljeta 2008 nece izac nista novo od gpu-a. Vrh ponude danas su 8800 i 2900 koja god da je serija. I sad neko kaze da to nece moci vrtjeti ni low?! Sanse za to su jako male ipak govorimo o jacem hardveru danasnjice. Pa i far cry kad je izasao bio je zahtjevan ali ja sam ga sasvim lijepo igrao sa 9600pro u med, high detail, a ubrzo zatim sam imao 9800pro na kojoj je letio. Ne znam, mozda ste vi upravu, mozda ce trebati 2x8800 gtx ali to bi bilo prvi put u svijetu igara da novi naslov nema prateci hardver. Jednostavno za mene tu nema logike. A ako to stvarno tako bude, onda crysis nije ni zasluzio da se igra. Jer ako su napravili biosock da na mojoj konfi leti na 1850*1050 u full detaljima na dx10 (ruku na srce bioshock izgleda jako dobro mada nije u fazonu crysisa normalno ali izgleda prelijepo) zasto mislite da nece ni crysis?! Znam ja zasto mislite i zasto pljujete po njemu. Svi ste sastavili konfe sa 8800 gts, gtx, dual core, dvije gige rama i onda se pojavljuje crash od beta mp crysis-a gdje 8800 GTX gubi dah i jedva vrti na 30-40fps-a a o mojoj 8800GTS 320 da ne pricam. I naravno svi vi koji pratite crysis od prvih predstavlljanja sad se osjecate iznevjereno, jer ono sto ste kupili nije dovoljno. Ali da li je ono sto su prikazivali iz crysisa nalik ovom beta mp-u??? Nije ni blizu jel tako! Ako za beta mp treba 8800gtx sli onda za onu igru koju ste vi gledali treba 6x8800GTX i neki proc od 15.000Mhz. Ova beta je obicno neoptimizovano smece koje je pusteno iz ko zna kojih razloga i koja uopste ni ne lici na one crysis trailere koji su prikazivani. Ja sam optimista i mislim da ce oni sve to lijepo napraviti tako da igra moze da leti na max detail na 8800gtx.

Poslednja izmena:
Ako imas problem sa tim, ne znam sta trazis na 55 strani i kucas 1372 post o igri koja jos nije izasla. A posto si Lav :vomit:, da pokusam da ti objasnim. Zamisli ovako. Ti naravno vec, za razliku od nas koji znamo sta je volumetric lighting, imas devojku. I sada, neki ortak ti pokaze snimak neke bombe u akciji i kaze ti da je luda za tobom. Ti se odusevis al ona je tako dobra, da ti jednostavno zelis da se pokazes u sto boljem svetlu, pa odlozis taj susret i krenes da radis na sebi, uplatis teretanu, nabudzis kola i druge kewl stvari resis da odradis... Ostavis staru ribu, jer vise ne mozes ni da je pogledas, samo mislis na ovo sto te ceka. I after awhile, kad konacno skupis cojones i krenes da se vidis sa bombom, ona se pojavi i vidis da nije nista od onoga sto si vec video ranije, na snimku. U rangu je tvoje bivse, mozda malo bolja, ali si se osecas prevarenim, jer si se cimao i lozio da bi presao sa konja na konja, uz doplatu. I nista sad, sta je tu je ubacis je ti u kola, samopouzdanje poraslo jer se sad osecas superiornije, krenes odmah u napad rukom i iznenadis se jos gore kad shvatis da u rukama drzis *****

ne mogu to da poredim jer nikad to ne bih radio pa da je i Sharon Stone u pitanju. I takve ljude obicno smartam debilima, bez uvrede. A sto se tice mojih postova, prije par nedelja sam prvi put i cuo za crysis. Trebalo mi je 2 sedmice da procitam sve postove i onda sam ja stavio svoj prvi post. Postam zato sto mislim da je vecina u velikoj zabludi sto se tice hardvera za crysis. Igram igre jako dugo i ista prica je bila i za doom 2,quake 2, quake 3, doom 3, far cry, F.E.A.R. Oblivion, Bioshock i jos mnoge druge da ne nabrajam sad. Dosta slicnih prica sam se naslusao i prije ali uvjek se ispostavilo da su te igre odmah po izlasku lijepo radile na tadasnjoj visoj srednjoj klasi hardvera. Mozda ja grijesim ali mislim da nam je svima u interesu, i da bi svi voljeli da sam u pravu.

Poslednja izmena:

Veoma mastovito objasnjeno mladicu, ali moram da ukazem na neke nedostatke Vase metafore, ako se ona bomba od ribe lozila na njega, zbog cega da trosi pare na teretanu i kola...odma tebra u akciju :D

Jel zna neko koliko ce GB biti demo Crysis-a, onako odokativno.
Ja sam na dialup-u pa taman dok je skinem izaci ce cela verzija, salim se malo, mozda bih otisao kod brata od tetke, ona ima SBB kablovski...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno