Šta je novo?

Browser igra Haxball, fudbal

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
585
http://www.haxball.com/

Dajte da igramo ovo, mnogo je dobro. Neko mora da hostuje. Ajde javite se ko hoce da igra, da znam da hostujem sobu, mnogo je gotivna igra.

[YOUTUBE]z_xBdFg1RcI[/YOUTUBE]

Hocu ja, upravo zavrsih partiju. :)

kako se bre ovde udara lopta?

Na X ili space. Oce neko da pravi sobu da igramo?

Napravio sam ja.
Ime sobe: benchmark
pass: bench

Ajmo ljudi, El_barto i ja cekamo nekoga bar 2v2.

Fina igra za zezanciju... Ima li jos koja ovakva gde se moze igrati protiv prijatelja, ili timski?

Jako gotivna igra! :)

Hoćemo sutra u neko vreme ponovo okupljanje? Baš me zanima kako je 3na3 recimo ;)

Tesko u pm :) koji su vam nikovi? Ja sam mongoose, ajde ko igra ostavite nikove cisto da znamo ko je ko...

Džaba nickovi kada se ulazi preko sobe - jednostavnije je da dogovorimo vreme, nazovemo sobu Bench Forum i stavimo pass lupam bench123 pa ko udje, sasvim sigurno je sa bencha :)

Jel igra ovo jos neko? Mene drzi vec mesecima, ne skidam se nikako. Uz Championship manager (pogotovo 00/01), najjaca igra svih vremena.

Ja sam igrao jednom 5 na 5, bilo je ludilo, mnogo je veci teren onda a kamera prati loptu...

5na5 je bezveze, 3na3 je mama na velikom. Inace, kod Srba je opste ludilo za ovim cudom, postoji i forum sa oko 500 clanova, igraju se prva i druga liga, igra se protiv stranaca na jednom evropskom sajtu... ludnica...

zarazna je igra, ali mene mnogo nervira ping, konektujem se na distance 0 km i ume da zeza.

Verovali ili ne, zavisi to i od masine, mada meni fino sljaka sa X2 4000+ i ATI 3850 tako da kod tebe sigurno ne secka zbog toga :D Ja imam Telekomov net od 4mbita upload i 512kbita upload i sasvim korektno sljaka.

Nazad
Vrh Dno