Šta je novo?

Brondi Mp4

• Začetnik teme Začetnik teme aegis1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
^To sto je italijanjska maraka ne mora nista ne znaci!Da je kvalitetan proizvod ne bi bio tako jeftin...Jos jedna imitacija iPod-a!

@aegis1 Ja ne bi bacao pare na to, sacekaj jos malo i stekni pare pa kupi nesto provereno!

poz

I FIRST je austrijski brand....pa je i dalje sacuvaj boze....

Nemojte me pogresno shvatiti, nisam ja rekao da je to dobra marka 🙂 Samo sam hteo da kazem da nije kinez, al opet je sr@nje u poredjenju sa ipod-om i slicnim, koji kostaju mnooogo vishe (i-pod nano sa 1gb kosta oko 170, 180e , znaci preko sto evra skuplji), ko sto bi rekli kolko para tolko muzike! Za 5000 ne moze ni obican mp3 da se uzme dobar, same solidne sluske kostaju toliko!
Za te pare ne mozes ocekivati sada nesto ekstra, ali verujem da ce i ovaj obavljati svoj posao (pustati muziku), e sad kako i koliko dugo...ko ce mu to znati... Imas garanciju godinu dana, tako da ce minimalno toliko raditi 😀
Imas i par drugih plejera koji mnogo lice ovom, i cene su im tu negde, jedina razlika je sto su ovi napravljeni u kini:
MS-Industrial: http://www.itsvet.com/MS-Industrial-MP402/p-comp_tehn_mp3-163-271
Blueberry: http://www.itsvet.com/Blueberry-CAT-1GB/p-comp_tehn_mp3-256-281
xwave: http://www.itsvet.com/Xwave-S-40-1GB/p-comp_tehn_mp3-103-255

Poslednja izmena:
ali verujem da ce i ovaj obavljati svoj posao (pustati muziku)

Zasto za slicne pare ne kupis neki "normalni" MP3 plejer? Imas mnogo lepih modela i sto je jos lepse mozes da biras hoces li neki koji koristi obicnu AAA bateriju ili Li-Ion. AAA su super jer ne moze da ti se desi da plejer ugine a ti moras da trazis najblizi USB port ili uticnicu vec samo odes do prvog kioska a ako izaberes Li-Ion znaj da ce duze da ti drzi nego baterije na tim kineskim losim kopijama ajpoda. Za 7000 mozes da pazaris na primer Creative Zen Nano od 1Gb a za manje para imas odlicni Transcend T.Sonic 620. Od modela sa Li-Ion baterijama imas T.Sonic 610 i 530 koji su takodje jeftini. Postoje i Sony modeli koji kostaju prilicno malo...

Tako je, a je'l ima pouzdanih informacija da na Brondy-u negde pise made in Italy ili je kao sto i izgleda prepakovani kinez?

...ali ne moze se reci ni da su bog zna sta dobri...drzao sam ih po rukama nekako su klimavi....kad uzmem onaj moj Sony u ruke osetim cvrstinu...

Poslednja izmena:
to konacno korisnik Sony mp3 plejera....
Nego video sam taj brondi kod druga on ga je uzeo u comtrade bila neka akcija sa popustom...neki kupon ili sta vec....Dosao on do mene da se pohvali...uzmem ja njega u ruke onako jeste krc krc ali deluje lepo na prvi pogled...
e onda glavna stvar...ubode ga ja u usi i kad sam pustio....Ha upiso sam se od smeha...znaci pojacas njega do kraja ko moj sony na 65%...sluske u paketu standardno lose....placen je nekih 5500din za 1GB al memorije danas koliko hoces...moj Sony ima 512mb i placen je debelo ali je zato zvuk Ipodovski sto je najbitinije

jednom recju bezte od toga....

bezite od toga i od MS Industrial i slicnih mp4 playera, krs izrada, krs zvuk i slusalice... Naravno svira on, kome je samo to bitno onda ok, ali ko i najmanje ceni zvuk neka izbegava...

to konacno korisnik Sony mp3 plejera....

Ja imam NW-HD5 od 20Gb i P R E Z A D O V O LJ A N sam....samo sam staklo od ekrana ostetio pa ne znam sta cu povodom toga...nisam ga polomio nego umesto alkoholom "ocistio" acetonom i sad ne znam sta da radim.....:wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
...nisam ga polomio nego umesto alkoholom "ocistio" acetonom i sad ne znam sta da radim.....
Hehehe, to me podseti kako sam jednom davno, tokom prvih dana rada na kompu, pokusao acetonom da uglancam cd sa omiljenom igricom 😀 Jos gledam, ja trljam a on sve prljaviji!!! :d
To ces tesko srediti, mozda se moze ispolirati ali teeeesko. Jedino ako ima negde da se uzme maska za njega.... Ako ne onda ti ne preostaje nista drugo nego da se malo napnes dok gledas u play lisu 🙂

Ma ja sam pajsercina sto nisam pogledao sta pise na flasici i eto rezultata....:wall:
Znas li mozda gde uopste mogu da pokusam sa poliranjem?

Hehehe, to me podseti kako sam jednom davno, tokom prvih dana rada na kompu, pokusao acetonom da uglancam cd sa omiljenom igricom 😀 Jos gledam, ja trljam a on sve prljaviji!!! :d

Je'l radi? 😀

Poslednja izmena:
Ja imam NW-HD5 od 20Gb i P R E Z A D O V O LJ A N sam....samo sam staklo od ekrana ostetio pa ne znam sta cu povodom toga...nisam ga polomio nego umesto alkoholom "ocistio" acetonom i sad ne znam sta da radim.....:wall: :wall: :wall:

Ufff odlicna sprava... elem men ise cini da je zastita ekrana od plastike, nece aceton staklu nista :d , probaj ovako: Uzmes na vatu politure za farbu, ona cuda za poliranje farbe na kolima, i trljaj. Naravno nece uspeti iz samo jednog puta ali ponavljaj postupak. Isti princip vazi i za mobilne telefone. Kupis pola litre nekog Sonax-a ili Tutle-a (nekih 500 din) i trajace ti ihaj, osim ako nisi neki fanatik sto glanca auto dvaput nedeljno :bottle:

Znaci da kupim Sonax i trljam.....razumem....probacu sutra pa javljam.
hvala

Mozda bi mogao da kupis i neki grublju, rubbing pastu, ona sluzi za skidanje vecih ogrebotina i restauraciju propalih farbi, i nije skupa, turtle kosta oko 300-400din, prvo njom pa ako ne bude dovoljno kupi obicnu i finisiraj. Mada ne znam kako ce se ponasati na plastici, posto cini mi se da na pasti pise da treba izbegavati plasticne i staklene povrsine... Al ne kosta te puno da probas. Ima da se natrljas dobro!

Mozda bi mogao da kupis i neki grublju, rubbing pastu, ona sluzi za skidanje vecih ogrebotina i restauraciju propalih farbi, i nije skupa, turtle kosta oko 300-400din, prvo njom pa ako ne bude dovoljno kupi obicnu i finisiraj. Mada ne znam kako ce se ponasati na plastici, posto cini mi se da na pasti pise da treba izbegavati plasticne i staklene povrsine... Al ne kosta te puno da probas. Ima da se natrljas dobro!

Ja sam sonax-om trljao gomile ekrana na mobilnima, uglavnom ogrebotine od kljuceva, sice i ostalog nosanja po dzepovima, i nikakvih problema tipa zamucenja nije bilo cak sam odradio i nekoliko vizira na kacigama, samo spoljasnja strana, i uvek je uklanjao sitne ogrebotine... sad opet bojsa je izazvao hemijsko ostecenje, ko zna koliko je prodrlo u plastiku. Aj sa srecom pa javi rezultate!

Svakako cu da javim, jao sad mi se opet probudila nada da cu ga nekako srediti....bas sam se bio izbedacio kad sam mu usr*o ekran, a sve zato sto nisam prethodno pogledao, sad imam svoju bocicu alkohola odvojenu u kutiji sa alatom, al' sad je kasno...🙁
Ako uspe vristacu od srece....

LJUDI "PLASTICNA OPERACIJA" JE USPELA!!!
PACIJENT JE SADA DALEKO LEPSI NA OKO.....

Naime, sredio sam ekran i zahvaljujem vam na savetima, jer bih se ja i dan danas patio i to bi me mucilo...a sad je skoro kao novo...
Kupio sam TurtleWax Rubbing Compound , kao grublju varijantu i ona je odradila posao time sto je popravila fleke od acetona, posto cim sam provalio da sam koristio aceton odmah sam ga isprao pa nije bilo upropasteno 100% ekrana....
Sada je fenomenalno i ekran je potpuno proziran, ostale su jos male ogrebotinice, pa pretpostavljam da bi trebao da probam da odradim do kraja sa nekom finom pastom.
Ima li neko potpun naziv Sonaxa ili Turtlea da ne moram da citam nazad deklaraciju svake varijante pojedinacno.
Jos jednom bruyoni, markulja hvala vam najlepse stvarno ste mi puno pomogli...
:wave:

eh, da Vristao sam od srece.....😀

aha ti si bas pastu uzeo... ja sam koristio dve vrste sonax-a, obe tecne i oba bi trebalo da su finija od paste. Nisam pastu koristio za motor mrzi me da se akam, treba dosta trljanja ili filcano kolo da nabavim. jedan je "Lack Reiniger" a druga je "Auto politur" i oba rade posao sa plastikom ali mi je Reigner bolje radio na farbi 🙂

Manje vristi mojne da ti lecimo glasne zice...

Nema na cemu bojsa, tu smo da se medjusobno ispomazemo 😉 Mozes uzeti neku od ovih sto ti je bruyoni predlozio, ili npr Turtle Wax Original (koju sam i ja koristio), izgleda ovako:
O0005%200020.jpg
Cena je oko 500din

Kupio sam pre neki dan Turtle kao taj gore samo neki Plus PTFE.....
Zapricao se sa prodavcem toliko da sam zaboravio zasto ga kupujem, tj. presaltao se sa mp3 na kola....
Sva sreca i ovaj je odlicno odradio posao, tako da sam revitalizovao ekran i prezadovoljan sam....
Sada razmisljam da odradim i auto kad sam vec dao 1000din i imam i rubbing compound i ovaj drugi.....
😀

Nazad
Vrh Dno