aegis1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.12.2002
- Poena
- 619
Da li je neko chuo za Brondi mp4 plejer, i ako jeste valja li to chemu? Mislim na ovaj model http://www.symbolin.com/www/singleitem.php?id=517
...valja li to chemu? ...
Pa ima ih samo me zanima jesu to neki prepakovani kinezi ili shta?Video player za te pare?
Ne verujem ni ja,ali me zanima jel neko bar probao tako neki uredjaj pa da kazhe iz iskustvaNe verujem....
Pa ima ih samo me zanima jesu to neki prepakovani kinezi ili shta?
ali verujem da ce i ovaj obavljati svoj posao (pustati muziku)
to konacno korisnik Sony mp3 plejera....
Hehehe, to me podseti kako sam jednom davno, tokom prvih dana rada na kompu, pokusao acetonom da uglancam cd sa omiljenom igricom 😀 Jos gledam, ja trljam a on sve prljaviji!!! :d...nisam ga polomio nego umesto alkoholom "ocistio" acetonom i sad ne znam sta da radim.....
Hehehe, to me podseti kako sam jednom davno, tokom prvih dana rada na kompu, pokusao acetonom da uglancam cd sa omiljenom igricom 😀 Jos gledam, ja trljam a on sve prljaviji!!! :d
Ja imam NW-HD5 od 20Gb i P R E Z A D O V O LJ A N sam....samo sam staklo od ekrana ostetio pa ne znam sta cu povodom toga...nisam ga polomio nego umesto alkoholom "ocistio" acetonom i sad ne znam sta da radim.....:wall: :wall: :wall:
Mozda bi mogao da kupis i neki grublju, rubbing pastu, ona sluzi za skidanje vecih ogrebotina i restauraciju propalih farbi, i nije skupa, turtle kosta oko 300-400din, prvo njom pa ako ne bude dovoljno kupi obicnu i finisiraj. Mada ne znam kako ce se ponasati na plastici, posto cini mi se da na pasti pise da treba izbegavati plasticne i staklene povrsine... Al ne kosta te puno da probas. Ima da se natrljas dobro!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari