Šta je novo?

BRINK - Nova igra od onih iz bethesde

Neću sigurno :D ako izađe (jer kontam da je to za usa tržište, ako nešto nisu zasrali) ne nameravam da probam piratsku, čekam svoj ključ :)

biće jeftino ;) ako si zainteresoavan, pm ;)

I hate to say I told u so :D 10. je :)

Koja je poenta da igraš ovakvu (ili, kad smo već kod toga, bilo koju drugu MP) igru na takav način...

Znao sam da ce neko da postavi ovakvo pitanje. :) Znam da je u pitanju MP naslov i da nema svrhe nabavljati ga u obliku "narodne" verzije, jer ne moze da se igra u MP-u i samim tim gubi smisao. DL-ujem igru (kad vec imam sansu) samo zato sto hocu malo da je isprobam i vidim da li je vredna kupovine (po nekim mojim kriterijumima). U svakom slucaju u ovoj verziji se nece dugo zadrzati na HDD-u, a nece doziveti ni tranziciju na DVD. ;)

Pa cek jel ima ovo neke SP price ili je rokanje sa botovima?

Zar je moguce da niko ne iznosi utiske, neki screen nista? :D ... Ja sam svukao igru ali na laptopu pa ne vredi da se bakcem.

Bah, uzasna optimizacija i frame dropovi, bar atm.
Radi narodnjak MP,uz malo cimanja.

@Meda
+1

Radi narodnjak MP,uz malo cimanja.

Evo i uputstva za MP, kako da se konektujete i napravite server.

KAKO DA SE KONEKTUJETE:

1. Skinite GreenLuma 2.0.4

2. Skinite ovaj "lek" i "izlecite" igru sa njim: www.mediafire.com/?4e3a8l3ndocox0v

3. Kopirajte sve fajlove iz foldera GreenLuma 2.0.4 u folder gde vam je instaliran STEAM i zatim pokrenite GreenLuma.exe

4. Pokrenite Brink.exe i nadjite servere.

KAKO NAPRAVITI SERVER:

1. Skinite Brink Dedicated Server (da bi ste ovo skinuli, potrebno je da vam je ukljucen STEAM)

2. Posle toga skinite i OVE CFG fajlove i kopirajte ih na sledeca mesta:

Server.cfg i autoexec.cfg idu u:
C:\Users\blablabla\Documents\splash damage\brink\base

Start Dedicated.bat ide u:
Steam\steamapps\common\brink dedicated server

3. Posle ovoga pokrenite server sa Start Dedicated.bat fajla.

pa dao je :D

Evo ti savet, podalje od ovog trasha, bar dok ne srede optimizaciju.
A najjace je sto smg ima vecu preciznost od AR-a.

Izasao Update 1 S... i izgleda da moze MP na narodnjaku!

Sta znam, igra ima neki svoj stil i po meni nit smrdi nit mirise nesto previse. Probao sam na laptopu i nznm sto neko gore napisao da je optimizacija losa, na laptopu radi sasvim normalno u native rezoluciji.

6.0 na gamespotu... mislim da je i realno, fali ovoj igri fluidnosti, likovi se krecu nekako drveno a kakve su sve akrobacije najavljivali sa skakanjem i ostalo u igri ne izgleda nikako... Osecaj pucanja bljak... Koji je ovo engine od Id-a, kontam da je od njih vidim na logo-u pise ID, jel neka starija verzija nego ova sto ce biti koriscena u Rage=u?

Sve je ovo moglo biti i bolje... Iskreno,ocekivao sam i previse od ove igre. :)

Multi jos i moze nekako da se sazvace,ali mislim da ce vrlo brzo dosaditi...

Auuu fejla.... A bas sam cekao ovu igru. :( Pa dobro, pretpostavljam da je ostao jos jedino Red Orchestra 2. Ako i oni zas*ru stvari onda stvarno ne znam...

Pojavio se i update 2,najjaci je changelog (No idea what's updated!). :D

Ovaj brink i nije toliko los u mp, svidi se posle malo igranja, samo da mu je cena do 10e i da kupim :D

Ovaj brink i nije toliko los u mp, svidi se posle malo igranja, samo da mu je cena do 10e i da kupim :D

Upravo tako,MP uopste nije los,sve mi se vise svidja,timski rad je od presudnog znacaja sto mi se itekako dopada,kostumizacija likova je nevidjeno dobra,oruzje itd.
Mali minus bi stavio na grafiku,kretanje(na koje se covek vremenom navikne) i ipak mali broj mapa.

Na odnosu čega zavisi MP nickname? Probao sam krekovan mp i sam mi je stavio nickname a ne znam na osnovu čega uopšte....

Zna li neko ko ima original?

Mislim da ce ti nickname biti sa steam-a ;)
Meni stoji Dog_Srb sto mi je nickname iz cod mw2 koji sam takodje jedno vreme igrao preko steam.
p.s. evo nasao sam:

HOW DO I CHANGE MY NAME

1. Open "Steam"
2 .Go to "View - Settings"
3 .Go to "Friends"
4 .Go to "Profile Name" and set your name

Poslednja izmena:
single play - FAIL
multiplay - AVERAGE

Sve u svemu moze da se igra ali brzo dosadi :(

Vrh Dno