Šta je novo?

BRINK - Nova igra od onih iz bethesde

Novi gameplay trailer

ovo podseca na nekakvu verzija TF2 :)

Ne znam za vas, ali meni se nikako ne sviđa vizelni dizajn.

Poslednja izmena:
meni izgleda odlično, pritom bethseda je od samih svojih početaka *ebal* kevu po pitanju inovativnosti i kvaliteta. iako sam pomalo prerastao fps-ove, napraviti nešto što ostaje upamćeno u žanru koji se najviše rabi nije mala stvar.

iskreno, jedva čekam.

Ne znam za vas, ali meni se nikako ne sviđa vizelni dizajn.

Mogao sam pretpostaviti :)

Iskreno, ni meni se nije dojmila igra prvi put a ni sad nešto nisam oduševljen grafičkim stilom. Ali to nije razlog zašto me ova igra zanima. Razumem ja da je preko nekih stvari teško preći ukoliko ti se ne sviđaju. Meni ovaj stil nije blizak ali ga mogu progutati dok ono što radi Blizzard u poslednje vreme ne mogu nikako (Semvajzov stil crtanja).

meni izgleda odlično, pritom bethseda je od samih svojih početaka *ebal* kevu po pitanju inovativnosti i kvaliteta. iako sam pomalo prerastao fps-ove, napraviti nešto što ostaje upamćeno u žanru koji se najviše rabi nije mala stvar.

iskreno, jedva čekam.

BethSoft je samo izdavač. Tim koji radi na igri je Splash Damage (Wolfenstein: Enemy Territory, Enemy Territory: Quake Wars).

Ja je preorderovao, mislim da ce da bude pravi hit

Vizuelno, mene najviše podseća na Borderlands. Meni posle svih ovih teaser-a nekako izvođenje deluje malo sporo i grbavo... Obećali su taj njihov novi sistem kretanja i skakanja ali mi to nekako tromo deluje za sad. Videćemo na šta će da izađe do kraja... Nadam se da grešim.

Minimalni hardverski zahtevi

Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz ili ekvivalentan
Memorija: 2 GB RAM
Grafička karta: NVIDIA 8800GS / AMD Radeon HD 2900 Pro ili ekvivalentna
Hard Disk: 8 GB slobodnog prostora

Preporučeni hardverski zahtevi

Procesor: Intel Quad Core i5
Memorija: 3 GB RAM
Grafička karta: Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon™ HD 5850
Hard Disk: 8 GB slobodnog prostora

Igra stize nedelju dana ranije...10. odnosno 13. maja.

Vidi se da dolaze iz PC pozadine, što pokazuje i onaj komentar o iron-sightovima. SMART auto-pilot sistem je tu verovatno da bi koliko-toliko zadržali tehnike kretanja naprednim koliko oni žele da budu, a da u isto vreme ne moraju skroz igru da prilagode igru gamepadovima.

Jel ima zainteresovainh za co-op ? Sta mislite jel ce vredeti nekog zezanja u multi-u ? Ja je uzimam (po inerciji lol)

U je neverujem koja zahtevnost igre, pa ovo ce biti jako zahtevno, a grafika prosecna, nadam se da cu je moci igrati na visokim detaljima

The Basics

I još malo

The objectives

Izlazi za tri dana i na pc. :)

za 5 :) ne za 3

Mene najvishe brine kvalitet SP-a. Da li ce imati full kampanju ili samo neki ofshoot MP-a u kome samo trckaras sa botovima i resavas standardne objektive [otprilike ko Lost Planet 2].

Who cares bout SP :D

Brink by Bethesda (DVD-ROM - May 10, 2011) - Windows Vista / XP
Buy new: $49.99 $46.99

2 new from $46.99
Available for Pre-order. This item will be released on May 10, 2011.

Drugi izvor:

Shipping and Availability
Release Date: 5/10/2011

Poslednja izmena:
unledlh.jpg

Igra je Steamworks... tako da ono....

igrajte vi 10. :) zvaničnu verziju mislim, slobodno, niko vam ne brani xD

Interesantno kad ja pogledam sajt meni piše 12. :D I isto 5 dana. :D Mozda ces i ti igrati 10og tebra. :D

Neću sigurno :D ako izađe (jer kontam da je to za usa tržište, ako nešto nisu zasrali) ne nameravam da probam piratsku, čekam svoj ključ :)

biće jeftino ;) ako si zainteresoavan, pm ;)

Koliko jeftino? :)

Evo i "narodnog" gameplay-a http://www.youtube.com/watch?v=Eo8cKZTt0QU&feature=feedu Ovo mi po malo ima BFBC2 sindrom (od kog sam dobio ospice i trajnu paranoju na FPS). Doosta bagova. Ali kao što dontBlink kaže, treba sačekati i videti koliko su ozbiljni bagovi ili je samo u pitanju klasičan release sindrom. U nekoliko navrata ponavlja da nema server browsera, zar nisu rekli da su serveri dedicated? Za sad sam razočaran... Videćemo.

Hm.. pa da ovo sto smo videli jeste kao neki "rip off" payload-a iz TF2.. Iskreno moram da se slozim sa par komentara sa yt-a, a to je da sam verovatno mnogo vise ocekivao od ove igre. Za sada ovo sto sam video ne uliva mi poverenje.. Nekako mi izgleda...prosecno.. I ova ocrtavanja sta gde treba da se uradi mi bas deluju ____ friendly..

Sto se tice same atmosfere i gameplay-a, ocekivao sam nesto poput Borderlands-a ali to je bilo i sada vidim smeshno sa moje strane..
Sacekacu josh klipova i komentara iz prve ruke..

Pojavio se narodnjak (SKIDROW verzija) tezine 5.07 GB, nosi i medicinu sa sobom. ;) Ja sam u procesu nabavke.

Nazad
Vrh Dno