Šta je novo?

BRINK - Nova igra od onih iz bethesde

Brink je super... kao i uvek kad su majstori iz bethesde uključeni... igra je rađena za multiplejer i o njoj se sudi po tome... kao da kažete da L4D ne valja jer je dosadan ako se igra u društvu... igra je za multi
sviđa mi se grafa posebno... baš stripska i originalna

Bethesda ne zna da napravi FPS igru, to je ocigledno

lupaš... splash damage je razvijo igru a ne bethesda... ne znaš o čemu govoriš
oseti se bethesdin kvalitet... ali nisu oni razvijali igru

Meni je Quake Wars bio prilicno zanimljiviji, a Brink koristi gotovo nepromenjena formulu (samo bez mehanizacije) koju je pojelo vreme, a jedina novina su ove parkur fore. Igra je jednostavno podbacila.

Brink je super... kao i uvek kad su majstori iz bethesde uključeni... igra je rađena za multiplejer i o njoj se sudi po tome... kao da kažete da L4D ne valja jer je dosadan ako se igra u društvu... igra je za multi
sviđa mi se grafa posebno... baš stripska i originalna

Pa kada kazes stripska i originalna, pogledaj moj post gde spominjem Borderlands.. Ta igra je stripska i originalna :d
Brink i ne bash..

Pa Brink je stvarno do jaja u MP-u, ako imaš ekipu sa kojom ćeš igrati. Jer bez teamplay-a nema leba, smor je i frustrirajuće, znači potreban je gameplay da bi se lepo igralo i ljudi koje znaš naravno sa kojima možeš da igraš

Samo jedno pitanje, Brink mp sam igrao sa narodnom verzijom, e sad ima samo 4 servera, a ping katastrofalan, da li je tako i na originalu

Ne, koliko ja znam na originalu imaš preko 21k servera

btw stavi u downloads+cloud da ti bude us atalanta ili sve instaliraj sveže pa ponovo probaj, ja imam oko 21-22 od toga je 6-7 iz evrope sa super pingom

Wahad je dobio besplatan kljuc, pa sad igra na silu. :D

Ahaha :D nisam uzeo ključ, još uvek :D, igrao sam cracked mp, i fun je ukoliko igraš sa ljudima koji znaju šta rade, ukoliko ne, onda je smor i frustrirajuće, tako da ono...

Vrh Dno