syntax
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.05.2004
- Poena
- 319
E ovako, mučim se već danima u više navrata i nikako da uspem u bridge-ovanju dve lokalne konekcije. Dakle jedan komp sa dve mrežne kartice povezan je sa još nednim desektop računarom i jednim laptopom. Kad pokušam da uradim bridge jednostavno dobijem poruku : "An unexpected error occurred while configuring the Network Bridge" i to je sve? Kako ja sad da znam u čemu je problem? Postoji li neka začkoljica koju sam prevideo i koja mi onemogućava da uradim ovo? Treba mi ovo jer samo prvi komp ima izlaz na net, direktno preko adsl modema. Do sada sam vrlo lako delio net konekciju između dva kompa ali sada je u igru ušao i laptop a za to mi treba bridge.
Moram da napomenem da lokalne mreže rade normalno, znači od prvog kompa do drugog desktop računara, kao i od prvog kompa do laptopa. Eto, sve sam pokušao, raznorazne : "Set up a home or small office network" misleći da će se nešto interno podesiti kako treba i da će se rešiti problem ali ništa, uvek je na kraju prokleta poruka "An unexpected error..."
Izgubih živce pa sam morao da pitam za savet.
Unapred hvala na pomoći!
Moram da napomenem da lokalne mreže rade normalno, znači od prvog kompa do drugog desktop računara, kao i od prvog kompa do laptopa. Eto, sve sam pokušao, raznorazne : "Set up a home or small office network" misleći da će se nešto interno podesiti kako treba i da će se rešiti problem ali ništa, uvek je na kraju prokleta poruka "An unexpected error..."
Izgubih živce pa sam morao da pitam za savet.
Unapred hvala na pomoći!