Šta je novo?

Brand name DVD/DIVX playeri

ljtruba je napisao(la):
Stavljao sam firmware za DVD-S550 i sve lepo radi

Koji si stavljao ? v34 ? Ja sam uzeo Yamahu ali nisam stavljao nikakav firmware, onako kako sam je dobio cita prevode ali ne cita nasa slova, i koliko sam provalio prevod mora da bude istog imena kao film i folder u kome se film i prevod nalaze mora biti istog imena, kako je kod tebe ?

Jos jedan film 'Born Supremacy XVid' nece da radi na Philips dv630 - brlja kodek. Ima li neko neki link za upgrade firmware-a za ovaj Philips ?

Ta Yamaha s550, koja joj je velicina fonta (kod ovog Philips-a je mnogo sitno), ima li volume control na daljincu ?

Elf je napisao(la):
Jos jedan film 'Born Supremacy XVid' nece da radi na Philips dv630 - brlja kodek. Ima li neko neki link za upgrade firmware-a za ovaj Philips ?

Ta Yamaha s550, koja joj je velicina fonta (kod ovog Philips-a je mnogo sitno), ima li volume control na daljincu ?

Nema volume na daljincu, samo mute. :) A fontovi su joj normalne velicine jedino sto su beli pa se na svetlim povrsinama malo teze uocavaju.

Probao novi FW za Philips 630 - mnogo bolje izgleda (veci font i senka u pozadini), ali radi samo na Latin 1 dok je na ostalima isto. I dalje fale neka nasa slova. Sky Captain And The World Of Tomorrow ne radi. Definitivno ima problema sa XVid codecom.

Jos uvek se dvoumim Pioneer 470 ili Yamaha S550 ??? Ima li neki FW hakeraj za Yamahu, nesto mi slabo izlaze novi FW. Ajde malo pomagajte nemogu da se odlucim.

Imam isti problem odluke. Samo sto su meni u opciji jos i poneer 575, LG lh-t6340, i oba phillips-a. Ovaj lg je najjeftiniji i dolazi sa zvucnicima, ali me izludjuje neispisivanje id3 za mp3, i to sto ne mogu da se prekinu reklame sa pocetka dvd-a (onih sto stizu uz novine). Uz obaveznu napomenu da pre gledam da uzmem dvd sa dekoderom. Mislim da je Yamaha preskupa, nije najlepsi DVD koji sam video, ali u 4audio sad imaju akciju, taj player, risiver i zvucnici za 600e, pa mozda nije losa kupovina tako sve u paketu...

Nisam jos nista kupio (osim Yamaha RX V650 receiver-a). Ostao sam bez para, a i da budem iskren, ni Philips ni Pioneer me nisu zadovoljili. Philips me razocarao jer nece da cita vecinu novih Divx filmova (xvid kodek), ali zato ima super meni, dok Pioneer cita skoro sve (mada i on ima problema sa xvid-om), ali mu je meni katastrofa - nemozes sam da izaberes titl nego moras da ga smestis u isti folder i pod istim imenom. U folder listi prikazuje samo ime avi fajla, a ostalo nista.

Elf je napisao(la):
Jos jedan film 'Born Supremacy XVid' nece da radi na Philips dv630 - brlja kodek.
U toku filma stisni sistem meni dva puta i resice ti problem :eyebrows:

Pa dobro procitala sam ,) Ali zar se ne borimo protiv piraterije :eyebrows:

Jamo DVD-593 DVD/DivX plejer

Jel neko video, probao ili čuo nešto o Jamo DVD-593 DVD/DivX plejeru?

Imaju ga u Tehnomarketu po ceni od oko 12.500 din. To je najlepši DVD koji sam video do sada. Prednja ploča je izrađena od komada aluminijuma debljine 4mm. Test sam našao na ovom linku. Tu su ga poprilično ishvalili, ali me interesuje kako se snalazi s našim slovima i titlovima uopšte.

Pored te reklame za Jamo, danas sam video i rekamu za Housel TV 54cm + DVD/DivX player (crvenim slovima pise da podrzava nase titlove) za 198e (MPC)...

SittingCrow je napisao(la):
U toku filma stisni sistem meni dva puta i resice ti problem :eyebrows:

E, ovo radi !!! Steta sto nece i kod Pioneer-a. Onaj ceski sajt sa firmare-ima se ugasio, ima li neki novi ?

Malo je offtopic ali ajde dajte mi neki predlog:
Odlucio sam se za Philips 720 i ovih dana cu ga kupiti, e sad posto on ima 5.1 dekoder (za razliku od modela 630 koji sam prvo hteo da kupim) hocu da kupim i neke zvucnike !
Ja sam duduk za to pa vas molim da mi preporucite neke (koje mogu kupiti u BGD-u), da ne budu neki preskupi a da su ok za ovaj dvd!
PS. Koje su cene zvucnika (ne bi dao preko 100 evra)

...kupio sam preteran sportski volan i sad bi da kupim neki auto na koga bih ga stavio, da auto bude sportski (da ide uz volan) al da ne bude preko 1000e....

..Jordane...5.1 sistem za 100e jedino kineski, a ti posle na njega nalepi nalepnicu firme koja ti se najvise svidja ;) Ocu da kazem da se sa 100e neces usreciti.

pa dobro ajde preporucite mi nesto i za koje pare!

PS. Mislim da Philips 720 i nije neka extra klasa dvd!

pretpostavljam da trazis "aktivne" zvucnike, znaci sa sve pojacalom. Kreni da gledas redom cene za creative i logitech sisteme pa nadji sam neki odnos/cena kvalitet. Za oko 200e mozes da pazaris neki pristojan (stvar ukusa i mogucnosti) 5.1 aktivni sistem (za tvoj dzep).

izvini, mozda cu da lupim sada ali stvarno se slabo razumem u ovo...da li moram da trazim neke zvucnike sa pojacalom (aktivne, kako kazes) ili ovaj dvd (philips 720) ima vec neko u sebi pa mogu samo da nakacim neke 5.1 zvucnike direktno na njega?

Trebaju ti aktivni zvucnici ili A/V receiver.

Sad sam bio u Nusicevoj (ElTeam) i razocarao se, imaju samo Philips 630 a 720 kaze da nema niti su ikad imali a jos kaze da ga nigde necu naci u gradu!
Zna li neko neku radnju u BGD-u gde ga ima?

PS.Hvala Delijo!

Koliko kosta 630 u Eltimu?
U Tehno_nesto je 9600 dinara....

zna li neko gde ima philips 720 da se kupi? (u beogradu) video sam i ja u Frankfurtu za 180 evrica...

pozdrav

Nazad
Vrh Dno