Šta je novo?

Bosch masina za sudove - neprijatan miris

Jedzi

Zapažen
Učlanjen(a)
11.08.2022
Poena
12
Kupila sam prosle nedelje Bosch masinu za sudove i iz nje se siri izuzetno neprijatan miris, narocito pri visokoj temperaturi. Bio je majstor iz servisa i utvrdio da je masina ispravna, ali da je izolacija uradjena od materijala koji se "oseca". Kaze da se niko na to nije zalio i da ne zna da li ce izvetreti nakon odredjenog vremena. Da li neko ima slicno iskustvo? Inace, masina pere odlicno.

Imam ja jednu bosch silence serie 2 u selu.
Pere super ali se prilikom susenja isto oseca neka kao guma ili plastika. Soba je velika pa nije strasno ali se oseca evo vec par meseci. Kupljena je kod nas i kazu da je sklapaju turci pa verujem da se isto hvata i da se trazi zamena.
U stanu imam stariji Bosch model kupljen pre par godina koji radi bez greske i nikad se nije osecao bilo kakav neprijatan miris.

Bosch je u zadnje vreme bas diskutabilan. Nama je pregorela elektronika vezana za displej na novom ugradnom sporetu koji jedva da je skuvao par kafa, rerna nikad paljena. Kazu da je sat povezan sa ringlama pa je morala zamena svega toga. U garanciji je pa su sve sredili. Takodje, prednja maska sporeta je bila ulubljena kad je stigao, mrzelo nas je i oko toga da se cimamo ali su zamenili prilikom servisa elektronike.

Da sad kupujem, ne znam kom proizvodjacu bih mogao da verujem, sa gorenjem sam takodje odavno zavrsio.

Manje-više, sve je to lutrija danas.

A koji je materijal te izolacije kod tebe. Na mojoj ugradnoj bosch sudomasini moze da se skine izolacija, a i ne sluzi mnogo cemu osim kao manje buke pri pranju.

Posle 6 meseci svakodnevnog koriscenja (ali bas svakodnevnog) smrad je nestao. U pitanju je neka mineralna vuna koja prilikom zagrevanja pocinje da isparava. Sad mi je srce na mestu jer fenomenalno pere. Koristim iskljucivo kratak program (55 min) i sudovi su savrseno oprani.

Nazad
Vrh Dno