Šta je novo?

Borderlands 2

Izasao je fix koji navodno radi tj. resava problem pokretanja igre nama nesretnima koji koristimo Win 8. Nazalost ne mogu i licno da potvrdim dok ponovo ne skinem igru ..

Win8? :) Maaaazohizam.

Enivej, meni je igra skroz kul ali se slazem za razlike u klasama. Tj. nepostojanje istih. Jedina bitna razlika (za sada) je u class special skill-u.
Sve ostalo je ok, malo "brze" nego prvi deo sto je za mene plus i naravno pain-free multiplayer! Jednostavno dok nas nema 4 u grupi ... nije to - to :D

jedno pitanje vezano za multiplay narodnih verzija uz pokrenut steam , tj zanima me da li mogu da vam banuju nalog ako tako igrate ? znma da je to bilo moguce dok se koristio smart steam , e sad ne znam, da li je i ovde takavslucaj. Ne bi da ostanem bez naloga ,tako da bolje pitati nego placati sve igre ponovo

Poslednja izmena:
Ja kad god igram neku piratsku steam igru isključim steam. Što je sigurno sigurno je, imam isuviše vrednih igara na nalogu da bi mi on bio banovan.

Pa i ne treba da bude upaljen steam da bi igrao. Dovoljno da se instalira.

Ja sam verovatno jedan od retkih koji Borderlands 1 nije mogao da igra duze od 2h i shift/delete :) Ne kazem da je losa igra ali meni uopste nije legla.. cak mi je i ovaj graficki fazon bas smetao.. Igrao sam malo i mp (da li preko Garene ili kako vec..) i smorio sam se.

Al aj da dam sansu drugom delu.. kako je optimizovana? Ako ima padova fps, velikog laga onda ne bih da se cimam. Da li cpu moze da radi tu cuvenu fiziku ali bez ubijanja igrivosti kao u Mafia 2 npr?

Poslednja izmena:
Al aj da dam sansu drugom delu.. kako je optimizovana? Ako ima padova fps, velikog laga onda ne bih da se cimam. Da li cpu moze da radi tu cuvenu fiziku ali bez ubijanja igrivosti kao u Mafia 2 npr?

Koliko sam primetio, odlicno je optimizovana. Nisam primetio ikakve padove u FPS-u. Ne mogu ti odgovoriti na to jer imam nVidia graficku, ali sam cuo da ne moze CPU da odradi fiziku.

E ***a. Nije da mi je neophodna ta fizika al kapiram da cu morati malo da promenim gpu brend, samo sto su graficke danas skupe za ono sto pruzaju, gtx660 npr, 192 bita magistrala i los min fps u nekim igrama.. a da iskesiram 210e za graficku koja i nema bas neku dx11 buducnost ne pada mi na pamet. Jedino da se ceka nova amd generacija pa da gtx660ti padne ispod 200e.

meni sve lepo radi sa matorom GTX 470 :)

Svidja mi se kako znoji gpu ova igra...posle I dela ovo je za moj ukus odlicno..

Texture streaming fix? ***e dal je moguce da i posle 5 godina to ne moze da radi kako treba u UE3?

dobar mu je high end rig :d

^nisam ni znao do sada kakvu masincinu imam :d

^narodni mp? preko cega se igra?

Super, samo jos da okupim ovih par ortaka sto imaju kompove mladje od 5 godina :d

Igra sabija, sto kaze baja na prethodnoj strani, ceo dan sam igrao, leba nisam jeo...bukvalno...

Jel gledao neko da li samo hostu napreduja prica ili je to vezano za karakter?

Svi napreduju kroz pricu. Ne samo host.

Nazad
Vrh Dno