Šta je novo?

Borderlands 2

Izasli su malopre kinezi,a pre jedno 2 minuta i Metalci!Cim nadjem saljem ti p.p!

Pojavila se odmah na supi bitova.

Radi coop na tunngle :type:

Definitivno

JEl ima neko problema sa zvukom?? Cujem efekte al ne cujem dijaloge itd.??

Imam, imam. Vidi se na ss da je otvoren steam

Zatvori steam, iskljuci net, zaleci jos jednom, pa probaj.

Mene je igra vec malo smorila. Daleko od toga da je losa (naprotiv, bolja je od keca), ali mi je prva bas dosadila, a ova je vrlo slicna. Grafika, mnogo otvorenija okruzenja, physx, humor, produbljen RPG,... sve je to kul, ali imam osecaj kao da igram neki DLC.

Poslednja izmena:
Jok nije resilo, nije ni do firewall-a ili nesto tome slicno. Ne otvara uopste igru, nista se ne desava tj. desava se samo taj error klikom na ikonicu u samom folderu.

Ne znam sta da ti kazem. Pokusaj prvo da skines samo lek sa nekog drugog mesta, a ako i to ne upali, uninstall, pa install i stikliraj sve one propratne programe (dx, net framework,...) i odradi ako treba repair svih koji ponude tu opciju.

Izgleda da Skidrow u poslednje vreme pise bas lose pesme. :D

pa umro geri mur ...

Border 1 je meni radio i preko gamerangera, da li 2jka radi možda?

Moze malo objasnjenje? Kako radi taj tunngle. Samo instaliram i go? Jel mogu da nadjem drugove koji su isto instalirali igru i tunngle?
Instaliras tunngle. Ako treba instaliras/stavis neki LAN fix za pokretanje igre. U tunngle-u podesis da tunngle pokrene igru i trebalo bi da radi.
Border 1 je meni radio i preko gamerangera, da li 2jka radi možda?
Borderlands je radio/radi preko obicnog gamespy free naloga.

Heh, sad ocekujem gomilu napada ali sta cu. Prvi deo sam igrao nekoliko puta, sa svim DLC-ovima, odusevljen sam bio. Ovaj drugi deo me je malo smorio. Govorim u svoje ime i navescu par mana po misljenju:

-nedostatak Proficiency-ja za puske koje koristite, tako da jedino class modovi i par perkova odvajaju klase jedne od drugih, bar sto se oruzja tice
-meni pomalo smeta "brzi" gameplay, zamorno mi je za oci poprilicno
-poprilicno ruzan dizajn menija kad ste u shopu ili tako nesto, nekako kao da se tome nije pridodavala paznja
-dizajn pusaka, iako je idejno odlican, nije bas po svacijem ukusu, narocito snajperi koji izgledaju kao iz star wars-a
-nema potvrde kad kupujete ili prodajete nesto, klik i gotovo
-ikonice item-a u meniju, uh, koliko ruzno izgledaju nemam reci
-deluje mi isuvise arkadno

Fire away :D

Salim se naravno. Nekako sam stekao utisak da su u prvom delu podbacili sto se grafike tice, a da su ovog puta preterali u istoj. Sta znam, 14. level, a ubilo mi zelju za igranjem. Mozda sam staromodom, ali mozda je neke stvari iz prvog dela ostaviti onakve kakve jesu. Bezveze je da npr, ako ja igram sa Zerom a ortak sa Gunzerkerom, i u pola igre on uzme snajper, ponasa se isto kao kod mene, osim razlike u perkovima. Proficiency je u prethodnom delu bolje pravio razlike medju klasama, sto vise koristis, bolji si sa tim tipom oruzja.

Naravno..mada slozio bih se u vise stavki sa kolegom scarface,malo su ruznjikave ikonice u meniju i nekako je sve tu losije sada barem po mom nekom misljenju..
a sto se tice 1click prodaje i kupivine to je kul..

Imam problem sa pokretanjem narodne verzije, pokrenem lancher i podesim sve, kliknem na play I zavrti se onaj kruzic pored strelice kursora I nista. Nema nikakve greske, jednostavno nista se ne desava. Instalirani zadnji drajveri. Sve sto ide uz igru DX, C++... Jel ima neko slican problem? Potpuno isto mi se desava I sa Sleeping Dogs igrom. U pitanju je win x64, mozda je u tome problem?

Imam problem sa pokretanjem narodne verzije, pokrenem lancher i podesim sve, kliknem na play I zavrti se onaj kruzic pored strelice kursora I nista. Nema nikakve greske, jednostavno nista se ne desava. Instalirani zadnji drajveri. Sve sto ide uz igru DX, C++... Jel ima neko slican problem? Potpuno isto mi se desava I sa Sleeping Dogs igrom. U pitanju je win x64, mozda je u tome problem?

Instaliaj poslednju verziju Steam-a. Ja sam malopre instalirao kod ortaka, i nece pa nece, dok se nisam setio steam da instaliram. Kad je steam u pitanju, nikakvu gresku ne prijavljuje, prosto nece da krene.

Hvala, probacu sutra posto sada nisam kuci.

Nazad
Vrh Dno