RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
Nisam restartovao igru. Ma, ne žalim se ja, hteo sam da pokažem da igra radi odlično na vremešnoj konfiguraciji na jakoj rezoluciji i podešavanjima.
Ahahaha, na kojim su ovi bili drogama kada su pravili igru
Claptrap je najbolji.sidekick.ikada.
http://www.youtube.com/watch?v=7zIysoOLjHo&feature=player_embedded
bajice, takve stvari idu u SPOILER.
Spoiler is any element of any summary or description of any piece of fiction that reveals any plot element which will give away the outcome of a dramatic episode within the work of fiction, or the conclusion of the entire work.
Jel izasho neki patch za igru?
2 komada su izasla do sada.
Zna li neko da li je moguce da izvesti posto smo nas troje u lokalnom LAN-u pa cetvrti da se prikljuci preko wippiena ili tunngle? Verovatno je moguce, samo ne znam kako
Zna li neko da li je moguce da izvesti posto smo nas troje u lokalnom LAN-u pa cetvrti da se prikljuci preko wippiena ili tunngle? Verovatno je moguce, samo ne znam kako
Kako je nerealno zayeban True Vault Hunter mod, da se vratim koju godinu nazad: imba je. Ovo nije zadovoljstvo da se prelazi, nego mazohizam. Umro sam bar 6-7 puta na Tundra Express, ja 43. nivo, svi oko mene 42. ili manji, a rasturaju me jedan na jedan. Isplati se da koristim samo raketni lanser, samo je to koliko-toliko jako. Izgubio sam volju da igram koliko mi je love otperjalo na reinkarnacije. A imam podosta jak arsenal.
Ja na lvl 28 jos na prvom prelazu imam bolt pusku sa ironsightom bez optike, 1700dmg, critical daje 13500na pusku je nakacen bajonet sa boost-ovanim melee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari