Šta je novo?

Borderlands 2

Nisam restartovao igru. Ma, ne žalim se ja, hteo sam da pokažem da igra radi odlično na vremešnoj konfiguraciji na jakoj rezoluciji i podešavanjima.

Kakvi likovi :D I posle neko kaze da ne valja igra, ili da je decija :D

Poslednja izmena:
hahahaha

lud covek

Ko hoce da igra co-op preko Tunngle-a neka mi posalje PM.Tek sam krenuo :)

Zna li neko da li je moguce da izvesti posto smo nas troje u lokalnom LAN-u pa cetvrti da se prikljuci preko wippiena ili tunngle? Verovatno je moguce, samo ne znam kako

Nisam ih instalirao, tako da ne znam. :) Nisu veliki, po 20MB.

Kolika je igra, ovo ispade duže od Skyrim. A tek što počinje teško od odredjenog dela, ughhh. Naidjoh na prvi zadatak koji ne mogu, za sada, da predjem koliko je jak protivnik. Oprema nešto stagnira sa odlikama.

Upravo zavrsih igru. Ostale su mi samo dve side misije. Odlicna je! Igrali smo nas troje i drzala nam je paznju do samog kraja.

Izasao Mechromancer Pack

Kako je nerealno zayeban True Vault Hunter mod, da se vratim koju godinu nazad: imba je. Ovo nije zadovoljstvo da se prelazi, nego mazohizam. Umro sam bar 6-7 puta na Tundra Express, ja 43. nivo, svi oko mene 42. ili manji, a rasturaju me jedan na jedan. Isplati se da koristim samo raketni lanser, samo je to koliko-toliko jako. Izgubio sam volju da igram koliko mi je love otperjalo na reinkarnacije. A imam podosta jak arsenal.

Kako je nerealno zayeban True Vault Hunter mod, da se vratim koju godinu nazad: imba je. Ovo nije zadovoljstvo da se prelazi, nego mazohizam. Umro sam bar 6-7 puta na Tundra Express, ja 43. nivo, svi oko mene 42. ili manji, a rasturaju me jedan na jedan. Isplati se da koristim samo raketni lanser, samo je to koliko-toliko jako. Izgubio sam volju da igram koliko mi je love otperjalo na reinkarnacije. A imam podosta jak arsenal.

+1. ozbiljno je tesko. snajper je majka, i to furati elemental damage... ja izgurah do 48. nivoa, ali mora jako oprezno da se igra. imam soldiera sa 50k healtha i 30k stita, ali ako me zakuca badass psycho idem u fight for your life... i onda okrecem na rocket launcher:trust:

Ja igram kao Salvador. Mislim da sam odabrao najgoreg lika, gunzerking opako smrdi, sem ako nisu dva rocket launchera. Imam dva snajpera, 3300 + korozija i 5300 + vatra, i trpaju me kao da ih gadjam suvim sundjerima dok se štitim dvoslojnim toalet-papirom ležeći klinički mrtav. Yebeno nerealno i neizbalansirano, frustracije koliko hoćeš.

mwahahah:) igrao keca? i on je na playthrough 2 u expanzijama postajao opako tezak... pogotovo general knoxx. 3 nivoa slabiji protivnici su prali...
ne isprobah vise nijednu klasu tako da ne mogu da komentarisem, mene onaj top lepo sluzi... ako nista drugo odlican je da odvuce paznju na nekoliko sekundi, dok ja krenem da rostiljam.
ja imam neki slag snajper od 14k damage, sansa za slag 79odsto, fantazija, imam corrosive od 11k, fire od 11k... bazuka je 3x40 i nestok. sacmaru zamenih pre sat vremena, 4449x14(ali trosi 3 metka).
samo me jedna stvar nervira. u kecu sam obozavao masinke, a ovde za ovih skoro 50 nivoa ne naidjoh ni na jednu koja mi pase. ili su jako neprecizne, ili krenu nebu pod oblake kad krenes u full-auto, ili trose po 3-4 metka po hicu:(

Hajde ti meni reci gde nalaziš to oružje i opremu? Upravo sam postao 44. nivo i i dalje je najjače što imam ljubičasti snajper od 5300 + vatra (ne računam RL) sa 39. nivoa. To je 4 nivoa razlike, a oružje tapka u mestu sa specifikacijama odkako sam započeo PT2.

ybm li ga... zavrsavam svaki quest(osim onih vremenskih gluposti, to mrzim), i obilazim svaki cosak. skupilo se. nekoliko puta sam nalazio ovakve snajpere, najcesce maliwan, s' tim da sam do skora nosio jakobs od 11k damage-a, jer su ovi maliwani svi listom trosili dva metka po hicu. sad ih konacno nadjoh da nemaju veliki recoil(fire rate i dalje nije najbolji, ali gura nekako).
sto se sacmara tice, vise puta sam se za**bao menjajuci ih bez probe... znam da mi tediore oruzja uopste ne odgovaraju. za sacmare su mi jakobs i bandit. skoro predjoh na ovu 4499x14(bandit) sa jakobsa 2200x20(ali preciznost 14, trosila po 3 metka).
vracaj se kod minibosova, to je najbolji predlog, oni su mi dosad najbolje stvari davali... samo par puta je bilo nesto zaista dobro iz quest-ova.
trenutno sam na onoj misiji gde treba skembati bloodwinga...

Sinoć sam završio Wilhelma koji je prvi "pravi" boss, nije mi dao ništa osim neke municije i nešto keša. To je zahtevalo sve rakete i još po koju singularity granatu (sve direktni pogoci). Oprema koju nalazim je neverovatna beda, primera radi, još uvek imam assault rifle od 2200 iz prvog prelaska igre jer nema ništa bolje da je zameni, a ona je jadna i po na ovom nivou.

Minibosovi - ne. Da bih ubio onu bubu u Tundra Express gde se pokupi ona lutka za Tiny Tinu, trebalo mi je 80tak pogodaka iz najjačeg snajpera (troši 2 po hicu) + vatra + Mordecai sa slag pogocima. I to sam gadjao iz one opservatorije, da ne može da me ganja. A ako su suviše nizak nivo da ne budu toliki problem, ne daju dobar plen.

Poslednja izmena:
Ja na lvl 28 jos na prvom prelazu imam bolt pusku sa ironsightom bez optike, 1700dmg, critical daje 13500 ;) na pusku je nakacen bajonet sa boost-ovanim melee

nije sve u damage-u. ja ne mogu da prezalim, imao sam torgue-ovu explosive pusku, trosila je po jedan metak(mogla je u full auto) sa 30 i nekim metkom u sarzeru, i bila je bas precizna sa malim recoil-om, oko 3700dmg. naletim na neku od malo preko 10k damage-a, preciznost preko 90, naravno-zamenim, i skontam da sam se zesce zeznuo... puska jeste precizna(ako palis po jedan metak, i to samo u zoom-u), van zuma i full auto idu na sve strane... na kraju sam potpuno batalio masinku(a igram kao axton), nosim neki smg/pistolj, kako kad...:S:

Nazad
Vrh Dno