Šta je novo?

Boot racer a.k.a. kome se brze dize

Ma ume da varira od "dizanja" do "dizanja". Probajte par puta, pa ćete videti.

Kod mene je uvek identicno. Zato i pitam da nesto ne "tempira" pokretanje, pa ovaj program ne ocenjuje da se sistem u potpunosti podigao. Meni nije uopste bitno, samo da brzo radi. Ali radoznao sam. :D

@vladimirdowla, Ista situacija i kod mene, jeste da je matora konfiguracija al opet...bas poredim sa Alisterom koji ima isti SSD, da li moze ostatak konfiguracije da toliko utice na boot time

Koristim msahci, sa irst je boot duzi i ima neke bug-ove. Probaj to, mozda pomogne ;)

... nego, nema P307 na merenju, vidim u nekim pripremama je za graficku, mozda nije ni video temu ili mu se sporo "dize":d

W7 x64 (jutros instaliran) + svi programi

Prilozi

• BootRacer.png
    BootRacer.png
    190.6 KB · Pregleda: 153
83665671.jpg
Definitivno varira od boot-a do boot-a. Sad je malo bolje vreme:)

... nego, nema P307 na merenju, vidim u nekim pripremama je za graficku, mozda nije ni video temu ili mu se sporo "dize":d

Ne dize mi se uopste ... :zgran:

Inace prema boot trkacu komp se pali za ...
Sistem star 2,5g i jednom je kloniran sa starog ssd-a, popunjen oko 60% , programa kojekakvih sto se dizu sa sistemom i ne znam koliko ima i najgore od svega je sto je KAV upaljen i on se dize sa sistemom ...

Je li dovoljno brz ovaj M4 ...? ;)

Prilozi

• 2.5 godine  star sistem, kloniran 1x popunjenost oko 60 posto.jpg
    2.5 godine star sistem, kloniran 1x popunjenost oko 60 posto.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 130
Poslednja izmena:
Evo i mog dizanja ali mislim da nije tacno, druga stavka posebno, jer ja posle tih 5 sekundi bukvalno sam na desktopu i mogu da otvorim bilo sta bez problema, sve je ocitano, a hard i dalje vrti nesto njegovo. Prijavljuje mi da je Boot disk obican HDD iako sam sistem ubacio na SSD, ne znam zasto.

image000jv.png

^ Šta to bi da se ovako popravio rezultat?

koliko mislite da procesor utice na boot time? recimo, sve je isto softverski podeseno, ista svezina OS-a, isti SSD a platforma je recimo kao ova moja i poredi se sa nekim novijim i5 npr?

hehe :smoke:

boot.png

Nazad
Vrh Dno