Šta je novo?

Boiling point-da se mučim ili ne?

probao i na 768 MB i igra radi super!
ynaci minimum 768MB da bi se igralo!!!
ko nije probao igru a ima 512 MB rama, nemoj ni da probava!!!
LJudi, nemogu da verujem da igra može toliko da syebe makinu sa 512MB :(

Eto. A koliko se pricalo svasta...

A ja chuo na exxtreme3d forumu da igra ne radi kako treba ni sa 1.5GB memorije

pa ako su im postavke za igru kao i naziv site-a onda im je stvarno malo i 1.5 GB :d

jao i meni bas secne masina potpis sto zbog rama
sad igram gta:sa i stedim za jos 512mb

pa valjda cu skupiti tolko kesa dok me smori gta

ps koliko je 512ddr400 ncp

meni se igra bas dopala
ali BRATE,BRATEEE neigriva je na PIV 3.0,1GB rama i 6600GT
sece ubi pa onda ide glatko ko po loju pa onda udjes u kola i polomis tastaturu od
stiskanja dugmica, pa oped ide malo pa neki bag pa ovo pa ono
steta za tako dobru ideju.
inace kada me je zmija napala u dzungli kada sam izasao iz kola odusevljenje je bilo do jaja
e a kako pucate i kalasina
meni malo puca pa onda preskoci po koji metak,kao da je prazan, uglavnom u kljucnim trenucima,pa opet puca pa opet u prazno??
mislim da cu je deinstalirati

Poslednja izmena:
Kod mene igra radi relativno dobro. Imam AMD 2200+@1800GHz, 768mb DDR, Asus V9520 (FX5200). Ponekad ukoci na 1-2 sekunde kad vozim kolima ali nije strasno.

ali BRATE,BRATEEE neigriva je na PIV 3.0,1GB rama i 6600GT

Ovo nema smisla. Pa ko je ovde lud!? Je*o lud zbunjenog.........

Samo ti meni veruj, Raptore. Uvek sam bio realan sa time da li igra radi ili ne radi kako treba...

@kibla
ne znam kako si stekao takav utisak i kakve su ti postavke u igri!
ali na default postavkama je sasvim dovoljno 768MB rama!!

posto sam DoomIII i FarCry igrao na 1024*768 sve maksimalno namestio u igrama
i u drajverima 2xAA i 2xAF i VS on i sve je islo bez ikakvog stucanja
pomislih ajd i ovo kad ono prc
cak sam smanjio setovanja i nista, tek kad iskljucim AA i AF primeti se blag porast u performansama ali opet zna da ubilje od seckanja pa opet ide ok pa ubije
i tako drajveri su 71.84WHQ a karta radi na 540/1200
mora izadji neki patch, treba optimizovati to
steta dobra je igra

Batali Se Ludorija!

ToxiC je napisao(la):
@kibla
ne znam kako si stekao takav utisak i kakve su ti postavke u igri!
ali na default postavkama je sasvim dovoljno 768MB rama!!

Ja mislim da je u pitanju opsta zavera sila mraka i da ste svi omadjijani nekim
magijama za kvalitet.
Toliko ste izgoreli sto nema sta da se igra pa su pocele da vam se svima prividjaju
dobre igre od nedovrsenih pokusaja da se odradi novi Far Cry ali kao avantura,nego slusajte coveka sto je reko !!!!SVI PO PIVO PA U KANTINU!!!!
Batalite se ludorija i arcenja vremena na kojekakva S!!NJA!!!!
Ziveo SPLINTER CELL!!
Crne Bera,je Crna Bera!!!

Ja neznam ljudi o cemu vi pricate ili ste previse razmazeni ja ima 512MB i meni igra radi potpuno zadovoljavajuce, istina je secne po nekad ali to uglavno kada se ulazi u grad jer treba da ucita veliku teritoriju sa dosta detalja kada se to desi lepo se saceka par sekundi i nastavi da se igra. Igra jeste odlican ja bih rekao da je to Morrowind u sadasnjem vremenu i Latinskoj Americi. Jer u principu gameplay najvise podseca na Morrowind. Sto se tice ostalih setovanja teksture su high i sve ostalo u principu osim dinamic shadows koji su iskljuceni i view distance na 200m ali to ne utice na izgled igre. Igra ima svojih mana uglavno zbog razvojnog tima kome je ovo prva ozbiljna igra ali ima mnogo vise boljih strana zbog koje je treba odigrati. U principu mnogo je bolje igrati ovakvu igru i pored svih mana nego neko visoko budzetno dobro izgledajuce djubre koje zahteva IQ>90. Sto se tice prodavnice oruzja imas ih na svakog benzinskoj pumpi malo su sakrivene i imaju mnogo bolju snabdevenost. Igra bi trebala da ima modove pa cemo videti kao ce sve to izgledati ako modovi budu zaziveli

killbane je napisao(la):
istina je secne po nekad ali to uglavno kada se ulazi u grad jer treba da ucita veliku teritoriju
to sam i ja primetio!
u gradu daleko vise "secka", nego u sumi !
sto mi je bilo nelogicno, mislio sam da ce tek u sumi da "rilja" po HDD-u zbog prebudzene vegetacija :)

KIBLA`s je napisao(la):
posto sam DoomIII i FarCry igrao na 1024*768 sve maksimalno namestio u igrama
i u drajverima 2xAA i 2xAF i VS on i sve je islo bez ikakvog stucanja
pomislih ajd i ovo kad ono prc
cak sam smanjio setovanja i nista, tek kad iskljucim AA i AF primeti se blag porast u performansama ali opet zna da ubilje od seckanja pa opet ide ok pa ubijei tako drajveri su 71.84WHQ a karta radi na 540/1200
mora izadji neki patch, treba optimizovati to
steta dobra je igra

Prva stvat, patch postoji.

http://www.uk.atari.com//index.php?pg=game_detail&productID=172

Druga stvar, cenim da to kako neka igra radi zavisi od celokupnog sistema, znam iz iskustva da nekim ljudima neke igre su radile jedva a meni na duplo slabijoj masini dobro, uvek kao primer uzimam vampire. I ono sto smatram da je najbitnije, to je tvoja overklokovana kartica koja na tim setovanjima moze da radi dosta sporije nego na default-u ili na nizim klokovima. Citao sam o tome na mnogim forumima i to je tacno.

Poslednja izmena:
Raptor je napisao(la):
I ono sto smatram da je najbitnije, to je tvoja overklokovana kartica koja na tim setovanjima moze da radi dosta sporije nego na default-u ili na nizim klokovima. Citao sam o tome na mnogim forumima i to je tacno.
to jeste tacno ali samo sa odredjenim drajverima
meni je sve pre 71.7x pravilo te probleme ali sa ovim 71.84WHQ do se NE DESAVA
ali sam probao i da karticu vratim na default
i nista :d

Tek u SK saznah za ovu igru, ovaj thread sam nekako uvek preskakao

Posto vidim da je igra must have, zna li neko da li ovaj patch popravlja te spominjane bug-ove u questovima, pri voznji i sl? Ima li nekih novijih utisaka posle primenjenog patcha?

Ja ne znam da ti kazem da li ima unapredjenja sto se tice optimizacije jer nisam ni igrao bez patch-a, u stvari nisam igrao ni sa njim jer mi igra jos uvek cuci na HD-u i ceka ali evo sta je sve ispravljeno (mnogo toga):

BOILING POINT - PATCH 1_1 INFORMATION

This patch is the latest update for Boiling Point. Applying the patch 1.1 on your computer will automatically update all your previous versions already installed without any problem.

PATCH 1.1 FIXES THE FOLLOWING

1. Sometimesall items from inventory were lost
2. Sounds not playing properly after a long gaming section
3. Improper animation is played after death
4. On some few PC's the game is slow after a long session
5. Random exception (crash) on load/save when save-file exceeds 40MB
6. Random exception (crash) when entering a car (using KEY "e")
7. Car in the inventory can disappear

SECUROM POSSIBLE ISSUE WITH PATCH 1

As our European Support team did report some problems with the Securom™copy protection after applying patch 1 we worked close together with Sony / Securom™ on a general solution for this problem on Boiling Point: Road to Hell. While applying the new patch 1.1. all problems on dvd disc verification should be corrected.

TEXT
No more text message remains onscreen after a phone call.
Enemy declaration messages are now opportunely displayed.
Hint messages are displayed on time.

MISSIONS
CIA Faction : missions are no more rewarded when not accomplished by Saul.
Suicide guy mission : once Saul fails this mission, it disappears from the mission list.
Minor problems which led to impossibility to complete some missions are now solved.

GRAPHIC
Graphical issues during the character's death animation scene or NPC's animation in cities have been fixed.

SOUND
Minor sound issues such as voiceover looping are fixed.

CAMERA
Minor camera issues which were noticed during the tests have been fixed.

CAR
Problem of user's car which rarely remains stuck in the environment or which location was not properly displayed on the minimap are solved.

Option do properly display for any taxi mission.

LOC
Localization : mismatch issues have been fixed.

MINOR ISSUES
Police station cannot be destroyed by a crossbow anymore.
When Saul drops one item, only this item disappears from his inventory.

IMPROVMENTS

Crashes : some rare crashes (hardly reproducable) were noticed throughout the game, and especillay when loading the quicksaves. This has been improved a lot with the patch as no crash occured.

AI : NPC's behaviour has been improved in this patch version. Some examples are as follows : NPC now avoid obstacles when moving, reply when being shot at, animation and position are correct.

A i u SK-u pise da ce igra uskoro biti potpuno zakrpljena i tek ce onda to biti pravo uzivanje.

Evo upravo sam i ja izvalio za ovu igru, znaci treba je uzeti...

I sa najnovijim patchem i bez njega mani igra ne radi. Naime, igra se startuje, cuje se zvuk introa (mislim da je nVidia intro), ali nema slike. Posle toga se nista ne desava. Koristim 71.25 drajvere. Imam i najnovije (77.50,80.40), ali ni sa njima ne radi. Doduse, sa njima mi ne radi ni DivX,tj. zakuca komp posle pokretanja bilo kakvog *.avi fajla.
U cemu je problem?

@Raptor: U SK-u su rekli da ce po njihovoj slobodnoj proceni igra biti skroz zakrpljena za 6 meseci sto i nije bas uskoro.

Ja sam je malo igrao na high settings 1024x768 kako je bilo preporuceno od readme file igre. Sekao je kad sam vozio auto ili ponekad tokom hodanja.
Inace ubedjen sam da treba jos 512mb minimun

Poslednja izmena:
Postoji vest da se radi uveliko na drugom patchu, ja cekam njega pa onda igram. Imam 512 ali slaba je nada od memory upgrade-a :(

Ima li neko predstavu zasto meni ne radi igra?
Koje drajvere koristite za graficku?

mene nervira sto ne mogu da izaberem 1280 rez.
najvise sto nudi je 1024,izem ti vic

Ja sa Leadtek 6600GT koristim 71.89 sa NVidia sajta i igra radi normalno.

Raptor je napisao(la):
Ja sa Leadtek 6600GT koristim 71.89 sa NVidia sajta i igra radi normalno.

Probao sam i sa tim drajverima,ali i dalje nece. :crash:

Resio sam problem. U game.ini fajlu sam iskljucio pokretanje intro-a i sada sljaka super.

Super fora, je l' si se sam toga setio ili ti je neko rekao ili si mozda negde procitao? :)

Svaka cast, to jos nisam cuo da moze da se uradi. :)

Raptor je napisao(la):
Super fora, je l' si se sam toga setio ili ti je neko rekao ili si mozda negde procitao? :)

Svaka cast, to jos nisam cuo da moze da se uradi. :)

Ma gde sam procitao. Cackao sam i izcackao.
Mnogo toga moze da se kontrolise uz *.ini fajla.

Nazad
Vrh Dno