Kod mene igra radi relativno dobro. Imam AMD 2200+@1800GHz, 768mb DDR, Asus V9520 (FX5200). Ponekad ukoci na 1-2 sekunde kad vozim kolima ali nije strasno.
ali BRATE,BRATEEE neigriva je na PIV 3.0,1GB rama i 6600GT
ToxiC je napisao(la):@kibla
ne znam kako si stekao takav utisak i kakve su ti postavke u igri!
ali na default postavkama je sasvim dovoljno 768MB rama!!
to sam i ja primetio!killbane je napisao(la):istina je secne po nekad ali to uglavno kada se ulazi u grad jer treba da ucita veliku teritoriju
KIBLA`s je napisao(la):posto sam DoomIII i FarCry igrao na 1024*768 sve maksimalno namestio u igrama
i u drajverima 2xAA i 2xAF i VS on i sve je islo bez ikakvog stucanja
pomislih ajd i ovo kad ono prc
cak sam smanjio setovanja i nista, tek kad iskljucim AA i AF primeti se blag porast u performansama ali opet zna da ubilje od seckanja pa opet ide ok pa ubijei tako drajveri su 71.84WHQ a karta radi na 540/1200
mora izadji neki patch, treba optimizovati to
steta dobra je igra
to jeste tacno ali samo sa odredjenim drajverimaRaptor je napisao(la):I ono sto smatram da je najbitnije, to je tvoja overklokovana kartica koja na tim setovanjima moze da radi dosta sporije nego na default-u ili na nizim klokovima. Citao sam o tome na mnogim forumima i to je tacno.
Raptor je napisao(la):Ja sa Leadtek 6600GT koristim 71.89 sa NVidia sajta i igra radi normalno.
Raptor je napisao(la):Super fora, je l' si se sam toga setio ili ti je neko rekao ili si mozda negde procitao?
Svaka cast, to jos nisam cuo da moze da se uradi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari