Šta je novo?

Blurej filmovi i MPC HD

Jel u pitanju blurej rip?
Jesi probao da stavis da titl bude istog naziva kao i film?

Bluray film je orgiinal full film a ne rip...

Off a mora li cccp pored mpc hc...nije li sam dovoljan?! Jel si podesavao mpc? Opcije Output Evr custom pres da probas*?

Mucenje je pustiti blu-ray film preko MPC-a, bolje koristi TotalMedia Theatre i imaces menije i sve.

Mucenje je pustiti blu-ray film preko MPC-a, bolje koristi TotalMedia Theatre i imaces menije i sve.

+1
ili ako nadjes Extreme verziju tog programa ;)

inace moguce je pustiti sam film u MPC ( obican ili HC)
i da ubacis neki custom titl, ali titl mora biti odradjen za jednu
od rip verzija tog filma(720p ili 1080p), pozeljno bi bilo da titl
odgovara rip verzijama Esira,CtrlHD-a,DON-a ,)

+1
ili ako nadjes Extreme verziju tog programa ;)

inace moguce je pustiti sam film u MPC ( obican ili HC)
i da ubacis neki custom titl, ali titl mora biti odradjen za jednu
od rip verzija tog filma(720p ili 1080p), pozeljno bi bilo da titl
odgovara rip verzijama Esira,CtrlHD-a,DON-a ,)

Verziju kouj sam nasao je platinum, da li se ona razlikuje od extreme verzije po neceili um je u sustimi ista?

Sto se tice filmova u MKV formatu, oni mi rade najnormalnije

Verziju kouj sam nasao je platinum, da li se ona razlikuje od extreme verzije po neceili um je u sustimi ista?

Sto se tice filmova u MKV formatu, oni mi rade najnormalnije

Trebalo bi da je sve isto, verovatno ta verzija ima/nema neke dodatne funkcije
koje mislim da nisu potrebne za pustanje samog filma.
Inace program je stvarno dobar i za sada mozda nisam uspeo da pustim
2-3 Bluray-a preko njega(od nekih 130 filmova).
Ali i to se da resiti sa pravljenjem custom Bluray-a;)

ima li kod nas da se kupi blue ray filmovi i koja im je cena? najvise me zanima da li ima matrix trilogija...hvala

valjda smo mi ovde svi prijatelji i pomazemo jedno drugom ili ja to samo tako shvatam :)
sve ima na google-u ali treba vise vremena da se nadje pa je bolje da neko ko zna odgovor to podeli sa ostalima koje to mozda zanima :)
ps gde nestade dr.house? :)

Ajde probaj na VMR7 (renderless) ako ti nije tesko, prebaci na dx9 i stavi 3d surface. U principu mpc hc je extra program, pored njega ti netrebaju nikakvi kodeci niti ffd sow eventualno ac3filter za dts i milina.

valjda smo mi ovde svi prijatelji i pomazemo jedno drugom ili ja to samo tako shvatam :)
sve ima na google-u ali treba vise vremena da se nadje pa je bolje da neko ko zna odgovor to podeli sa ostalima koje to mozda zanima :)
ps gde nestade dr.house? :)

naravno vidis valjda smile-je :)

vratice se house kad tad :D

kolika je i da li ima razlike kad skines neki rip od npr 8,5gb(1080p) i pravi blueray film?

Razlike ima ali je po meni prilicno zanemarljiva. Bile su cak slike iz filmova (kropovi) u jednoj temi!

kolika je i da li ima razlike kad skines neki rip od npr 8,5gb(1080p) i pravi blueray film?
razlike mora da ima , x264 nije lossless

kao sto ti Proday rekao ..

Ali ako je encode uradjen kako treba onda je razlika veoma veoma mala
ako oces postavicu ti par poredjenja pa ces i sam videti ;)

E sad 8.5gb je retko kad dovoljno za dobar 1080p encode ;)

Poslednja izmena:
ja imam par filmova koji su kao 1080p i oko 8,5gb i imam jedan na 9,3ghz...nisam licno jos testirao blue ray film sa nekim rip-om jer mislim da je rano za kupovinu blue ray rezaca i filmova dok im cena malo padne ali me zanima razlika u slici...koliko gb zauzima blue ray film? oko 15gb ili jos vise?

da hteo sam da kazem 9,3gb...uh pa tih 15gb pa na dalje nisam do sada ni sreo(mislim na rip-ove)

Zavisi dosta i od toga sta u pravom bluray filmu ima od audio jezika, jer oni znaju
da dodaju i po 10gb na sam film. Npr. Transformers 2 je 44gb, kad mu izbacim
meni nepotrebne audio trake, smanji se na nekih 35gb sto je ok ako skladistis
filmove na HDD, ako bi zeleo da ga narezem isto mi se vata dal on bio 44 ili 35
opet bi morao da koristim BD50 :)

Nazad
Vrh Dno