Jel u pitanju blurej rip?
Jesi probao da stavis da titl bude istog naziva kao i film?
Mucenje je pustiti blu-ray film preko MPC-a, bolje koristi TotalMedia Theatre i imaces menije i sve.
Mucenje je pustiti blu-ray film preko MPC-a, bolje koristi TotalMedia Theatre i imaces menije i sve.
+1
ili ako nadjes Extreme verziju tog programa
inace moguce je pustiti sam film u MPC ( obican ili HC)
i da ubacis neki custom titl, ali titl mora biti odradjen za jednu
od rip verzija tog filma(720p ili 1080p), pozeljno bi bilo da titl
odgovara rip verzijama Esira,CtrlHD-a,DON-a ,)
Verziju kouj sam nasao je platinum, da li se ona razlikuje od extreme verzije po neceili um je u sustimi ista?
Sto se tice filmova u MKV formatu, oni mi rade najnormalnije
ima li kod nas da se kupi blue ray filmovi i koja im je cena? najvise me zanima da li ima matrix trilogija...hvala
ima li kod nas da se kupi blue ray filmovi i koja im je cena? najvise me zanima da li ima matrix trilogija...hvala
Off a mora li cccp pored mpc hc...nije li sam dovoljan?! Jel si podesavao mpc? Opcije Output Evr custom pres da probas*?
valjda smo mi ovde svi prijatelji i pomazemo jedno drugom ili ja to samo tako shvatam
sve ima na google-u ali treba vise vremena da se nadje pa je bolje da neko ko zna odgovor to podeli sa ostalima koje to mozda zanima
ps gde nestade dr.house?![]()
razlike mora da ima , x264 nije losslesskolika je i da li ima razlike kad skines neki rip od npr 8,5gb(1080p) i pravi blueray film?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari