- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 2x8GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Mobilni telefon
- Poco F5
- Pristup internetu
- Optički internet
Juče sam po prvi put instalirao USB Bluetooth adapter na računar. Uz njega je stigao neki BlueSoleil program koji se instalira pre ubacivanja spravice u USB port i moram reći da nisam zadovoljan ovim programom, pošto je komplikovan, nepregledan, ima gomilu meni nepotrebnih opcija i nije u stanju da vidi većinu fajlova prisutnih na mobilnom telefonu. E sad me zanima:
1. Može li se instalirati bilo koji program ove namene sa bilo kojim USB Bluetooth dogleom, nezavisno od proizvođača? Koji program vi koristite?
2. Vidim da windows XP u sebi ima drajvere za Bluetooth. Ima li on i neki interfejs za osnovne Bluetooth servise (transfer fajlova, štampanje...)? Koristi li ga neko i kakvi su utisci?
1. Može li se instalirati bilo koji program ove namene sa bilo kojim USB Bluetooth dogleom, nezavisno od proizvođača? Koji program vi koristite?
2. Vidim da windows XP u sebi ima drajvere za Bluetooth. Ima li on i neki interfejs za osnovne Bluetooth servise (transfer fajlova, štampanje...)? Koristi li ga neko i kakvi su utisci?