Šta je novo?

BlueTooth mouse

zver

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2001
Poena
620
ovako, hoću da kupim bluetooth miša, ali ništa pametno nisam našao (kod nas).
vidim da MS ima odličan izbor bt miševa, ali naći MS miša u našim prodavnicama je nemoguće.

ima li neko neki predlog za bt miša, bez online poručivanja, cena da bude "pristojna", recimo do 4.000 din, ni slučajno preko 5.000 din

hvala

više razloga:
1. štedim usb port na notebook-u, tačnije, štedim 2 jer adapteri uvek prekriju i onaj pored port koji je na žalost, previše blizu
2. planiram da uzmem surface pro, pa će mi i tu savršeno koristiti

samo da se ovo ne pretvori u diskusiju: dal mi treba ili ne bt miš ...

Poslednja izmena:
Logitech mi je malo skup, a i previše je minijaturan.
Voleo bih da imam malo gabaritniji miš.

za ovaj HP ne uspeh da nađem nikakav review, ni amazon ni newegg, ništa.
ne bih se usudio da kupim nešto a da ne pročitam neku reč o tom produktu.

hvala, ako neko nađe još neki model, slobodno nek baci link.

Bluetooth miš, bez online poručivanja (dakle direktna kupovina u Srbiji), da je dovoljno velik i kvalitetan a da mu cena bude (tebi) prihvatljiva?
Skučene su ti opcije, osim ako ne budeš fleksibilniji po pitanju jednog ili više navedenih faktora.

Poslednja izmena:
pa iskreno, MS ima nekoliko modela koji ladno prolaze sve ove moje navedene kriterijume, na amazon/ebay-u, naravno.
e sad, to što ja nisam naleteo na MS miševe na 5-6 najvećih hardware sajtova kod nas, ne znači da ih nema, i da neko možda neko nije video nešto u nekoj njegovoj lokalnoj prodavnici.
ali ok, ako treba da olabavim nešto, neka bude cena.

eto, kupio sam polovan Microsoft wireless laser mouse 8000 (proizveden maj 2008) u fantastičnom stanju, bukvalno bez traga od korišćenja.
dal ga prethodni vlasnik uopštenije koristio, ili jeste ali je kvalitet neverovatan, ne znam, ali važno je da savršeno funkcioniše, bez trunke laga i zadrške posle par par minuta neaktivnosti.
gabaritan i težak, što mu je velika prednost, a i usb port je free što mi mnogo znači.

Poslednja izmena:
MICROSOFT IntelliMouse Explorer Bluetooth.
Odlican gabaritniji bezicni mis pristojne cene (posebno ako se nadje polovan).

Nazad
Vrh Dno