Sto je jos najbolje pre nedelju dana isto u Metrou (NS) video i ja ali je stajao raspakovan kod LCD televizora... Konto da ga prodaju, kad ono oni ga koriste za neke video projekcije na televizorima i kaze mi jos lik da nemaju u planu da nabavljaju....
Ја се убих тражећи на њиховом сајту :wall:.nedavno sam otvorio temu o sony-jevom playeru BDP S350.
to je noviji model, podržava BD-Live, brzo očitava diskove, sigurno je duplo manji od tog samsunga.
tj. dimenzije su mu kao današnjim dvd playerima. ima da se kupi u pixels-u, preko njihovog sajta za 200e okruglo. raspitivao sam se, kažu da je cena do nove godine, a od nove godine se ne zna da li će ići dole ili gore, pošto je odgovor poslan pre finansijske krize logično(ali samo za srbiju) je da će poskupeti. u nemačkoj npr. u media marktu (to su oni čiji logo je drpio naš tehnomarket) košta 249e. u americi će sutra 26.12. biti na akciji za 199 dolara, a inače je 300.
evo i link
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari