Jedan off za Igoritzu - kako se tableti generalno snalaze sa Class 10 karticama?
appstoSD
cuo sam dosta pozitivnih iskustava sa ovime, od drugih korisnika, ne znam koje su mogucnosti programa, ali probaj. sad pricam napamet - ali kolko znam, ne trebaju ti particije da bi ovo radilo. klot formatirana SD kartica sa jednom particijom ce da prihvata programe u posebne foldere.
Ljudi imam problem. Kad se uradi factory reset, prvo podesavanje je da se klikne na neku android ikonicu, i odatle posle idu podesavanja marketa i ostalo. U stvari tap scren to begin. Tablet je uradio reset, ali taj deo sa startovanjem zeza i ne nogu da se maknem sa te strane. Pomozite ....
Svaki browser je default podesen da otvara mobilne strane, ali moze da se podesi da uvek otvara pune strane (to ne znaci da ce sve raditi kako treba). Skyfire ima u sebi intgrisano dugme koje prebacuje sa mobilne verzije na punu verziju i obratno. Dolphin ga nema, ali ima plugin na marketu koji ovo omogucuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari