Šta je novo?

Blueberry NETCAT (MID)

Ole! Uspela da pokrenes rom manager i clockwork na no name uredjaju?

Jedan off za Igoritzu - kako se tableti generalno snalaze sa Class 10 karticama?

Imam Transcend-ovu class 10 karticu od 16 Gb u mom Viewpadu 7. Kartica, inače ima 2 particije - druga particija je formatirana u EXT2 sistemu da bi link2SD mogao da drlja po kartici.

Sve radi perfektno.

appstoSD

cuo sam dosta pozitivnih iskustava sa ovime, od drugih korisnika, ne znam koje su mogucnosti programa, ali probaj. sad pricam napamet - ali kolko znam, ne trebaju ti particije da bi ovo radilo. klot formatirana SD kartica sa jednom particijom ce da prihvata programe u posebne foldere.

Link2SD radi na svim Androidima mlađim od 1.6. Treba mu i posebna particija, a to traži i appstoSD.

Koji browser da instaliram na ovo čudo a da mi prilikom otvaranja nekih strana ne otvara android pandane istih (npr. facebook) već normalne strane. Tj. koji browser za normalni surf?

Svaki browser je default podesen da otvara mobilne strane, ali moze da se podesi da uvek otvara pune strane (to ne znaci da ce sve raditi kako treba). Skyfire ima u sebi intgrisano dugme koje prebacuje sa mobilne verzije na punu verziju i obratno. Dolphin ga nema, ali ima plugin na marketu koji ovo omogucuje.

Ljudi imam problem. Kad se uradi factory reset, prvo podesavanje je da se klikne na neku android ikonicu, i odatle posle idu podesavanja marketa i ostalo. U stvari tap scren to begin. Tablet je uradio reset, ali taj deo sa startovanjem zeza i ne nogu da se maknem sa te strane. Pomozite ....

to ti je zato sto si roknuo Phone.apk. Sad ti pomaze samo da updatujes firmware. E sad, postavlja se pitanje kada si kupio NetCat jer navodno novije verzije M01 NetCat-a zabodu od tog firmware-a dok starije se uspesno nadograde.

Ljudi imam problem. Kad se uradi factory reset, prvo podesavanje je da se klikne na neku android ikonicu, i odatle posle idu podesavanja marketa i ostalo. U stvari tap scren to begin. Tablet je uradio reset, ali taj deo sa startovanjem zeza i ne nogu da se maknem sa te strane. Pomozite ....

Treba da pritisnes sva cetiri coska na panelu kad se pojavi ta android ikona.Krenes od gornjeg levog.

Nisam bas najbolje skontao prethodn post, i ja imam isti takav problem. Krenem od gornjeg levog ugla ikone, ili od ivica panela? Nzm da razgranicim, sta obuhvata panel? / reseno

Poslednja izmena:
Znaci pritisnes prvo levu gornju ivicu panela pa desnu gornju,desnu donju i levu donju.
To bi trebalo da resi problem.

Svaki browser je default podesen da otvara mobilne strane, ali moze da se podesi da uvek otvara pune strane (to ne znaci da ce sve raditi kako treba). Skyfire ima u sebi intgrisano dugme koje prebacuje sa mobilne verzije na punu verziju i obratno. Dolphin ga nema, ali ima plugin na marketu koji ovo omogucuje.

Skapirao sam kako preko Dolphina - ode se u settings i podesi se User Agent kao Desktop (ne android). Radi. A postoji i plugin "desktop toggles" za Dolphine, mada to nisam probao.

Nazad
Vrh Dno