Koliko vidim radi se o modelu ProTab 2 koji u ponudi ima i Point of View evo linka: http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=269
kakve su to bre baterije slabije od netbook-a ?
ARM trosi prema x86 kao sto Yaris 1.3 VVTI trosi prema VW-ovom 5.0 biturbo benzincu. tablet NE SME da ima bateriju manju od 6 sati. ja sam video samo prvi netcat, od tih "rebrendiranih" tableta, e da, i Prestigio 7070c, i nisu mi delovali kao toliki potrosaci. FT2 i FR-809 oba imaju 4000maph bateriju, i FT2 drzi dobrih 6-9 sati sa cackanjem, dok FR-809 ima Li Polymer bateriju, i sa gashenjem i paljenjem, sabrano, izdrzi u zbiru ponekad i preko 10 sati.
vi sto ste navalili na netcat ko baba na ratluk, javite mi se ako hocete da vam napravim auto punjac, jer ja tablet od 4-5 sati nikad u zivotu ne bi uzeo, ako nemam bar nekakav nacin da ga napunim.
to je garant ona radnja što nemoš da se okreneš u njoj a imaju milion fotoaparata i navigacija u izlogu. oni su ultra skupi, ja tamo odem kad hoću malo da se smejem cenama. i onda odem preko puta u novel gde televizori, modeli od pre tri-četiri godine, koštaju duplo više nego najnoviji
Novi Sad je prepun lopova, *** veći kriminal nego na Kosovu
kakve su to bre baterije slabije od netbook-a ?
ARM trosi prema x86 kao sto Yaris 1.3 VVTI trosi prema VW-ovom 5.0 biturbo benzincu. tablet NE SME da ima bateriju manju od 6 sati. ja sam video samo prvi netcat, od tih "rebrendiranih" tableta, e da, i Prestigio 7070c, i nisu mi delovali kao toliki potrosaci. FT2 i FR-809 oba imaju 4000maph bateriju, i FT2 drzi dobrih 6-9 sati sa cackanjem, dok FR-809 ima Li Polymer bateriju, i sa gashenjem i paljenjem, sabrano, izdrzi u zbiru ponekad i preko 10 sati.
vi sto ste navalili na netcat ko baba na ratluk, javite mi se ako hocete da vam napravim auto punjac, jer ja tablet od 4-5 sati nikad u zivotu ne bi uzeo, ako nemam bar nekakav nacin da ga napunim.
Ja sam danas pogledao ovaj Netcat , ima ga na Spensu u NS u jednoj manjoj radnjici. Izgleda prilicno kvalitetno uradjen , sto se tice konstrukcije. Sto se tice samog uredjaja ekran je nesto ruznjikav i touchscreen je u par navrata pokreno aplikaciju dok sam pokusavao da skrolujem meni , a to je nesto sto me najvishe nervira kod mog prestigia(mada bio je pod folijom). Nista na uredjaju nije ustelovano tako da nisam uspeo da probam market a nije bilo ni interneta. U sustini cini mi se kao napredak u odnosu na predhodni netcat al ne dovoljno velik napredak u odnosu na prestigia pmp3084b da bi ga kupio. Cekam da dodje prestitio pmp5080b kojeg najavljuju krajem sledeceg meseca. Inace cena ovog netketa je u toj radnji preko 20k.
^Kakav je sa gledanjem filmova?
svaki Android ima te opcije, pitanje je dal uredjaj podrzava.
Čačkao sam malo tablet i u opcijama Wirless and Nettwork Setings, pored opcija za WiFi našao sam opciju za 3G i Mobile networks.
Pošto ima sim slot, može li neko da potvrdi da li radi 3G, odnosno internet preko sim kartice?
http://www.youtube.com/watch?v=vw5pN3g-9IM 10K mesecno proizvode, +25$ za 3G
Da, reklo bi se ta je to taj. I rekli su na snimku da je doplata za 3G 45$, a ne 25$. Znaci da bi 3G Netcat trebalo da kosta oko 40 evra vise od wifi verzije, ako ga bude bilo.
Poštovani poznavaoci ove tematike. Molim za pomoć ako je neko u stanju da mi je pruži.
Kupio sam upravo tablet o kom se diskutuje Blueberry NETCAT-M03-C-4GB. Želim od svog laptopa (HP ProBook 4710s + Windows 7 Ultimate) da napravim Hot Spot za ovaj tablet i na taj naćin mu obezbedim Wireless internet. Dakle... na laptopu odem na Network and Sharing Center zatim na Setup a new connection or network i onda na Set up a wireless ad hoc networ i kreiram novi network. Postavim da mi sheruje internet preko ove mreže. Novu wireless mrežu vidim na svom mobilnom Nokia E52 ali je ne vidim na Tabletu. U čemu je problem???
Poštovani poznavaoci ove tematike. Molim za pomoć ako je neko u stanju da mi je pruži.
Kupio sam upravo tablet o kom se diskutuje Blueberry NETCAT-M03-C-4GB. Želim od svog laptopa (HP ProBook 4710s + Windows 7 Ultimate) da napravim Hot Spot za ovaj tablet i na taj naćin mu obezbedim Wireless internet. Dakle... na laptopu odem na Network and Sharing Center zatim na Setup a new connection or network i onda na Set up a wireless ad hoc networ i kreiram novi network. Postavim da mi sheruje internet preko ove mreže. Novu wireless mrežu vidim na svom mobilnom Nokia E52 ali je ne vidim na Tabletu. U čemu je problem???
Prikačio sam Net Cat M03 na komp preko usb-a i nevidim u eksploreru kompa tu internu memoriju od 4G. Za trenutak mi je izbacio kao da vidi 4 flash diska a onda ni jedan više. U devices and printer vidi ga kao device M801_88 ali taj device nema drajvere i Windows nemože automatski da ih updejtuje sa interneta . AAAAAAaaaaa poludeću. Verovatno treba da uradim neku glupost ali sam mnogo glup. Please HELP....
Hvala veliko... Sve funkcioniše fantastično. :happy:Kada ga prikacis na racunar, dodirnesh status bar (ono gde je sat, Wi-Fi ikonica i sl.), i ne pustajuci povuces na dole. Ako ti je uredjaj prikljucen na racunar, trebalo bi da vidish da pise "USB Connected", i na to pipnes. Zatim bi trebalo da se pojavi na uredjaju dugme gde pise "Turn on USB storage", pritisnes to "dugme", pojavi se jos jedan dijalog box gde pise da ce prestati da ti funkcionisu aplikacije koje su na nand memoriji (tu kliknes na OK) i trebalo bi da ti se pojavi drajv u my computer. Kada hoces da ga skines sa racunara, prvo na uredjaju stisnes "Turn off USB storage" dugme, i onda ga cupas sa kabla.
Ovo ovako ili slicno funkcionise na svakom android 2.2 ili 2.3 uredjaju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari