Šta je novo?

Blueberry netcat m 04

Baš zanimljivo izgleda, ali nisam bio u prilici da ga isprobam, tako da bih zamolio nekog da prenese svoje utiske... I ne znam šta je sa Benchmarkovim tekstom, nest'o... 😀

Iz nekog razloga je povucen test sa sajta izgleda.

Moj savet ti je da zaobidjes ovog proizvodjaca. Veliki je procenat reklamacija na njihove tablet racunare i kvalitet izrade je na katastrofalnom nivou. Ove nove modele nisam imao priliku da testiram ali ako su bar slicni kao prethodni modeli, bezi od toga...

Edit: u toku sledece nedelje bi trebalo da mi stignu novi modeli, pa cu okaciti utiske

Poslednja izmena:
Блубери марка вероватно неће имати подршку у виду нових фирмвера и слично. Не улазим у то какав је квалитет овог модела али могу да кажем да овај таблет има веома занимљиве ствари (сим картица, блутут, гпс, тв пријемник и колико видим има и радио). Све у свему, баш је накрцан опцијама. По мом мишљењу има мали екран.

Pa reci, zasto ne?
Da niste napisali nesto sto "nije trebalo"?

Da znamo na cemu smo, specifikacije su im netacne?

^ Ja ovo prvi put vodim, ovo nije ni najavljeno nigde.

@probotzor: ne mozes da nadjes na stranim sajtovima jer je bluebery brend pinsofta

Poslednja izmena:
Bas je zanimljiv, kao i ostalih 7 miliona generickih tableta bez softvera 🙂

Za 200e se moze kupiti iPad sa nevidjenim sim card slotom 🙂

a ovaj netcat 6? cudno je ovo da ima 2160p

Poslednja izmena:
Ko hoće test NetCat M-04 modela, može da zatraži link na PM. Kad sam već pisao test, zašto da to vreme ispadne uzaludno utrošeno, bolje da ljudi znaju šta kupuju ako su zainteresovani za ovaj model. Tek sad vidim da Emix kaže da procesor nije loš - a istina ne može biti dalja od toga - verovatno najsporiji procesor koji sam imao prilike da testiram u bilo kom mobilnom uređaju.

Ne trudite se ni da citate, ja jesam i ne vredi... 🙁

Samim povlacenjem testa su pokazali sta je ovaj tablet tako da ne vredi trositi reci. Test je realan, tacan, objektivan i to je sve.

Poslednja izmena:
Ko hoće test NetCat M-04 modela, može da zatraži link na PM. Kad sam već pisao test, zašto da to vreme ispadne uzaludno utrošeno, bolje da ljudi znaju šta kupuju ako su zainteresovani za ovaj model. Tek sad vidim da Emix kaže da procesor nije loš - a istina ne može biti dalja od toga - verovatno najsporiji procesor koji sam imao prilike da testiram u bilo kom mobilnom uređaju.

Na pairu sve to ne deluje lose, dual core... ali nakon procitanog testa: No Comment!

Za ove pare moze da se uzme Prestigio 5097, koji je po meni mnogo bolji izbor.
Ali verovatno ce i ovaj tablet naci svoje kupce... nekoga kome nije bitan kvalitet ekrana, rezolucija, kvalitet izrade, brzina...
Moze da posluzi kao TV, telefon, gps... ali meni konkretno ne moze da posluzi za nista.

Poslednja izmena:
jel ima negde mozda test tog prestigia....
pogledao sam njegove specifikacije u gigatronu i deluje dobro (jedino ima jednojezgarni procesor)

Imas temu o njemu @nina je postavila 2 review-a na ruskom ali to nije bio finalni proizvod kada je testiran.
A ovo sto si napisao za jednojezgreni procesor, samo cu ti reci da je taj procesor mnogo brzi od ovog dual koji ima ovaj netcat.

ne razumem se bas u procesore za mobilne uredjaje,zato pitam pitanja :/
zelim da kupim neki tablet da udjem i u te vode pa gledam sta bi mi bio najbolji izbor....razmisljao sam o vodafone smart tab 10 ali ga nema vise,pa o blueberiju,ali ipak mislim da cu uzeti taj prestigio

treba mi za gledanje serija,za net,za skype,da otvori neki dokument kad zatreba i za pokoju igru/aplikaciju

hvala na odgovoru 🙂
vec sam ga danas rezervisao u gigatronu,ali sam pitao da vidim da li sam se *****ao
nadam se da ce biti ok uredjaj

Nazad
Vrh Dno