Šta je novo?

[Blizzard MOBA] Heroes of the Storm

Ovo je i dalje u alphi? Zna li se otprilike datum za pojavljivanje bete i kako je moguce dobiti kljuc doticne igre? ***, valjda imamo prednost mi koji imamo sve i svasta na battle.netu. :p

pretpostavljam da ce poveacti broj igraca, podelili su sada na NA, EU i KR servere

Odigrao veceras prvu partiju, sa Illidanom :D Imao sam 18-2 skor i pobedili smo.
Partija trajala oko 25min.

Prilicno mi je zanimljivo, bas bas dugo nisam igrao dotu (to je jedina moba koju sam igrao) pa necu puno da uporedjujem.
Partije su krace (tamo je bilo 40-60min a ovde 20-30 koliko vidim), ima vise eventova kao sto je tamo Roshan.
Grafika mi je kul, zvuk itd... klasicna Blizz produkcija.

Nazalost, necu imati vremena za ovo. Eventualno nekoliko partija nedeljno, a to je premalo da bi se skupilo zlato za otkljucavanje heroja.

nisi jedini i ja ovde stprljivo cekam :D

mada 4 druga koja su dobili kljuc i lvl 20 su , sada samo cekam da 18 dobije neko od njih kod da pozove nekog :D

I meni stigla alpha, samo ja nemam vremena da se igram uopšte :(

to su najvece muke kada nemas vremena :/

valjda ce uskoro da bude open beta pa cemo moci svi da igramo

Primetih malo pre attachovanu alphu na svom b.net nalogu, instalirah ali u klijentu je Play dugme sivo i pise sorry you haven't been invited to play hots yet.

je l zna neko u cemu je problem?

reseno: reset sifre na b.netu je resio problem.

Poslednja izmena:
Primetih malo pre attachovanu alphu na svom b.net nalogu, instalirah ali u klijentu je Play dugme sivo i pise sorry you haven't been invited to play hots yet.

je l zna neko u cemu je problem?

reseno: reset sifre na b.netu je resio problem.

Ima li neka fora da se lakse dobije alpha ili totalno random dele igru?

ako neko hoce da igramo HotS dodajte me KornjacaNS#1408

napakon sam dobio betu, odigrao 3 gejma juce i svidja mi se :D

Oooooopaa, prvi put u zivotu i ja da dobijem neku betu/alphu koju cekam mesecima! :]

Inace nisu mi poslali nikakav mail (mada mislim da je do mog maila posto sam skoro isto imao nekih problema sa blizzardom a nisam primio nikakav mail)... Tako da u slucaju da ste dobili alphu jedini sigurni nacin da proverite je da se ulogujete na battle.net i proverite na svom profilu medju igrama da li imate Heroes of the Storm ...

Oooooopaa, prvi put u zivotu i ja da dobijem neku betu/alphu koju cekam mesecima! :]

Inace nisu mi poslali nikakav mail (mada mislim da je do mog maila posto sam skoro isto imao nekih problema sa blizzardom a nisam primio nikakav mail)... Tako da u slucaju da ste dobili alphu jedini sigurni nacin da proverite je da se ulogujete na battle.net i proverite na svom profilu medju igrama da li imate Heroes of the Storm ...

tako sam i ja video da sam dobio HotS :D

Dobih danas Alfu.
Odigrao par partija, za sada odlican utisak. Jedino sto ima uzasno malo ljudi, tesko je napraviti party. Ali naravno tek je pocelo.

Drugar mi pozajmio acc posto Diablo 3 ne igra vise(trenutno),a ovo ga ne zanima,pa sam sad odigrao 2 partije.Ovako,isti utisak kao kad sam prosle nedelje krenuo Diablo 3,u pauzi do novog patcha/lige u Path of Exile.Dakle,kao sto mi je Diablo 3 smesan prema POE isto tako i ovo prema Doti.Smesni u smislu,koliko su laksi za igranje i koliko su Poe i Dota ozbiljniji naslovi.Ali,veliko,ALI kao i D3 i ovo mi je brutalno zabavno,zasto nzm ni sam :)I da (naravno)izgubio sam obe partije,team kao i u doti(kad se ortaci ne okupe)haos.Ja sa ****nim supportom drzao ceo tim.Za sada nekako mislim da je onaj Muradin malo op.

Jel ima kijeva za ovo ili blizzard sam deli alpha pristup igrici?

Ne postoje kljucevi. Blizzard daje pristup igri...

Hmm danas slucajno primetih da mi je jedan od blizz naloga dobio pristup alphi (ranije sam igrao preko drugarevog naloga), nikakvo obavestenje nisu slali... Ko zna koliko dugo vec tamo cami. Ajd da probam ponovo igru, prvi put mi se nije svidela, mozda nisam bio dobro raspolozen tada, a i ocekivao sam moba igru, a ne neku akcionu zezanciju koja samo odokativno lici na mobu :D

Malo bolji utisak this time around, ali me i dalje odbija cinjenica da je ovo posle godinu dana jos uvek i alfi lol
Do sada je vec trebalo da izadje, a ne da tek najavljuju CB, primarno zbog levelovanja naloga/sakupljanja heroja itd.. Nema sanse da se sada mucim da kupim sta hocu pa da mi to resetuju jos par puta, smorio bi se ziv.

ako kupis nesto za prave pare nece ti resetovati :D

Zezas se right ? Prvo je ekstremno jadno sto u alfi imaju cash shop sto nije sve dostupno radi testiranja, drugo nema sanse da ti ostaje proges ma koliko love potrosio, sigurno ti samo daju game credit u vrednosti kupljenih stvari da potrosis ponovo.

rekli su da vise nece biti reseta (poslednji je bio pre ~2m cini mi se). Sada sto uradis - to ti je

Tako je, bio je poslednji reset. Cela igra se vrti oko cash shopa, skupices oko 10k golda kad zavrsis sve leveling questove i to je to, posle toga je endless grind ili real money.

nisam video da se neko zali na LoL zbog toga? svaka multiplayer igra je grind danas...

Aha ako nece biti vise reseta onda cu nastaviti da igram, a sto se grind-a tice tako je u svim Moba igrama, doduse vise volim kada su svi heroji free sto bi blizz opusteno mogao da uradi posto su vec napravili tonu skinova i mountova na kojima mogu da namlacuju kesh, ali to bi bilo previse fino od njih...

meni je nekako ok ovako...imam kao neki cilj, otkljucavam heroje, nigde ne zurim i tako to....zabavna je igra ako se navata dobar tim, u suprotnom te pregaze za 15min

Pa Dota nije grind kad je u pitanju dostupnost heroja. Problem je sto se dobija isuvise malo golda u odnosu na ulozeno vreme. A imbalance raste sa cenom heroja, sto je heroj skuplji, toliko je i jaci, uglavnom. Zato vecina 10k heroja dominira, sto se i vidi na hotslogs. Nadje se i poneki izuzetak doduse, kao recimo Tychus.

Ajoj tek sad video koliko dobijes golda za partiju 10 za lose 20 za dobijenu L O L Sa herojima koji kostaju 10k ahaha
Jeste ima dosta onih kvestova al ce kad tad da presuse a nove heroje ce samo da dodaju, good luck getting those :D

imas daily quest koji ti daje bonus gold od 300-800 golda i kada levelujes heroja do lvl 5 dobijas 500 golda

Aha to je onda bolje, ovo 20 golda za dobijenu partiju je stvarno smesno thou :D Jes da su krace partije, ali moglo bi biti barem 50.

Nazad
Vrh Dno