Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Sad gledam Krippa kako lista karte... Lol, covek ima od 80% karata 2 zlatne verzije, 25000 dusta, a od nekih karata ima i po 9+ komada.

...i nema zivot :D

Edit 1 - Partija je bila od pocetka resena :)
9emu3avu.jpg

Edit 2 - Evo jos malo zezanja, 14. rank nakon ove pobede :D
u7yrydet.jpg

Poslednja izmena:
Pao je "concede" od strane protivnika u tom trecem potezu :D

Poslednja izmena:
To je zato što nije imao Tazdinga da odigra... Razume se. :d

Bosla, živa istina.

ili onog malog zelenog 2-1 sa sajlensom :)

@Bosla
Hvala ti na tolikom iscrpnom odgovoru!Sve sto si ti napisao to mi je i slicno @stevanix napisao dok sam igrao!Uglavnom imate istu poentu!Igranje i sreca!

jeste, ali sad je proradio

Warrior ranked dek , moze i vise od desetog ranka nego nisam voljan svakog meseca da grindam za dzabe . Umesto ragnarosa dolazi leeroy cim sakupim dust. rankedwarrior.png

hmm sad gledam , umesto raggy kako bi legao grommash tu , al nema inner rage u decku , pa je malo teze na 8 ga enrage-ovati ... :( Taj deck moze do 5-6 ranka da ide , a i to na guzove imajuci u vidu trenutno sta se igra preko 5 ranka ... mada opet - mozda i gresim , nisam aktivno igrao nedeljama ... evo me sad cucim na 8-9tom ranku sa onim druid dekom sto sam postovao i vec postaje teze :D 2 dobijem 1 izgubim , 1 dobijem 2 izgubim i tako u krug. Moze jos koji rank da se ode , al previse grinda za moj ukus :)
Evo ga i warior deck koji ja koristim. Ide ok , ali opet - u trenutnoj meti ... Tesko preko 10tog ranka ... Doduse - kao i sa onim druid deck-om - zabavan za igrati - sto mi je i najbitnije :)
war.PNG

Poslednja izmena:
Ma leeroy kao stvoren za moj dek .

Pa dobro , kao finisher je uvek dobar. Manji mana cost , etc. A cek , ti ovaj deck generalno igras - udri u glavu i ko koga pre upuca ? :) Oruzije za removal etc ?

Da , cistim board sa oruzijima ( ne smeta mi da primam demidz jer mortal strike benefituje od toga) , board control je kljucan i onda na kraju idem na lice i mnogi mecevi su bas close ali vecinom imam prednost jer je dek pun finishera. Ljudi bivaju iznenadjeni kad vide da sam spreman da primim 5+ demidza u lice umesto da trejdujem moje bord karte. Ono sto mi pravi problem su dekovi sa puno velikih tauntova ali to obicno samo neki control druidi nose.

priest pade u 5tom turnu :D

Hearthstone_Screenshot_2.15.2014.09.34.46.jpg

@Bosla,tebi bi lepo pao Captain Greenskin :)
Takodje jedan windfury (bar)Whirlwind bi ti bio odlican izbor tu,realno imas sigurno 10 miniona,ako ne vise,nisam ni brojao :)

Jedna dobra stvar je sto ne mozes postati zavisan igrajuci Hearthstone, posto izgubis volju kad udjes u arenu i protivnik odigra Yseru i odmah zatim Onyxiu...

turn 3, 1 minion radi 18dmg i protivnik predaje :D

turn 2:
kristal > raging worgen

turn3:
inner rage + rampage

Prilozi

• Hsscrn.jpg
    Hsscrn.jpg
    491.6 KB · Pregleda: 77
Kad sam video vase warr deck-ove odmah sam disenchant-ovao moju jedinu legendary nat-a :D i napravio ove berzerkere i raging worgene
evo ga moj deck dajte mi neke savete na sta jos da ciljam, da li mi treba mortal strike i sta da izbacim?
warr.png

Kad sam video vase warr deck-ove odmah sam disenchant-ovao moju jedinu legendary nat-a :D i napravio ove berzerkere i raging worgene
evo ga moj deck dajte mi neke savete na sta jos da ciljam, da li mi treba mortal strike i sta da izbacim?
Pogledajte prilog 135760

Verovatno ides na neki early game, ali u svakom slucaju bih ti preporucio barem jednu high cost kartu, cisto da ti se nadje za svaki slucaj za late game

da idem odmah rush i lomi :D ako ne uspe onda *** concede :)
nemam ideju sta bih mogao od high cost karti da stavim

hm, ako nemas neke namunjene probaj sa stormwind champion

od 7 mane imam samo core hound war golem i stormwind champion, al nemam pojma sa cim da ga zamenim

Pogledajte prilog 135760

Moras da se odlucis kakav dek hoces , ovde ima malo enlarge malo rush.

pa ja ga licno igram kao rush, cistim board oruzijem, a napadam sa minions-ima i ako ne zavrsim do 8-9 turna obicno gubim, mada ja ne igram ranked samo casual za gold u areni

Imas puno enlarge miniona ali nemas spelove koji idu uz njih.

Nazad
Vrh Dno