Šta je novo?

BLISS session - Probijeno 15000 u 3DMark2003 !!!

Bez ljutnje, ali kada bi manje spamovali mozda bi ovde mogli da procitamo i nesto korisno.
A Mod bi mogao malo da radi svoj posao i dovede ovaj Thread u red.

Ma nema ljutnje ;),
Nego zamisli da samo postuijemo officially......bash bi bilo smor,moramo da se malo zezamo jer to odrzava duh ekipe ;) i tera nas na nove session-e
Da smo juche u jednom momentu bili previshe officially nikad se nebi odluchili na jedan dosta pipav mod ;) koji ipak trazi opushtenost i dozu lucidnosti.......
Poz

Ma OK brate, nisam ja za strogi officially ali zadnjih par strana bas pocinju da smaraju.

Poz

Uh tek sada stigoh da sednem za komp, evo i ja da se javim :p
Zao mi je sto nisam mogao da ostanem duze, vidim lepo ste se proveli :D
Sta je bilo na kraju sa 7900GT?
Kad ce novi tread?

Emaniac ga licka sad garant. Procitao sam ga odmah, picajzla... :d Kako vam je radio SLI? Jel nije bilo problema? (Rezultate cu da sacekam...)

SLI nije pravio ni jedan problem, ali smo imali malih problema sa memorijom.
DualChanel nije bio raspolozen za oc....:(
Jos jedan razlog vise za BLISS Session v3.0 (po mogucnosti bug free :D)

SLI nije pravio ni jedan problem, ali smo imali malih problema sa memorijom.
DualChanel nije bio raspolozen za oc....:(
Jos jedan razlog vise za BLISS Session v3.0 (po mogucnosti bug free :D)

Pa na nekom Conroe-u...mora da padne...nema nam druge 975x sa patchovanim SLi driverima.
Moze i na GA-965P-DQ6 ako izadje SLi patch za njega. (animan)

Bedak..dx7 test je bash bio zakazao zbog toga..a i SLi ne radi bash ok u njemu...jer nije bilo dual channela a i dual core-a...;)
No dobro ispunili smo cilj...

Samo se ti potrudi da zadrzish tog Bliss-a...,)

Ubi nas ono zongliranje sa bios-ima i nishta....Onaj venice nije hteo nikako sa animanovom memorijom.

Bliss Session 3.0
Conroe platforma i ima da padne 30k...u 03-ci..;)

Poslednja izmena:
@Bojsa Sto niste probali drugi bios odmah? Aj prvo da vidimo skorove iz "dvojke"...
U iscekivanju Emaniaca i rezultata da vam pricam kako je protekao nas SLI vikend (prosli) :D
Secate se da sam obecao da cu probati 2 x 6800GS... E pa plocu sam modovao, brigde sam nabavio, Falcon je dosao sa svojom kartom i... Prvo smo primetili da je zaboravio da ponese onaj sestopinski konektor za napajanje. Znao sam sve vreme da ce to zaboraviti ali i ja sam zaboravio da ga potsetim. Nije problem vratiti se ali posto je imam Zalmana na karti a on Silencera ode karte nisu mogle da stanu zbog srafova na pozadini koji strce na obe ;) Nije ni problem da skinem Zalmana ali one hladnjake... Bas se nijednom nije cimalo.
I tako nam prodje prosli vikend u zdranju oblandi :d

ma doneo sam ja moj bios i memoriju a plocha je ista....... problem je do emaniacovom memoriskog kontrolera tj CPU-a

Pa na nekom Conroe-u...mora da padne...nema nam druge 975x sa patchovanim SLi driverima.
Moze i na GA-965P-DQ6 ako izadje SLi patch za njega. (animan)

Isti sli modovani drajveri rade i na ga ploci i to su se cak najbolje pokazali na istoj od svih 965 ploca!!!

Sto se tice rada na c2d ako bog da dobicete rezultate uskoro da nemorate da se mucite :d

carevi, stizem kuci za sat-sat-ipo, pa jos pola cuke dok sredim slike i smislim text...
bojsa, jesi li kompresovao video ?
up-uj mi negde i tvoje pics iz tvog aparata, pa da i njih sredim...

I napisi u tekstu i utiske kako su se kartice ponasale u igrama(Prey i Oblivion) ili da posle mi to napisemo u threadu kada ti postujes rezultate i ostale sitnice...

Znachi pre 00h nishta od rezova..Mozda ali rachunajuci dok se napishe pricha...to je to...1h max
Mada koliko ti je trebalo...verovatno imamo leak-ova...tj. rezovi su nam procureli...do pojedinih clanova foruma.
Sve to al' video je extra...bash zbog rezultata...:D

Poslednja izmena:
evo me, stigoh kuci malopre, vidim vecina je on-line, valjda iscekuju...
za 10-15 min otvaram novi tred, pa bih molio da ne upadate sa postovima, dok ne zakljucim text...

ps. gde bas danas...jedva ostah ziv, a ni sad mi nije bas nesto dobro...

Imao si sat vremena duze !!!
Varas !

;-)

Zbog promeranja kazaljki ...
:)

Ma ne okolishaj....daj rezove ,rezove....:D

i onu sliku sa Los rogovima.....:D

Poslednja izmena:
E a gde su guest cards rezultati....?

Nisi sve.
'ocu onu sliku....Los rogove..:beat: (one sa 10 prstiju) extra je ispalo..?

Nazad
Vrh Dno