Šta je novo?

BLISS session - Probijeno 15000 u 3DMark2003 !!!

Ne verujem, da se preslo na 80nm, tj. nije sigurno, ne bi Innovision dao prvenac na tom polju....

Ma idi...Pa kad ova bije 600MHz za core...onda ce G73-B1 da bije 700+

Polako, prvo da da pocnu sa proizvodnjom....pa cemo probati :-devil-:....

blissovci :D, je l' moze preko riva tunera da se kontrolise ventilator na toj karti?

blissovci :D, je l' moze preko riva tunera da se kontrolise ventilator na toj karti?

Kako sam ja mogao da zakljuchim..slabo..mada mozda greshim..

U RT stoji valjda da je u 2d-fan nameshten na 31% a u 3d i 3d reduced power na 65%

Mi neshto ne primetismo da je buchniji ili tishi kad to menjamo...
Bojsha..kako je kod tebe...Kod mene bre zavija ona turbina....huche.... pa me nervira. Najverovatnije ce pasti Zalman....

Poslednja izmena:
Ne smeta mi......a i zadovoljan sam pa mi se ne ulaze u zalmana...

Ne smeta mi......a i zadovoljan sam pa mi se ne ulaze u zalmana...

Sad kad je proshla vrela sezona...:) A i ti cesh to da menjash ponovo vidim ja vrlo brzo..:D

Nije bash toliko iritirajuci zvuk. U pochetku nisam toliko cuo to sushtanje ali ..kad sam probao da ga onako malo prstom..prikoshim...primetio sam da pravi buku.

P.S. Zalman nikako ne moze da propadne...;)
Moze on i na drugoj kartici da se montira.

Poslednja izmena:
Moze, znam, ali ne znam ipak bih ga pazario ukoliko budem imao nesto skuplje, ovako dajem jos trecinu para na kuler, a za te pare sam mogao da uzmem nesto jace npr. 7900GS :-devil-:

Zalman je za vechnost.....polako josh si ti mald shvaticesh :D

Hm, mene ta kontrola interesuje da bih mogao da ga usporim (utisam), a ne da ga ubrzavam :)

Kazem ti da je mala razlika u dB izmedju 25% i 100%

Moze, znam, ali ne znam ipak bih ga pazario ukoliko budem imao nesto skuplje, ovako dajem jos trecinu para na kuler, a za te pare sam mogao da uzmem nesto jace npr. 7900GS :-devil-:

Pa namerachio si se ti vidim..ja na trenutni Best Buy....7900GS
Ma shta i da izadje do zime eto ga na 160-170 evra..pored G80..i opet si puko, mada tebi je lako..shljakash.

Josh jdna rachunica..da prodam sada ovog bliss-a i uzmem 7900GS treba ce mi da dodam za 2 zalmana a ne za jedan...
120/5+70=190/5

A paz da ne prodam Blisa za 125evra..;) ...teshko i 115-120 da dobijem.
Nema se tih para...koje ce vreme pojesti.

D805(april 140e, avgust,sept 95-100)...joshu uvek me boli..:wall:

Poslednja izmena:
Pa nisam ni rekao da cu dati 200e za njega :-devil-:

A paz da ne prodam Blisa za 125evra..;) ...teshko i 115-120 da dobijem.
Nema se tih para...koje ce vreme pojesti.

D805(april 140e, avgust,sept 95-100)...joshu uvek me boli..:wall:

Tebe boli?! (mart) Venice 3000+ 142e, sad 78!!! 6800GS 230e, sad... Sad me dusa boli :S: Vidis da nije sve tako crno, ima i crnje ,)

Pa nisam ni rekao da cu dati 200e za njega :-devil-:

Pa dobro jel ima jedan za mene po VP ceni..;)

@kurajber: Strpljenje..ali dokle..bre. Thor ga je imao...a za to vreme je i nakupio dovoljno kesha. Eh da radim...otishao bih u "zasicenje" vrlo brzo.

Shta da se radi...Ja sam donekle svesno pukao..a i vi ste...Sve je to isto..Naterao Intel, AMD da proce prodaje opet ispod 100evra..kad i svoje prodaje bud zashto a tek nove..cela paleta. Kao u doba Athlon Xp-a. Sve ima svoju cenu kad...dolazi do ovakve smene. Do pojave Conroe-L jezgra..nove Celerabe..ako se tako bude zvala..:) ima tek da bude gadno.

Sve pare odoshe u gladnu IT crnu rupu...:D

Poslednja izmena:
Pusti da mu malo padne cena pa cemo videti....otom potom....

ma da.......vreme ce da odradi svoje.....ako bog da da mi ortak iz USA donese 6300 i 2x1gb OCZ 6400 ;) ushtedecu porilichnu svotu novca.....

ma da.......vreme ce da odradi svoje.....ako bog da da mi ortak iz USA donese 6300 i 2x1gb OCZ 6400 ;) ushtedecu porilichnu svotu novca.....

Pa nek ti donese koji primerak vishe....mozesh josh i da zaradish..;)

ogranichen mu je budzet (vec donosi za gomilu ljudi......) mozda meni nece ni moci da donese......
btw Ivice kolko moze da se tera FSB na tvojoj plochi?

Shta znam..trebalo bi da ide bar do 400 ako ne i vishe..chek da vidim u bukvar..:D Kad chovek ima d805...i ne razmishlja o tome..:)

E nema vajde od bukvara ..mora u bios...
100 put sam kucao..i zaboravim da vidim max...:wall: tj. vidim ga ja al' zaboravim.

Mada vidim ja da cesh ti opet neki DFI ili Abit..

Shteta za onaj dan..kad si bio..podsvesno ti je sve ostavilo losh utisak..:p ali to je privid...

Lepo je rekao Sasa moder...nishta bez bar proce sa 800FSB na njoj..a zna se shta bi joj najvishe prijalo.

Kod mene je kao pod ruchnoj...kochnici.

Uspesno odradjen i SLI mod, thanx to Cyber !

Session #2 moze u subotu 23. ili nedelju 24-og, meni odgovara, pa da se dogovorimo...
jos nisam flash bios, jer nemam drugi modul za probu DC-a, pa to ostaje nereseno do daljnjeg...

i jos animan, ivica, ivke76, cyber i diabolick...za sad...uhh...
(treba sve to nahraniti):smoke:

A ja, ja, ja? :D

BTW Nabavi i drugi modul, ovako nece ni 25k da predju...

Poslednja izmena:
I'm in too..;) in V.I.P room..:D

@emaniac
Pa par nas u V.I.P sobu (gde se klokuje) a ostale naguraj u kuhinju, nek zderu :D pa posle nek dodju da vide skore. Skini ti biose...pa cemo flash na licu mesta.

Ne bi bilo loshe da se nabavi neka klupa....i da malo napravish space-a da moze ljudi da posedaju i gledaju live show..;) like cinema..:D

Tolika guzva...100 babice kilava deca.
Svako odradi svoje i kad se testira na distancu...:) i bez galame. Odmah me glava zaboli...;) I da ako bude vruce spremi nekog sobnog Zalmana da nas ladi..:)

Videcemo za sledeci vikend...Ja dolazim...ako ne budem sprechen...mada ??
Ako je to sluchaj, odlazemo sessiju...jer nema nishta od 2xbliss in SLi...;)

@animaN: FSB moze max da se kuca do 700Mhz(min 100) na ovoj mojoj GA-965P-S3..Ako ti to malo..onda ti ni onaj K6700 nece biti dovoljan...:)

Nazad
Vrh Dno