Šta je novo?

BLISS session - Probijeno 15000 u 3DMark2003 !!!

Uh ..pa naravno...bez tebe ne moze da prodje...samo ako emaniac dozvoli..???

Znachi nas 6-toro sam emaniac 7-mi i josh ti 8-mi...(putnik..ima i nas da izedesh..:) )..Uhuhu.....ima da ti razbucamo sobu.(emaniac)...Zato sam ja predlozio VIP fazon...

Dobro samo za troje je vishe nego prvi put....Stacemo valjda...ko shibice..:D

Poslednja izmena:
ivica je napisao(la):
Shteta za onaj dan..kad si bio..podsvesno ti je sve ostavilo losh utisak.. ali to je privid...
Bili smo svi umorni........a poshto si ti i bez umora izgubljen i blesav razumeo sam te totalno :D :D :D

btw koliki ti je max stabilan fsb tj kolki si ti uspeo da izgurash

Ljudi ako moze nedelja!Tad ne radim......subotu radim :( tako da mi samo nedelje odgovara pa ako ste vi za onda extra!

emaniac je napisao(la):
i jos animan, ivica, ivke76, cyber i diabolick...za sad...uhh...
he he a Pocetnika nisi ni rachunao :) he he......modujemo za leba!

Momci odma da se dogovorimo da budemo max korektni prema emaniac-ovoj sobi a bogme i frizideru (shifra Pocetnik) :D :D :D

Poslednja izmena:
Ja sam kao Hudini, ima da ispraznim frizider iako je isti okovan lancima :D
Ma, salim se...obecavam da cu jesti kao ptica.Naravno ako slucajno malaksam onda vam nema spasa :)

E i stvarno nabavite drugi modul, ovako nema sanse da se dobije neki extra skor....

Meni odgovara i nedelja, prilagodljiv sam po prirodi...:D

Bili smo svi umorni........a poshto si ti i bez umora izgubljen i blesav razumeo sam te totalno

btw koliki ti je max stabilan fsb tj kolki si ti uspeo da izgurash

Ljudi ako moze nedelja!Tad ne radim......subotu radim :( tako da mi samo nedelje odgovara pa ako ste vi za onda extra!

he he a Pocetnika nisi ni rachunao :) he he......modujemo za leba!

Momci odma da se dogovorimo da budemo max korektni prema emaniac-ovoj sobi a bogme i frizideru (shifra Pocetnik) :D :D :D

Max fsb...ma 190Mhz sa ovim D805 mada oce nekako i na 4GHz 200FSB ali tada kaod a ima "staklena"...sklopi se brzo. Mora da probam sa ovim novim BIOS-om..mozda ce i da radi..na 4Ghz..ali ne verujem.

E kako radish subotu (ja se bunim a ni sam ne znam da li cu i ja moci)... Mozemo mi i bez tebe ako se snadjemo za ram....;) mada nije to to.

Bilo bi bezveze...a ujedno bi mogli i tvoju da modujemo..samo lemilicu..finu da nabavimo. i dobro da ovo prezvakamo sa inglisha..;)

Meni nedelja moze da prodje al' mi je slabiji prevoz..tako da..? a i ko zna shta ce ovi sa civilkom da mi naprave. Sutra dezuram od 00-06(subota na nedelju)
Ako me to zadesi i kroz nedelju dana...ima da budem ludji nego ikad..na session 2...

Moj Bliss ce dobiti pojachanje u vidu Zalmana VF700cu-led(thks to GSM) od nedelje.

Nego kada je okupljanje u koliko h...? Bolje shto pre..ako bude nedelja..jer nema prevoza za banovce...a o onda ce da ispadne Bliss session 2 -> Bliss camp 1. :D

emaniac ima velik chiftek...moze pochetnik da spava u njemu..:)

Meni odgovara i nedelja, prilagodljiv sam po prirodi...:D

Pa ti ko Sarma. Samo shto je on batalio oranje a ti shtrumpfovanje...:D
(barem nedeljom)

A da li si prilagodljiv..videcemo...u Big Bliss session 2 (aka big brother)..;)

Ja sam kao Hudini, ima da ispraznim frizider iako je isti okovan lancima :D
Ma, salim se...obecavam da cu jesti kao ptica.Naravno ako slucajno malaksam onda vam nema spasa :)

E i stvarno nabavite drugi modul, ovako nema sanse da se dobije neki extra skor....

Ma ti cesh da malaksash dok dodjesh(ako ne rade tramvaji zbog AK) sem ako te animaN ne spase pa dodje kolima po tebe.

Ljudi radi se autokomanda-AK(su pocheli..?) tako da ce biti malo..j..
Mora neko okupljanje negde drugde pa kolima do emaniaca..?

P.S. Ne cini li vam se malo da spamujem u ovom treadu...?
Ili je to ili brinem da se neshto ne zaboravi...:p

Poslednja izmena:
Neka bude nedelja ;),dodushe i tad radim ali tek od 20h tako da ce biti super ;),mogli bi malo da poranimo

The pocetnik je napisao(la):
Ma, salim se...obecavam da cu jesti kao ptica
Pile nashe debelo :)

Ponecu ja moja dva modula bre samo ako dolazim, to ne obecavam, obaveze ***... Ako nadjete brze module jos bolje

Neka bude nedelja ;),dodushe i tad radim ali tek od 20h tako da ce biti super ;),mogli bi malo da poranimo

Pile nashe debelo :)

Ma tovljenik...od 2,5-3Kg min..:D

Ti bre kako radish...mogao bih oma da uzmesh neki E6x00 ..a i uzecesh ga.

@kurajber: Pa nekako to razmrdaj..pa dodji...ali i animan ima brzi PQI...

Je'l vam treba DDR ili DDR2, ja imam Kingmaxa 433 koji mi je na starom Epoxu radio i do 480 doduse na 3.2V(def. 2.5-2.6) pri latencijama 2.5-3-3-6....
Joj, smorio sam se skidam novi K-Lite ocu da gledam transporter dva koji je ****** i koji sam do pola odgledao kod ortaka pre nedelju dana, a mozda i vise....:lupko:

@ivica, AnimaN:
Pa ja nisam rekao koja ptica je u pitanju.Ladno moze da bude i lesinar :D

@bojsa:
Treba im ddr1...

Ja sam rad da probamo sa mojim....mrzelo me da gledam unazad, a i zaboravio sam na kojo masini smo radili sve prosli put, secam se samo one kul DFI ploce....:d

ivica je napisao(la):
Ti bre kako radish...mogao bih oma da uzmesh neki E6x00 ..a i uzecesh ga.
Ma ocu sve bre da imam dok sam mlad........ne bih da se probudim sutra sa 50 god. i da kazem sebi:E a da si tad probao.....mozda bi sad.......;)
Pa ja nisam rekao koja ptica je u pitanju.Ladno moze da bude i lesinar
mr.Smart Ass? :D :D :D

Je'l vam treba DDR ili DDR2, ja imam Kingmaxa 433 koji mi je na starom Epoxu radio i do 480 doduse na 3.2V(def. 2.5-2.6) pri latencijama 2.5-3-3-6....
Joj, smorio sam se skidam novi K-Lite ocu da gledam transporter dva koji je ****** i koji sam do pola odgledao kod ortaka pre nedelju dana, a mozda i vise....:lupko:

Ma Transporter 2 je zivo s...Neki klinja rezirao umesto LB-a valjda..

E hteo sam da polomim disk kad sam video kako riba sa ingramom ili sl...izroka Helikopter..a ovaj se razleti sa neba...A efekat je loshili i od igrice...neke.

Znachi totalno out...za razliku od prvog dela....koji donekle moze i da prodje..drugi je zato...zashce..::wc:

Ma ocu sve bre da imam dok sam mlad........ne bih da se probudim sutra sa 50 god. i da kazem sebi:E a da si tad probao.....mozda bi sad.......;)

Dechko..mnogo gledash..reklame..pogotovo za Coca Colu..a i vidim :bottle: je do bola...pa mozda utiche na tebe.

Shta fali onom dedi...shto je probao....:D (tetovaza,motor,bliznakinje...)

Kad dodjesh kod emaniaca....motorom....ono Conroe teovaza po sred ledja..:D i naravno povedi bliznakinje...:D da malo i mi :hump:

Ma bre izludeo sam *****avaju me kodeci, maimicu im je**m , skur*i mi se zivod kad me komp ovako zaje**va, pazi odjedamput mi je sve pobrljavelo i izbacuje ono ****** don't send i BS player cak i Winamp, a glupi Media plejer nece uopste ni da otvori nijedan divx...
e sad ce da padne sutiranje kucista, malo da se smirim...
Kad ne moze silom, udri jos jace....:mad:
U pi**u materinu.....***...

Poslednja izmena:
Ma bre izludeo sam *****avaju me kodeci, maimicu im je**m , skur*i mi se zivod kad me komp ovako zaje**va, pazi odjedamput mi je sve pobrljavelo i izbacuje ono ****** don't send i BS player cak i Winamp, a glupi Media plejer nece uopste ni da otvori nijedan divx...
e sad ce da padne sutiranje kucista, malo da se smirim...
Kad ne moze silom, udri jos jace....:mad:
U pi**u materinu.....***...

Posle kazu da sam ja malo lud...:D
Preklokovani AMD sindrom...ili neshto drugo..da nije bliss..malo od kloka...zabrljaveo.?

Imash neki ghost mashine...ili digni neku linux distro sa cd-a i "uzivaj" u transporteru 2..:D

Poslednja izmena:
Ma bre sve je**ne divxove brlja kao nema kodeka kao nesto eror itd, ma bre ni sutiranje ne pomaze, morace vecni format aka hard kroz prozor...
e pop**dim kad komp pocne ovako da me:hump:

@bojsa
Probaj da deinstaliras sve sto imas od kodeka, pa instaliraj samo ffdshow. Meni pomoglo...

:hair: bratac, al' ste 'uspamovali' tred !!! :D

da ga pustimo, momci ?:p

Ivica je napisao(la):
Skini ti biose...pa cemo flash na licu mesta
imam ovo

ivica je napisao(la):
Ja dolazim...ako ne budem sprechen...mada ??
Ako je to sluchaj, odlazemo sessiju...jer nema nishta od 2xbliss in SLi...
nece biti steta:p ako dodje i ivke76, bitje 7900GT SLI,)
sigurno prelazimo 30K u 03

animan je napisao(la):
Ljudi ako moze nedelja!Tad ne radim......
ajd' nek bude u 10.00 AM. ***, da uradimo bios (ne zaboravite marfijev zakon!)
i da stignemo sve ostalo i da vam ostane vremena za svako svojoj kuci (@ivica)...

ivica je napisao(la):
emaniac ima velik chiftek...moze pochetnik da spava u njemu..
ne moze ako ne zavrsim modove koje sam planirao:d

the pocetnik je napisao(la):
Sajber kurajber je napisao(la):
Ponecu ja moja dva modula bre samo ako dolazim
ivica je napisao(la):
...ali i animan ima brzi PQI...
bojsa je napisao(la):
ja imam Kingmaxa 433
pa, ponesite ko sta ima i moze...

@animan :
ivica je napisao(la):
Kad dodjesh kod emaniaca....i naravno povedi bliznakinje... da malo i mi...
:smoke:

ivica je napisao(la):
Ljudi radi se autokomanda-AK(su pocheli..?) tako da ce biti malo..j..

ne rade tramvaji od slavije ka banjici, voze busevi sa brojem 9A. imate i bus 33-ku.
sa N.Bgd do slavije rade trambelaji najnormalnije.

odgovara li 10h prepodne, nedelja, javljajte mi do cetvrtka...

ne treba, ako je ddr2...hvala

Tek sam sad video ovo. Treba li Apacer 667 2*512.

Daj ga meni..:D ja imam Apacer 533 2x512MB..forsira cas 5 kad ga klokujem sa ovim novim bios-om....na cas 4 i nije bash...naj...naj..? Dok je sa starim biosom rokao cas 3..ali je to bilo boze sachuvaj...loshe...? Stabilno ali performanse su katastrofa..

Lepo sam ja hteo da uzmem 667 module (ncp.ne behu 667 apacer moduli tada)....ali pochetnik...je opet visio po AM2 treadovima i kaze uzimaj ovo...Kaze moze 800..moze ali cas 5 teshko cas 4...mozda na AMD-u..zbog int. mem kontrolera.

Kako kod tebe ide taj 667...?

btw, da li treba da reinstall nf4 drajvere, sad kad imam SLI, ili je dovoljno da se samo prebace jumper-i i ubodu kartice i mostic ?

btw, da li treba da reinstall nf4 drajvere, sad kad imam SLI, ili je dovoljno da se samo prebace jumper-i i ubodu kartice i mostic ?

Pogeldaj ti malo na netu..jel to sigurno radi kao 2xPCI-Ex8 da ne bude ono
x16 i x4 ...;) mada ne verujem.

Da li je samo dovoljno one velike jumpere prebaciti ili treba jsoh neki posebno...vidi sve tamo...mozda imash u bukvaru od ploche.

Naravno mozda bi bilo dobro da preinstalirash nf4 drivere..neke novije, shto bolje za SLI.

Kako mislish u SLi 7900GT i [email protected] li ce to hteti da radi..?
Neki kazu da oce...a neki ..???

Mada evo shta kazu na Slizone...za 80 fw pa nadalje..
http://www.slizone.com/object/slizone2_rel80.html

Moze sve samo ne moze 2 razlichita GPU-a..izgleda..sem ako niej to dodato u 9x driverima

Jedino da se proba neki hack..sa RT-om..da se 7600gs vidi kao 7900GT...mada..??? chisto sumljam.

Poslednja izmena:
A napajanje ...ko donosi ..napajanje sa bar 2x rail 12v
emaniac ima samo sa jednim rail-om LC..ako nije zamenio..

Oce li iti dovoljno..?

Vrh Dno