Šta je novo?

Blic gluposti!!!

Ama ljudi to je samo iskopirana reklama za majkrosoft, nije taj "inzenjer" nista izmislio od ovoga, samo copy-paste, po meni najverovatnije placena reklama. Citao sam u novinama identican tekst, ali preko cele strane gde je bio Microsoft reklamni prostor.

Oj Srbijo zemljo medju sljivama i inzinjerima ...... :D :) :(:(:(

Kako najbolje resiti IE sigurnosne probleme?
Po Blicu, predjite na druge pretrazivace, jer "kriminalci pre MS-a otkrivaju propuste" (Vruca voda)

http://www.blic.rs/slobodnovreme.php?id=70340

kakvi novinari! moram da citiram rechenicu iz teksta:

Najpopularniji internet pretraživač na svetu ima ozbiljnu bezbednosnu manu, koja bi mogla da omogući kriminalcima da vam kradu šifre i preuzmu kontrolu nad vašim kompjuterom Internet eksplorer.

obratite paznju na kraj rechenice. sjajno!

"AnimN mi je overklokovao procesor, i sada moj PC radi duplo brze Front side bus. " :p

^LoL nisam izvalio kraj recenice, verovatno je posle "vasim kompjuterom" trebalo da stoji tacka, pa zatim "internet explorer:koristi ga..." ili tako nesto, ovako je ispalo skroz debilno :D

^^ Sve receno. Svaki dalji komentar je nepotreban. Za primer uzeti samo windows XP genuine advantage. Gospode ala smara ... A tek kad ne funkcionise... :S:

Word!

Za ovu "reklamu" ne vredi trositi reci.....umobolstina a la Kurir za publiku a la verni gledaoci Pink-a :S:

Vecu gomilu gluposti na manjem parcetu 'artije' nisam skoro procitao...

Vrh Dno