Šta je novo?

Blic gluposti!!!

Mož se smejemo do prekosutra, jedan ovakav tekst u ovoj lakoj beletristici (kao što je Blic) se mnogo dalje čuje nego skoro čitava decenija rada Benchmark foruma.

Nije ovo pisano pre sto godina! Ovu glupost pomenuti "inžinjer" je napisao u blicu koji je izašao sad za novu godinu (trobroj 31.12.08 - 02.01.09)...

Poslednja izmena:
U Ivoninom pitanju pise : 'Pa da se sam snadjem', lik je sam pitao sebe! Ovo je toliko glupo da je to neverovatno! A najgore od svega sto ce gomila ljudi ovo procitati i zaista verovati u to...

Poslednja izmena:
Znaci ako instaliram Linux nisam legalan M$ korisnik :d? Yupi!!!!

Ko nas sve informise, ja bi se pokrio zemljom da sam ovo rekao :D
(hehe VOL licence su blago :d)

Poslednja izmena:
Jadni mi sa ovakvim "inženjerima i stručnjacima", a što je najstrašnije, ima ljudi koji veruju ovim budalštinama :wc:

Cisto teoretski, ako ima neki pravnik, zar ne bi mogao neko da ga tuzi za prevaru i davanje netacnih informacija? Nisam mislio da ga tuzim, nego sam onako ljubopitljiv. :type:

Me are pravnik:d Da ti kazem da bi mogao da se tuzi i Blic, odnosno glavni i odgovorni urednik. Evo, ja bih pomogao u pisanju tuzbe, ali ne mogu posto moram da formatiram hdd, i to nekoliko puta za redom, da unistim sve ostatke piratskih programa pre nego sto racunar "pocne da se muci" i na kraju ne explodira! :wall::D:-devil-:

I jos nesto, da li je dovoljno da formatiran 11 puta ili moram i svih tuce puta?

Moras da kupis nov komp sa instaliranim licenciranom Vistom jer taj stari je toliko unisten piratima da mu spasa nema :D

P.S. Stari komp treba spaliti jer tako nalaze procedura u slucaju akutnog oboljenja zvanog piraterija :d

Poslednja izmena:
A ko tebi ne garantuje da tebe neće neko prevariti na sličan način kad ideš kod doktora? To što se mi razumemo u ove stvari ne znači da svi treba to da znaju. Think about it ;)

A ko tebi ne garantuje da tebe neće neko prevariti na sličan način kad ideš kod doktora? To što se mi razumemo u ove stvari ne znači da svi treba to da znaju. Think about it ;)

Ај дешифруј, ал озбиљно :D

Можда си ме погрешно схватио, требао сам допунити реченицу на:

"Ја не знам што се буните кад овакве рекламе иду на руку 90% чланова овде, који са баве IT-jem."

A ja htedoh reći da nije lepo bezočno lagati i prevariti čoveka samo zato što se on ne razume u materiju, pošto ćeš možda i ti nekad biti na njegovom mestu :wave:

e sad, ako smo se opet mimoišli u toku misli, ***, spalio doček mozak :D

I posle mi neko kaze novine/mediji ne lazu.

Od onog lika zamalo da dobijem dijareju :wc: kako ga nije sramota. Sad ce na poslu da me dave razni "strucnjaci" koji drugi posao nemaju nego citaju novine po ceo dan. I sve veruju.

Poslednja izmena:
Aman ljudi kakav inzenjer, kakve budalastine pa moj sestric zna jos od petog razreda kako da instalira Win.Kazem ja da ovaj sto savetuje za*ebava.Ovo je garant pisao neko ko kuva kafe u redakciji (cast kafe kuvarima, ipak je i ovo ispod nivoa svesti).Podsecaju me na Sundjer Boba I Patrika ...

A ja htedoh reći da nije lepo bezočno lagati i prevariti čoveka samo zato što se on ne razume u materiju, pošto ćeš možda i ti nekad biti na njegovom mestu :wave:

e sad, ako smo se opet mimoišli u toku misli, ***, spalio doček mozak :D

Јесте у прави си ти, са моралне тачке гледишта, али тако не фукционише маркетинг, па где си ти видео "поштену" рекламу? Нешто у смислу "Овај форд је визуелно добро дизајниран, али ако ударите у зид са њим са преко 40 одсећиће вам ноге - купите данас са попустом" :D

^Генијалан слоган!

Ne znam ko više treba da bude zabrinut, da li mi, ona Ivona koja im je pisala (navodno), ovaj inženjer ili Blic?

"Bez sertifikata originala osećam se kao go" :lupko:

Kakva reklama!!! Ovo su prvili iz zezanja da se malo sprdaju sa ljudima izgleda.
A gde je ta radnja "kod Zike" sa original Win? :d

Vrh Dno