sikili je napisao(la):prosto ne mogu da poverujem da nisu imali snage i za jos jednu kartu![]()
Slicno sam i ja razmisljao!Vule je napisao(la):E sad, poenta posta: ako vec imam masinu od 1500e, imam 7800GT na primer, naravno da necu dati jos 400+ eura za jos jednu, nego cu radije uzeti jos GB RAM-a, jos jedan HDD ili novi monitor ili bolje zvucnike... Ovo je moja tacka gledista, ne znam za ostale...
Vule je napisao(la):Ne znam za ostale, ali verujem da je slicna situacija, ja masinu "gradim" polako... Nikad jos nisam uzeo 1500E i spucao u komp, mislim odjednom. Krenuo sam od nForce2, Bartona i 5900XT, pa je izasao s754, pa s939, pa idemo na PCI-e, pa dobri TFT monitori... I tako, polako, stizemo do toga da imas zver od masine, ali si je polako sklapao, tj. stalno upgradeovao. Barem ja tako radim. E sad, poenta posta: ako vec imam masinu od 1500e, imam 7800GT na primer, naravno da necu dati jos 400+ eura za jos jednu, nego cu radije uzeti jos GB RAM-a, jos jedan HDD ili novi monitor ili bolje zvucnike... Ovo je moja tacka gledista, ne znam za ostale...
sikili je napisao(la):Zanima me koliko ljudi koristi blagodeti SLI ploca, tj. koliko njih je imalo snageda zabode dve VGA karte i ako jeste, koje su u pitanju?
Jel to ono pravilo što je poznato kao "pravilo 80:20" u nauci o marketingu, poslovanju i prevari?delimir je napisao(la):Poenta SLi-ja i jeste da obezbedi vrh performansi, a ne mainstream nivo performansi. Grubo govoreci, npr. nekih 80 posto performansi dobijes za odredjenu svotu novca, a svaki procenat preko toga, vise te ne kosta procentualno isto novca, vec visestruko vise (kao porez na ekstra-profit).
Bash tako!ali novac je ono shto nama fali,mislim da znam previshe ljudi na ovom forumu koji znaju shta je dobro ali smo svi socijala i svima nam je komp najskuplja stvar na gajbi!delimir je napisao(la):Dosta korisnika ima SLI ploce, jer u trenutku pojave NF4 cipseta, NF4 Ultra modeli nisu ni bili dostupni na trzistu, pa su ljudi hteli ili ne morali da kupuju SLI varijante iako ne planiraju da koriste 2 kartice.
I sa tobom se slazem,kupi prodaj preprodaj nadogradi i tako u krug a onda jedan dan stavish signature svoje mashine a mi svi ma boli ga k pun je paraVule je napisao(la):Ne znam za ostale, ali verujem da je slicna situacija, ja masinu "gradim" polako... Nikad jos nisam uzeo 1500E i spucao u komp, mislim odjednom. Krenuo sam od nForce2, Bartona i 5900XT, pa je izasao s754, pa s939, pa idemo na PCI-e, pa dobri TFT monitori... I tako, polako, stizemo do toga da imas zver od masine, ali si je polako sklapao, tj. stalno upgradeovao. Barem ja tako radim. E sad, poenta posta: ako vec imam masinu od 1500e, imam 7800GT na primer, naravno da necu dati jos 400+ eura za jos jednu, nego cu radije uzeti jos GB RAM-a, jos jedan HDD ili novi monitor ili bolje zvucnike... Ovo je moja tacka gledista, ne znam za ostale...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari