Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Da, da nećemo u OT... Naljutićemo omnika.

Jedino sa čime sam ovladao jeste da sam postao "panic sell resistant"... I tu definitivno najviše izgubiš. Ja sam to na teži način naučio još u prvom krugu BC skoka.
No, fala, skontao sam sve, ali nemam ništa da ti dodam nažalost da proširiš svoj vidik. Ali biće... :)

Svi očekuju da ide bitno gore, to obično znači suprotno.
Ali naravno ko zna, kitovi će diktirati budućnost.

Hajde da pitam jos jednom u ovoj temi..

Zasto kad kopam x11 dobijam svega 1.528MHs po kartici? U pitanju su 280x
Koristim sgminer 4.1.0-103-g00015

Setovanja su:

del *.bin
sgminer.exe -k darkcoin -o stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:3333 -u xxx -p xxx --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-engine 975,975,975,975 --gpu-memclock 1500,1500,1500,1500 --lookup-gap 2 --auto-fan --gpu-fan 10-75,10-75,10-75,10-75 --temp-cutoff 82,82,82,82 --temp-overheat 80,80 --temp-target 73,73,73,73

Inace probao sam i da dignem GPU na 1100MHz ali nista znacajno se ne dogadja,tj. ide to 1.600MHash i to je to..

Molim za pomoc ako je neko imao slican problem..Tako rudarim vec mesec dana i gubim oko 30% u odnosu na normalan rad grafika koji je preko 2000Mhasha

nisi baš u toku kanda... izašao je nov miner sa kojim bi na tim klokovima imao oko 3 mhs.
prelistaj darkcoin temu za linkove i podešavanja

Hajde da pitam jos jednom u ovoj temi..

Zasto kad kopam x11 dobijam svega 1.528MHs po kartici? U pitanju su 280x
Koristim sgminer 4.1.0-103-g00015

Setovanja su:

del *.bin
sgminer.exe -k darkcoin -o stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:3333 -u xxx -p xxx --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-engine 975,975,975,975 --gpu-memclock 1500,1500,1500,1500 --lookup-gap 2 --auto-fan --gpu-fan 10-75,10-75,10-75,10-75 --temp-cutoff 82,82,82,82 --temp-overheat 80,80 --temp-target 73,73,73,73

Inace probao sam i da dignem GPU na 1100MHz ali nista znacajno se ne dogadja,tj. ide to 1.600MHash i to je to..

Molim za pomoc ako je neko imao slican problem..Tako rudarim vec mesec dana i gubim oko 30% u odnosu na normalan rad grafika koji je preko 2000Mhasha

Omasio si temu :D,
Sa 7970/280x kartama, sa novim sgminerom bi trebao da dobijas preko 3mhsa. Dakle treba ti novi miner, prelistaj malo temu na linku ispod, mozes tamo i miner da skines. Ja kopam preko smos linuxa, pa ne mogu bas da ti pomognem oko podesavanja za win.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=623409.0

Sad sam sve moguce varijante probao i sa x11 i x13 modom ali jednostavno nece da se poveze na BC multipool nikako dok DRK radi normalno..

Ako neko kopa na multipoolu i ima podesavanja za taj novi miner neka okaci ovde bat fajl ako je moguce..Hvala

Sad sam sve moguce varijante probao i sa x11 i x13 modom ali jednostavno nece da se poveze na BC multipool nikako dok DRK radi normalno..

Ako neko kopa na multipoolu i ima podesavanja za taj novi miner neka okaci ovde bat fajl ako je moguce..Hvala

Probaj ova podesavanja

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe -d 0 -k x11mod -o stratum+tcp://useast.blackcoinpool.com:3333 -u xxxxx-p xxxx -I 18 -w 256 --thread-concurrency 8192 -g 2 --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 1500 --lookup-gap 2 --gpu-powertune 20 --gpu-threads 2

za 280x

EDIT

Jel ti namesten worker na poolu?

Poslednja izmena:
Sa 280x? To je malo ako koristis novi majner.

kolega, rokni 18 intenziti ;)

Na 18 je..Ne znam kakvi su gremlini sad??
Inace dok nije izasao ovaj novi majner imao sam svega 1.6MHasha dok su svi ostali imali preko dva..

Ubite me ako znam,jedino nisam probao novi sistem da nabacim..

EDIT: Da ne trujem temu vise,dobro sad sljaka necu nista dirati..Nego hoce li ovaj BC poleteti vise?Vasa misljenja?

Poslednja izmena:
Zatišje pred buru?
Fino održava cenu uz relativno mali volume...

Ja resih da ga kopam sledecih metar dana,da nakupim coina i onih ticketa za nagradnu igru. Jes' da sam odavno utvrdio da ni batine ne mogu dzabe da dobijem (i za to mora da se potrudi covek :d ),ali nikad se ne zna... :D

Svi očekuju da ide bitno gore, to obično znači suprotno.
Ali naravno ko zna, kitovi će diktirati budućnost.

Da, obicno kada se ocekuje od nekog novcica da ide gore, desi se suprotno.

Ali mislim da je ovde druga prica jer se iz aviona vidi da ga drze kao na lancu da ne ide gore. Nekome odgovara ova cena i ne dozvoljava mu prirodan rast.

Inace da ga puste, bio bi sigurno oko 40k, a multipoolovi bi mu svakim danom dizali cenu. Ja iskreno mislim da mozemo lagano na 0.001, ali da ce to biti tek za 2-3 nedelje, tj sredinom Juna.

Kopam ja vec neko vreme na x11 algo-u. Dobijam izmedju 3.8 i 5.2 po mh-u,kako koji dan. Recimo da je negde oko 4 prosek...

pool isplate.jpg

Нисам стигао да купим данас, није ми прошао ордер на 27к иако пише да је био мање вредности од моје понуђене?!
Било би лепо када би се опет вратио на 25 да се мало допуним, али и данас и јуче цео дан креће се све око 28к 29к

Ovaj novcic puno obecava. Prosao je pump, pa najnizu ceni. Na kraju se oporavio. Cena mu sve manje pad ako pogledate krivu ide ka gore. Ne znam kao da ga neko drzi namerno, mada mislim da nije to. Treba malo vremena da prodje da se ucvrsti na 30, da se stvori neka psiholoska granica stabilnosti. Uglavnom ako se nesta nepredvidjeno ne desi ovaj novcic ide gore.

Definitivno najzdraviji novcic. Jos sa njim nisam napravio los trade, dok drugi znaju da iznenade.

Stabilizuje se oko 30-31k... sledeći veći run biće do 38k i tu ću da tapnem pola pa buy back posle.
Naravno uvek može da uleti neki novi shitcoin na mintpal pa da poremeti sve kao libertycoin i XC. Smeće klasično.

Stvarno bre,ima jednu nulu iza decimale viska.....krajnje je vreme da se to promeni :d

Da,znam.... :D

Na 38k ima lep resistance... ako to prebaci (mada sumnjam) onda može lako da se reši te nule viška.

Nazad
Vrh Dno