Šta je novo?

Blackberry Venice

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
The-BlackBerry-Venice-could-be-available-this-November-with-Android-or-BB10-aboard.jpg

[YOUTUBE]a2-bR5zFbzw[/YOUTUBE]

BlackBerry, fizicka tastatura i Android - koncept koji prosto mora da bude odlican. Jedva cekam :)

Specifikacije kazu sledece:
According to a report published today, the BlackBerry Venice will feature a 5.4-inch screen with curved edges and a resolution of 1440 x 2560. A 64-bit Snapdragon 808 SoC will be under the hood, featuring a hexa-core 1.8GHz CPU and the Adreno 418 GPU. 3GB of RAM will be inside, and there will be a rear and front-facing camera combo of 18MP/5MP.9

Ako ovo zaista bude ikada izaslo, ja sam prvi kupac.

Deluje impresivno, samo se opravdano bojim da ce biti 700$ u Americi, a kod nas...

Samo da ih ne za**** Android, s obzirom da je njihova cela priča sigurnost. Mada je direktor rekao da će doneti Android kada budu mogli da ga učine sigurnim.

Gledao ga bas u petak, mislim da od desire z nije izašao android sa hw tastaturom, a to je bio sasvim sasvim pristojan uređaj...
Takođe mislim da ima potrebe i tražnje i za ovakvim uređajima, ne znam zašto ih nisu proizvodili uopšte...

Deluje impresivno, samo se opravdano bojim da ce biti 700$ u Americi, a kod nas...

Pre cu da dam te pare za ovo nego za iPhone. Za nas koji zaista mnogo koristimo telefon za kuckanje maila, ovo je savrseno!

Samo da ih ne za**** Android, s obzirom da je njihova cela priča sigurnost. Mada je direktor rekao da će doneti Android kada budu mogli da ga učine sigurnim.

Upalis enkripciju celog telefona i eto resen problem.

Ako im q10 bude ikakav reper za tastaturu to ce da bude raj za kucanje.

I da nude dugu podršku kao i do sada, veoma dobra kupovina. Bilo bi veoma dobro za njih ako bi vratili korisnike koji su teška srca i napustili Blackberry.

Malo trapavo, ali autentično, ništa živo nismo videli.

Šta ti je optimizam, svi znaju kako če ovo da se završi, ali oni su istrajni i to malo kompanije da unište s pogubnim potezima.

Izgleda da covek nikada ranije nije koristio moderni smartfon.

Bas tako, odlicno deluje (verovatno ce kvalitet izrade biti sjajan) a kapiram da ce softver raditi kao sat..

Bas lepo izgleda :)

Samo se nadam da će flat kabl bio ok, sećam se da je to na swipe telefonima crkavalo kao ludo.

Pa valjda smo napredovali od tada u izradi flat kablova.

Nego, da nisam gledao BB CEO kako predstavlja ovaj telefon, pomislio bih da je neki ortak iz kraja, pogotovo kada ga je pitala o twitteru. :D

Biće skup, kao i ostali Android flagship, sa dodatnim opcijama za bezbednost.
Koje trebaju državnim službama/bitnim kompanijama.

Je li potvrdjen SD 808, ili postoji sansa da ce sacekati SD 820?

Inace tel. izgleda fenomenalno. Bas me interesuje kakva ce biti kamera, izgleda da su se dosta potrudili oko nje.

Cena oko 390 $ ,mislim da ce se samo zbog toga svideti mnogima. + Android +sjajna izrada + Blackberry servisi+više nego solidna specifikacija ...http://m.gsmarena.com/blackberry_priv-7587.php ako ih ovaj ne iščupa i treba da puknu.
Doduše mogli su ovo i ranije....

Poslednja izmena:
Ako je ta cena to je extra, samo misim da od te cene nema nista..To je skoro kao 5X, gde ce BB da pristane na to, nemojmo se zavaravati..

Vrh Dno