Šta je novo?

BLACKBERRY Q10

I ja se pridruzujem tom pracenju :) mada sam isto bacio oko na onaj at&t passport (koji cu tesko da docekam) ali se nadam da ce naleteti neki u oglasima.

evo.celog dana nije iskljucen wifi. imam sada oko 50% baterije.uploadfromtaptalk1444588369977.jpg

Evo gledam danas, ceo dan na wifi i bateija drzi odlicno, hvala DARK!

Evo gledam danas, ceo dan na wifi i bateija drzi odlicno, hvala DARK!

ma nema na čemu.
Gledam ovaj Priv....biće ovo skupo...majku mu... Android sa nekim sigurnosnim dodacima u stilu BB. 3giga ram... snapdragon 808. 18mpx kamera.
blackberryvenice.jpg

Prilozi

• blackberry-venice-tinhte.jpg
    blackberry-venice-tinhte.jpg
    127.1 KB · Pregleda: 58
Procitah pre neki dan.bice to 350eu poske godinu dana.

Pa da, ako je pass pao na 350 i ovaj ce sigurno, nema sumnje. Na zalost ili srecu :) trziste diktira cenu.

Priv mi deluje kao ozbiljan mob. Mislim da je cena jaka ali su i specifikacije vrhunske. Da nisam skoro uzeo Passport definitivno bi mi bio sledeći mob. ;)

Priv će imati 3410mAh bateriju.Kamera sa Schneider-Kreuznach optikom.

Iskreno mi je žao što će ovo biti Android telefon jer sam ubeđen da će i pored ovakvih karakteristika (pre ili kasnije) početi da baguje, da se koči i sl što nisam imao slučaj sa BB koje sam koristio...

Iskreno mi je žao što će ovo biti Android telefon jer sam ubeđen da će i pored ovakvih karakteristika (pre ili kasnije) početi da baguje, da se koči i sl što nisam imao slučaj sa BB koje sam koristio...
Može lako da se desi da bude čist android i da ne laguje ni malo.Znam da ce biti dodate sugurnosne opcije.A ostalo bi trebalo da bude čisto od bloatware

Poslednja izmena:
Žale mi se ljudi da me slabo čuj čuju toku razgovora tj. Često me prekidaju I traže da ponovim šta sam rekao. Moram da pričam glasnije I da baš vodim računa kako držim telefon da bi razgovor prošao bez toga (u poređenju sa prošlim telefonima). Postoji li razlog zbog čega se ovo desava? Da li je falican mic ili je ovo boljka Q10?

Ili je mikrofon ili je Telenor (ako si na Telenoru)...

Žale mi se ljudi da me slabo čuj čuju toku razgovora tj. Često me prekidaju I traže da ponovim šta sam rekao. Moram da pričam glasnije I da baš vodim računa kako držim telefon da bi razgovor prošao bez toga (u poređenju sa prošlim telefonima). Postoji li razlog zbog čega se ovo desava? Da li je falican mic ili je ovo boljka Q10?
upalo ti je nesto u mikrofon... pogledaj i isceprkaj iglom ali bez mnogo nabijanja unutra

Hvala, probacu i to mada kada radim nesto stavim ga na speakerphone i nemam nikakavih problema. Mislim da je pre slucaj da telefon drzim tako da prekrivam mikrofon

Poslednja izmena:
Hvala, probacu i to mada kada radim nesto stavim ga na speakerphone i nemam nikakavih problema. Mislim da je pre slucaj da telefon drzim tako da prekrivam mikrofon
neee...poslusaj me...na spikerfonu se i meni culo na s5 super a mutno,kao iz bureta sa mic...Trunka je upala i video sam...isceprkao i vise nije bilo problema

To je bilo, izvadio sam malo one vunice sto se skuplja u dzepu iz te rupice i sada sve radi normalno, hvala.

Sve vise se lomim oko Q10, stvarno sam zadovoljan svim ali cesto imam potrebu da zavrsavam nesto u pokretu u smislu surfa i nalaziim da mi za to jednostavno treba veci ekran. Zao ce mi biti ali mislim da ce uskoro na prodaju; kazem zao jer ga dajem u bescenje cini mi se (takvo je stanje na trzistu nazalost) i zato sto je stvarno dobar telefon i OS.

To je bilo, izvadio sam malo one vunice sto se skuplja u dzepu iz te rupice i sada sve radi normalno, hvala.

Sve vise se lomim oko Q10, stvarno sam zadovoljan svim ali cesto imam potrebu da zavrsavam nesto u pokretu u smislu surfa i nalaziim da mi za to jednostavno treba veci ekran. Zao ce mi biti ali mislim da ce uskoro na prodaju; kazem zao jer ga dajem u bescenje cini mi se (takvo je stanje na trzistu nazalost) i zato sto je stvarno dobar telefon i OS.
Ja ga necu dati.da postoji Bb priv sa 2 sim slota to bi bio idealan fon.Ali Q10 ce biti uvek tu.pogotovo leti.velicina je super.za dzep i šaku.a priv cu verovarno kupiti

izasao Priv..ima na yt vec par malih testova

Kako da na tastaturi ekrana dobijem Serbian Latin Letters tj Č Ć Š Đ Ž???
Ovo se odnosi na modele bez fizičke tastature.

Drzis malo duze na slova koja odgovaraju srpskim. (C za Č Ć, S za Š itd.)

Danas sam i ja pazario q10,od kad se pojavio bio mi je interesantan i ako sam dugo van blackberry sveta,poslednji mi je bio 9800...
Koristim ga kao drugi telefon uz g2.
Nego razocarah se u bateriju,isprazni je brzinski,doduse na 3g i lte...
Slusalice njegove original su mi ispod proseka...
Zna li neko koja verzija vibera radi na os10,ova poslednja verzija ne funkcionise,stalno izlazi iz nje.

Da li na Q10 mogu Viber sa instaliram i odakle? Poslednji os koji ima zvanican.

Ja sam upravo nasao jednu verziju koji radi... Ova poslednja ne radi to odmah da znas.
Ja sam skinuo sa apk mirror verziju 5.6.5.1885
Najlakse je da odes preko browsera sa telefona i skines je odmah tu,kada ti izadje pod kojim imenom hoces da sacuvas to sto skidas,obavezno dodaj ,, .apk ,, na kraju imena,ili kako god da je nazoves. Meni je to pravilo problem,nije hteo da otvori uopste i samo sam dodao tu ekstenziju u imenu i to je to. Pokrenes instalaciju i sljaka viber [emoji6]

Ok, znaci idem preko browsera na apkmirror. Trazim Viber verziju koju si naveo i kad se skinem samo preimenujem tako da ima .apk nastavak?

ne vidim zašto se mučite.imate viber na amazonu koji radi bez problema.uploadfromtaptalk1451078758694.jpguploadfromtaptalk1451078781949.jpg

takodje imate I prost nacin da instalirate google play aplikaciju.pa da skidate android app sa storea.
uploadfromtaptalk1451078838245.jpg

Nazad
Vrh Dno