Procitah pre neki dan.bice to 350eu poske godinu dana.
Može lako da se desi da bude čist android i da ne laguje ni malo.Znam da ce biti dodate sugurnosne opcije.A ostalo bi trebalo da bude čisto od bloatwareIskreno mi je žao što će ovo biti Android telefon jer sam ubeđen da će i pored ovakvih karakteristika (pre ili kasnije) početi da baguje, da se koči i sl što nisam imao slučaj sa BB koje sam koristio...
upalo ti je nesto u mikrofon... pogledaj i isceprkaj iglom ali bez mnogo nabijanja unutraŽale mi se ljudi da me slabo čuj čuju toku razgovora tj. Često me prekidaju I traže da ponovim šta sam rekao. Moram da pričam glasnije I da baš vodim računa kako držim telefon da bi razgovor prošao bez toga (u poređenju sa prošlim telefonima). Postoji li razlog zbog čega se ovo desava? Da li je falican mic ili je ovo boljka Q10?
neee...poslusaj me...na spikerfonu se i meni culo na s5 super a mutno,kao iz bureta sa mic...Trunka je upala i video sam...isceprkao i vise nije bilo problemaHvala, probacu i to mada kada radim nesto stavim ga na speakerphone i nemam nikakavih problema. Mislim da je pre slucaj da telefon drzim tako da prekrivam mikrofon
Ja ga necu dati.da postoji Bb priv sa 2 sim slota to bi bio idealan fon.Ali Q10 ce biti uvek tu.pogotovo leti.velicina je super.za dzep i šaku.a priv cu verovarno kupitiTo je bilo, izvadio sam malo one vunice sto se skuplja u dzepu iz te rupice i sada sve radi normalno, hvala.
Sve vise se lomim oko Q10, stvarno sam zadovoljan svim ali cesto imam potrebu da zavrsavam nesto u pokretu u smislu surfa i nalaziim da mi za to jednostavno treba veci ekran. Zao ce mi biti ali mislim da ce uskoro na prodaju; kazem zao jer ga dajem u bescenje cini mi se (takvo je stanje na trzistu nazalost) i zato sto je stvarno dobar telefon i OS.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari