Šta je novo?

BLACKBERRY Q10

Sa store moze samo poslednju verziju vibera,koja ne radi na bb...
A amazon nisam ni koristio posto necu da prihvatim permission koji trazi pristup svemu,sta ce mu pristup mikrofonu i kameri na primer? Ajd lokaciju i da razumem...
Nisam paranoik,ali stvarno nema potrebe za tim,a i moze bez njega...

Ali ko nema nista protiv toga,da jednostavnije je tako,nema sta [emoji6]

Ekstra [emoji4]
Trazi sam nesto malo po crackberry u vezi toga i nisam nasao ovo,a to sam trazio.
Hvala Dark Side [emoji106]

Ekstra [emoji4]
Trazi sam nesto malo po crackberry u vezi toga i nisam nasao ovo,a to sam trazio.
Hvala Dark Side [emoji106]

nema na čemu. Inače, jedini player kome radi ekvilajzer je NRG player na Amazonu.ostalo ne sljaka.Ili nemaju ekvilajzer ili ne reaguje.Na NRG sljaka pa ubijauploadfromtaptalk1451184656960.jpg
uploadfromtaptalk1451184691175.jpg
uploadfromtaptalk1451184709112.jpg
inače, na BlackBerry je super opcija da volime up I down rade kao kontrole za sledeću I prethodnu pesmu ako se stisnu duze od 2 sekunde.srednje dugme je mute.

Poslednja izmena:
izasao novi update...javljam posle.... inace krecem u kupovinu Passporta kao drugog fona....

Koliko sam procitao na cb update je doneo bag da ne mogu android aplikacije da se obrisu.

Koliko sam procitao na cb update je doneo bag da ne mogu android aplikacije da se obrisu.
evo probah.. instalirao sam call recorder sa google play store I posle bez problema deinstalirao.. mozda postoji problem kod specifičnih aplikacija.

Ne znam, tamo pišu da je problem sa svim aplikacijama.

radi sve...za sada..nemam problema sa deinstalacijama..makao sam baterry doctor..

Loše prezentovano.
Aplikacije se "deinstaliraju" ali ostaju i dalje na fonu (deinstalira se ikona i oimeri se aolikacija iz sistemskih fajlova ali je kompletno i dalje na fonu) i kada pokušaš ponovo da instaliraš istu, dolazi do greške... Fon više neće da instalira istu aplikaciju pa je jedino rešenje har reset.

Poslednja izmena:
Edit: i kod mene.nisam obratio paznju da,iako ga nema na ekranu postoji negde u sistemu

Poslednja izmena:
Na žalost, tako je.
Ispraviće to valjda. Zeznuli su runtime...

Ja ginem ovih dana da nadjem povoljno passport silver edition..Razlog je sto on ima meksu tastaturu od prvog Passporta..

Meni se mnogo svidja q10 i dugo sam planirao da uzmem njega zbog malih dimenzija, a da nedostatak veceg displeja nadoknadim tako sto cu ga ukombinovati sa nekim android ili win tabletom. Ali me je jedna stvar pokolebala. A to je baterija. Vidim da se svi redom zale na bateriju, da je pogotovo 3g ili lte izuje za cas. A ja bas dosta surfam. Tako da sam na kraju ipak odustao i uzeo lumiu 640 koja ima zaista dobru bateriju, ali i dalje redovno posecujem ovu temuu nadi da cu procitati da je bb izbacio neki update i da je sad baterija sredjena. Uzeo bih ga bez rzmisljanja.

Meni se mnogo svidja q10 i dugo sam planirao da uzmem njega zbog malih dimenzija, a da nedostatak veceg displeja nadoknadim tako sto cu ga ukombinovati sa nekim android ili win tabletom. Ali me je jedna stvar pokolebala. A to je baterija. Vidim da se svi redom zale na bateriju, da je pogotovo 3g ili lte izuje za cas. A ja bas dosta surfam. Tako da sam na kraju ipak odustao i uzeo lumiu 640 koja ima zaista dobru bateriju, ali i dalje redovno posecujem ovu temuu nadi da cu procitati da je bb izbacio neki update i da je sad baterija sredjena. Uzeo bih ga bez rzmisljanja.
Nije njemu bas baterija katastrofa na 3G. Nesto kao na iphone 5.Ako ti je ukljucen stalno 3G onda budi spreman da ga do 2x dnevno punis.Ovako, bez interneta tj samo wifi stalno ON,nikad nisam uspeo da ga ispraznim za jedan dan.Za razliku od njega Passport ima jednu od najboljih autonomija baterije u svetu pametnih telefona.2 dana kako god okreneš. Ovo pisem iz testova.Misljm da sam sve testove pregledao i svi su jednoglasni da mu je baterija super.

Kad je dovoljno jak signal i mreze i WiFi-ja baterija traje sasvim OK. Kad je slab signal onda jede bateriju.

Pa meni bi trebao telefon koji bi uz ovo moje standardno koriscenje izgurao najmanje ceo jedan dan, nez bilo kakvog stekanja, gasenja bilo cega i slicno, jer to onda nije to. Kad bi q10 bio na tom nivou uzeo bih ga bez razmisljanja. A sto sevtice passporta, jeste strava, ali mi je preeeskup.

To upravo i jeste jedina stvar zbog cega ne moze da mi bude primarni telefon, dva puta minimum mora da se puni preko dana ako koristim 3g... Jede bateriju... Duze mi traje na 9800 na 3g nego q10. Ali zato hub mi je najbolja stvar ikada.

Zato passport bi tu mogao da uskoci kao daily driver

Poslednja izmena:
Ja furam passport već više od 6meseci. Život baterije je odličan. Ceo dan 3g non stop wifi upaljen. Navigaciju često koristim pozivi,surf netom. I ostane mi 20-30%baterije uvece.

Ja furam passport već više od 6meseci. Život baterije je odličan. Ceo dan 3g non stop wifi upaljen. Navigaciju često koristim pozivi,surf netom. I ostane mi 20-30%baterije uvece.
Jel su toliko tvrdi tasteri?napravili su silver sa drugacijim,mekšom tastaturom.žalili se da kod duzeg kucanja imas grč u šaci.

Za devojcice :d

onda da ga vratim ako je za devojcice...hehehe... Inace, cena u full pack je 390eu.Kada je poceo da se prodaje kostao je 700$... A beli sam odabrao jer svi imaju hebeni crni,koji nije bas preterano eye catching. .. A sto se tice silver verzije, postoji razlika u tastaturi i jos po necemu...Silver je veći i tastatura je podignutija na gore u odnosu na dno delefona..Takodje smanjen je hod tastera pa je na silveru brze kucati i manje zamara. ...

Poslednja izmena:
Ja bih pazario onaj za AT&T, redizajniranu verziju. Slican je kao sivi samo lepsi ali avaj...

Nazad
Vrh Dno