Šta je novo?

BLACKBERRY Q10

Pozdrav svima, jel bi mogao neko od vas da mi kaze da li postoje native BB os 10 emulatori za starije konzole(GameBoy Color/Advance, SNES, Genesis) i ako ne da li su usable emulatori sa androida? Da li bi neko mogao da proba Heartstone i Clash of Clans?

EDIT: Dodatno pitanje, jel zna neko bilo kakvu navigacionu aplikaciju za BB OS6? Ne treba turn by turn navigacija, samo da vidim gde sam na mapi.

Poslednja izmena:
Meni je zabagovao posle zadnjeg update toliko da ni komletni wipe sistema ne pomaze.kada iskljucim fon on pogubi sve I krece kao od prvog ukljucenja.podesavanja I sve to.cak ne vidi zadnji update u about.kada nakacim WiFi odmah promeni I vidi zadnji update iako nista ne skida sa neta.medjutim,kada odem na update on javlja da postoji update iako je bas taj instaliran u sistemu.kada ipak skinem ponovo update,sve je ok.ugasim fon a ono opet iz pocetka.da poludis.

Poslednja izmena:
Koji mob? Ne gasi mob :p znači izbegavati update do daljnjeg. Baš čudno ne vidoh na netu da niko pljuje još update.

IMG_20150807_104554-e1438963405163.jpg

BlackBerry stigao sa android sistemom :)

http://crackberry.com/blackberry-pa...ears-be-running-android-instead-blackberry-10

kako sharujete youtube video na smart tv? na stock app youtube u BB ne postoji ta opcija..ja sa androida sve sto nadjem gledam na tv..bolje nego na fonu..ima opcija ,samo kliknes i povezu se fon i tv.. Za Bb :nasao sam jedan youtube app koji ima opciju uparivanja sa tv ali to trazi svaki put pa smara...

Posle zadnjeg update q10 radi strava.Sve aplikacije pa i viber rade super.Share na smart tv sada radi.

Poslednja izmena:
Meni na Telenoru jos uvek nije stigao update... :S:

Pa cuo sam da je bas 3g urnise. Meni je net konstantno ukljucen, kod kuce wifi, vani 3g.
ja nemam 3g. tako da ja ne mogu da ti budem od koristi tu.Erica Griffin na YT je testirala i uspela je jedan dan da izgura sa 3G.U svakom slučaju jači je od BB bolda ali koliko u tom pogledu ne znam tačno.

takodje baterija je sa prvim romom trajala duze kada setujes gsm signal na gsm onlyuploadfromtaptalk1444342019729.jpg

Koji je poslednji software release? Kod mene 10.3.2.2474

Kul. Kao što ste rekli, radi prilično dobro a baterija drži ludacki ako sam na GSM. Na 3g I WiFi (???) bas I ne.

Postoji li bolji Browser od ovog default koji polazi preinstaliran?
Primetio sam da mi Email nalozi koje imam podesene rade automatski refresh iako sam namestio većinu na manual, to mi nije bas najjasnije. Sve ostalo radi odlično, baš sam zadovoljan.

Kul. Kao što ste rekli, radi prilično dobro a baterija drži ludacki ako sam na GSM. Na 3g I WiFi (???) bas I ne.

Postoji li bolji Browser od ovog default koji polazi preinstaliran?
Primetio sam da mi Email nalozi koje imam podesene rade automatski refresh iako sam namestio većinu na manual, to mi nije bas najjasnije. Sve ostalo radi odlično, baš sam zadovoljan.
ja wi fi ne isključujem.Tu nemq problema.najveci potrošač je 3G.

Ja imam Z10 i ista je situacija, 3G ubije bateriju ko zeca. Jako me to nervira al šta da radim, sve ostalo na telefonu obožavam :)
uskoro izlazi BlackBerry priv,koji je u startu imao kodno ime Venice.Kamera 20mpx, 3 ili 4gb ram, veliki ekran full hd sa izvlačećom tastaturom.Trebalo bi,po najavama,da ima jaku bateriju.Tastaura ce biti kao na q10 ali sa dodatkom senzora kao na passport.Telefon Vrh!
Medjutim,bez obzira sto imam samsung s5 uvekme vuce da karticu ubacim u Q10 jer savrseno lezi u ruci,ne smeta u dzepu,tastatura je vrh.... super fon stvarno..

Neće mače slaninu :d

Dok sam imao Q10 i WiFi je srkao bateriju (pored pomenutog 3Ga).
Loša im je optimizacija WiFia. Kada se asocira na željenu mrežu, u pozadini se non stop vrši skeniranje signala svih mreža unatoč što se fon već "zakačio"...

Poslednja izmena:
Neće mače slaninu :d

Dok sam imao Q10 i WiFi je srkao bateriju (pored pomenutog 3Ga).
Loša im je optimizacija WiFia. Kada se asocira na željenu mrežu, u pozadini se non stop vrši skeniranje signala svih mreža unatoč što se fon već "zakačio"...

meni stvarno drzi dobro bateriju.telefon je po meni tu jako pouzdan.ako ne volis background wifi scan rascekiras ovo sa hotspotom
uploadfromtaptalk1444515119499.jpg

Hvala, sada sam sklonio ovo pa cu da testiram. Inace, za mene, telefon je odličan. U moru androida I iOS-a, BlackBerry OS radi stvarno dobro, ne stuca, imam sve app koje su mi potrebne, za email je savršen. To je ono što je meni bitno. Šteta samo što BBM grupe nisu zive.

PS. Zna li neko kako da uradim force mobile verziju bench foruma?

Q10 je vr'. Slazem se. Medjutim, smeta mi nedostatak navigacije za Q10. Navigacija ima za Z3, Z10 i Z30. BB Maps je nikakva za Srbiju tako da meni sa te strane ne odgovara a, i nekako mi se vise svidja Q20 i njega cekam da padne cena. Videh na KP za 260e polovan...

uskoro izlazi BlackBerry priv,koji je u startu imao kodno ime Venice.Kamera 20mpx, 3 ili 4gb ram, veliki ekran full hd sa izvlačećom tastaturom.Trebalo bi,po najavama,da ima jaku bateriju.Tastaura ce biti kao na q10 ali sa dodatkom senzora kao na passport.Telefon Vrh!
Medjutim,bez obzira sto imam samsung s5 uvekme vuce da karticu ubacim u Q10 jer savrseno lezi u ruci,ne smeta u dzepu,tastatura je vrh.... super fon stvarno..

Pratim svako slovce koje se pojavi o tom telefonu. Jedva čekam da se pojavi.

Nazad
Vrh Dno