Šta je novo?

BLACK PURPLE

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Zavrseno sve... bice pro slike za koji dan, za sada ovako "narodno" 😀

elem ovako, mod je trajao 11 dana, da ne pricam o tome koliko je naporan, ima previse krivina, oblina, zavrzlama i slicno, pogledajte pa prosudite sami...

SVE SLIKE kompletnog workloga mozete naci ovde https://picasaweb.google.com/studiovpc/Xbox360Modding?authkey=Gv1sRgCJDUku-qgsj8ugE#

IMG_1824.JPG
IMG_1827.JPG

IMG_1828.JPG
IMG_1829.JPG

IMG_1830.JPG

IMG_1840.JPG

IMG_1841.JPG

IMG_1844.JPG

IMG_1845.JPG

i jos po neka, pogledajte bolje link koji sam ostavio gore ima preko 100 slika kompletnog workloga

IMG_1855.JPG

IMG_1856.JPG

IMG_1857.JPG

IMG_1860.JPG

IMG_1862.JPG

brate tebi hvala sto si se iscimao za plexi!!!

hvala illidanu za neke savete i ideje i svima koji su na neki nacin ucestvovali u modu...

hvala hvala 🙂

nisam napisao kako je radjeno

- prvo smirglanje do besvesti dok se sve lepo ne matira, pa onda pranje toplom vodom i sapunicom da se skinu svi moguci otiscni, pranje sa rukavicama naravno, ciscenje alkoholom
- plastic primer 1 ruka, nema potrebe za vise
- 2 spreja crne mat boje je otislo na sve delove, susenje 24h
- kad se osusila crna posle 24h isla je prva ruka laka skoro pa 2 spreja, susenje 24h
- smirglanje do besvesti opet, ali finom smirglom 1500, jos jedna ruka laka opet skoro 2 spreja, susenje 24h
- smirglanje ponovo jos sitnijom smirglom 2000 kako bi se otklonio kompletno efekat pomorandzine kore, jos jedna ruka laka 1 i po sprej ovaj put
- susenje skoro 4 dana
- smirglanje 2000 smirglom, do najsitnijih detalja, ne sme da ostane ni jedan sjajan deo
- sve izmatirano, ide polir pasta neka fina uzeo sam neku koju koriste autlakireri, roze podseca na vocni jogurt 😛, trljanje 2 dana ruke da otpadnu, pasta je nenormalno masna, jedva sam oprao delove, naravno opet pranje mlakom vodom i sapunicom
- kada se sve osusilo, ispolirao sam jos po neki deo koji je trebalo da se ispolira
- SONAX crna pasta sa voskom za visoki sjaj, trljaj dok ne otpadnu ruke princip
- secenje i lepljenje plexiglasa, zeznut za secenje odmah da vam kazem, morao sam da busim i rupu gde je onaj crni polukrug kao posto tu prolazi sraf
- diode, izvuceno napajanje od konektora za dvd drive +12DC i GND, diode su na traci 36 smd diodica, savitljiva traka 60cm, zeznuta je za namestanje unutra posto nema bas mnogo mesta za nju
- na kraju sklopih sve, ostaju otisci kada se pipa sto je i logicno, ali ono konacno mogu da predahnem i da se konacno igram ponovo 😛 😀

naravno ima par sitnica koje nisu ispale bas 100% uspesno, vide se tek kad se dobro zagleda, tipa sa pola metra tek, ali za rucno farbanje van komore i bez kompresora i vise nego uspesno odradjen posao, ta mesta koja nisu ok ispala su blage neravnine koje bi trebalo da se smirglaju ponovo i da se poliraju opet, ali su toliko sitne da nije vredno opet cimanja, jer sjaje i one samo eto to je nesto sto ja znam da je tu i onda bode u mozak 😀...

Poslednja izmena:
Mod je sjajno odrađen, ali ne mogu da se otmem utisku da je providna stranica ovde suvišna. Eto, to bi bio, za mene, jedini minus.

nije suvisna (mada svako ima svoj ukus znas i sam), glupo bi bilo da je nema, opasno svetli uvece, samo sto to nikako ne mogu da uhvatim na slici, ne bljesti van kucista nista samo svetli unutra, identicna ljubicasta boja kao i delovi koji su farbani... doci ce ortak da slika profi za koji dan pa ce biti mnogo bolje slike

cestitke!

sweet 🙂

Slazem se sa par prethodnih postova, jako lepo 🙂

Baš lepo skockana (x)kocka 🙂

sledeci mod BLACK PEARL (glitter effect) + SILVER PEARL isto glossy sve

Svaka cast i poz za mog sugradjanina 🙂

Nazad
Vrh Dno