hvala hvala 🙂
nisam napisao kako je radjeno
- prvo smirglanje do besvesti dok se sve lepo ne matira, pa onda pranje toplom vodom i sapunicom da se skinu svi moguci otiscni, pranje sa rukavicama naravno, ciscenje alkoholom
- plastic primer 1 ruka, nema potrebe za vise
- 2 spreja crne mat boje je otislo na sve delove, susenje 24h
- kad se osusila crna posle 24h isla je prva ruka laka skoro pa 2 spreja, susenje 24h
- smirglanje do besvesti opet, ali finom smirglom 1500, jos jedna ruka laka opet skoro 2 spreja, susenje 24h
- smirglanje ponovo jos sitnijom smirglom 2000 kako bi se otklonio kompletno efekat pomorandzine kore, jos jedna ruka laka 1 i po sprej ovaj put
- susenje skoro 4 dana
- smirglanje 2000 smirglom, do najsitnijih detalja, ne sme da ostane ni jedan sjajan deo
- sve izmatirano, ide polir pasta neka fina uzeo sam neku koju koriste autlakireri, roze podseca na vocni jogurt 😛, trljanje 2 dana ruke da otpadnu, pasta je nenormalno masna, jedva sam oprao delove, naravno opet pranje mlakom vodom i sapunicom
- kada se sve osusilo, ispolirao sam jos po neki deo koji je trebalo da se ispolira
- SONAX crna pasta sa voskom za visoki sjaj, trljaj dok ne otpadnu ruke princip
- secenje i lepljenje plexiglasa, zeznut za secenje odmah da vam kazem, morao sam da busim i rupu gde je onaj crni polukrug kao posto tu prolazi sraf
- diode, izvuceno napajanje od konektora za dvd drive +12DC i GND, diode su na traci 36 smd diodica, savitljiva traka 60cm, zeznuta je za namestanje unutra posto nema bas mnogo mesta za nju
- na kraju sklopih sve, ostaju otisci kada se pipa sto je i logicno, ali ono konacno mogu da predahnem i da se konacno igram ponovo 😛 😀
naravno ima par sitnica koje nisu ispale bas 100% uspesno, vide se tek kad se dobro zagleda, tipa sa pola metra tek, ali za rucno farbanje van komore i bez kompresora i vise nego uspesno odradjen posao, ta mesta koja nisu ok ispala su blage neravnine koje bi trebalo da se smirglaju ponovo i da se poliraju opet, ali su toliko sitne da nije vredno opet cimanja, jer sjaje i one samo eto to je nesto sto ja znam da je tu i onda bode u mozak 😀...