Šta je novo?

Black Myth: Wu Kong

Hoce imati podešavanje težine ili će biti kao DS?

84 metacritic, za sada

Poslednja izmena:
inace za ps5 postoji samo digitalna verzija, navodno nece biti diska u skorije vreme

Kad AMD bude sponzorska igra radi lepo i AMD i Nvidia. Kad Nvidia je sponzor onda samo kod njih lepo radi...

1080p native res cinematic i ti dobiješ 1% low 54 i jedva preko 60 odnosno 65 fps average sa 7900 XTX. Znaci u igri kad krene fast paced to ide ispod 50. 1080p rezolucija? Smešno. Grafika mi nista spektakularno bar meni u odnosu npr na Alan Wake 2.

pa kada je losiji od nvidie...

eto developer mora da optimizuje posebno za njih (amd sponzorise) da bi lepo radilo na obe karte, a kada ne uradi to onda lepo radi samo na nvidia, sta ti to onda govori o amd :)

Niko ne kaže da je amd bolji od nvidie, pričamo o optimizaciji igre, jer ni sa 4080 Super ti ne možeš da igraš u 60fps. Dok npr Senua Saga 2 (koji je isto UE5 masterclass od grafike) može oko 70fps da se igra sa istom tom 4080 Super.

Prosek 12 Igrica gde se vide razlike:
IMG_7882.png

Black myth Wu Kong gde je odjednom ogromna razlika:

IMG_7884.png

treba uzeti u obzir da su ovo rezultati bez najnovijih drajvera i da ovo nisu rezultati iz same igre nego samo iz tog benchmarka, tako da je ovo najgori moguci scenario, naravno bonus poeni za cudesni denuvo i unreal engine :D

Ovde je možda i lakši scenario nema fast pace makljaže, znači može samo gore :D

Frame gen skoro pa mi duplira FPS, tako da cu glatko igrati sa 4GB..Upitan je sad klvalitet nekih detalja i na najvisim setovanjima sa FSR, najvise voda... :rolleyes:

Niko ne kaže da je amd bolji od nvidie, pričamo o optimizaciji igre, jer ni sa 4080 Super ti ne možeš da igraš u 60fps. Dok npr Senua Saga 2 (koji je isto UE5 masterclass od grafike) može oko 70fps da se igra sa istom tom 4080 Super.

Prosek 12 Igrica gde se vide razlike:
Pogledajte prilog 454477

Black myth Wu Kong gde je odjednom ogromna razlika:

Pogledajte prilog 454478
Kako ogromna razlika, ~10ak posto su i gore i dole razlike izmedju 7900 i 4080?

Ja sve vreme i pricam o optimizaciji, a ovo sam dodao koliko je tek lose optimizovano za AMD. Moras da imas 4090 da bi imao 60fps.

Uzeh igru na PS5. Koliko sam mogao da vidim, nije klasican Dark Souls, tako da ko tezi ka tome, da se ne zalece. Svakako igra mislim da nudi dosta toga, pa vredi probati.

Sto se tezine tice, nema podesavanja, ali procitah da odredjeni boss-ovi zavisno koliko brzo i vesto ih savladate, sami trigeruju drugu fazu, a za one igrace koji se pomuce, druge faze i nema, ne aktivira se, sto mi je bas cool mehanika.

igra ima pproblema na PC sto je i logicno...jedno 10 patcheva i bice top...taman da padne cena :D

za njihovu prvu igru, moze da im se pogleda kroz prste :)

1,4 miliona igraca na steamu :oops:

Deluje bas zanimljivo, pored fenomenalne grafike.
Taman da ima sta da se igra ove zime kada se malo dotera u red igra i cena iste :)

Ajde broj igrača, mene ovo više fascinira:
Overwhelmingly Positive (45,948) 😲

Videće se tipa za nedelju dana kad još ljudi za vikend krenu da igraju a neki i završe igru.
Najviše sam se plašio optimizacije i da će priča u igri biti kljakava.

Šta se dobije kad CCP umeša prste u gaming :D

Igra je super ispala ali mene iskerno ne privlači ovaj setting. Možda joj dam šansu na nekom popustu.

Vrh Dno