Šta je novo?

Black Friday (Rasprodaja)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskreno ovo mi je prilicno sumnjivo! Bez obzira koliko feedbacka ima prodavac.

Hoce li možda biti sniženja za PS4 igre? Da li je uopšte bilo ranije za BF sniženja za PS ?

Proslogodisnji model sa reklamama je sada 34$ u US a ovogodisnji 49$.

Ne znam da li je ovo BF ili tek treba na ovo da bude snizenje.

čekajte bre ljudi nemojmo da mešamo babe i žabe, dakle US Amazon Kindle je 49 sa reklamama 69 bez, ali paperwhite je 99 USD, u evropi to su evri naravno. US ne šalje nigde ovamo, ja sam kupio u DE s tim da mi šalju na adresu u Holandiji, jer je na samom NL sajtu bilo skuplje...

Black Friday Deals Week: Kindle $49.99, Kindle Paperwhite $99.99, and Kindle Voyage $169.99.

Običan kindle traži uveče lampu za čitanje nema pozadinsko osvetljenje uopšte.

Šalju Kindle svuda, osim verzije sa reklamama, jer su one namenjene USA tržištu.

Pa kad je to?

Reklame se sklone sa Kindle za 5 min. Samo se kontaktira support...

very_interesting_photos_07.jpg

To su bila vremena, komp na turbo dugme mi je dostizao magicnih 200mhz. [emoji5]

Je l' koristio neko shipito.com? Kada u kalkulatoru odaberem za Shipito Warehouse Austriju izbaci mi da je cena 58+7 dolara. Da li je to plus cena proizvoda konacna cena ili mi ovi nasi na sve to lupe carinu i PDV?

Lupice ti carinu i psv

Sent from my iPhone using Tapatalk

Au, ovo je bas fantazija!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jedan od dobrih Nemačkih sajtova za kupovinu je dealbunny.de

Poslednja izmena:
Uh uh! Daj odmah jednu 'vamo!

Cini mi se da sam na Originu video Crysis 3 (PC) za 2,5e! :)

Koliko ovo cudo kod nas kosta? Nigde nema na stanju

Jel ima nekog u Abu Dabiju da nabavi ovo. Uzimam dve :D

Naručio sam sebi dve i dobio popust od 10%. Doneću ih u Srbaju krajem decembra... Obe kartice su me izašle 2000AED samo, što je manje od 500e. Uzeh sebi GTX1060 skoro, pa ću ovo samo zavaliti...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno