Šta je novo?

Black Friday [2019]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
SportVision ima solidna sniženja, neke patike su im jeftinije nego u Footlockeru i drugim onlajn radnjama. Npr. ja sam uzeo PG3 za 11k, spuštene su sa 15.600, a na Footlockeru su 105 funti.

@conquer bolje od bose qc 3 II?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Po meni jesu, kada se sve uzme u obzir. Više su u rangu Bose 700, ali to je već noviji model, pa je i cena još uvek malo jača. Skoro sam baš bio u prilici njih (B 700) da testiram od kolege Proday, ali sam imao neke obaveze.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa vidis valjda po linkovima sunce mu.. :)
Jos bolje ako je tu jeftiniji, ovde nisi mogao naci ispod 300

...riding on 720p...

Ja koliko vidim, nista kvalitetno nije na popustima. Mislim na it opremu, racunarske komponente i mozda kucna tehnika. Sve sto je na popustu je kinesko, jeftino. A i to su popusti jako smesni za ovoliko izvikan praznik.

Burazer mi je trenutno u Becu. Koju radnju preporucujete za it opremu generalno i koju za odecu? Trzni centar ili slicno

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

xm3 30k din,po evropi nemas bolju cenu za iste,flagsip nc bt slusalice,nema boljih.

Bio sam u emezzeti sinoc, ne bih mogao sad u detalje da kazem sta imaju i za koliko ali sam video da su imali televizore na solidnim popustima ali nisam zapamtio ni modele ni cene... Na sajtu nemaju nista od toga... Mislim da je bio neki samsung iz 7600 serije (xx76nesto bila oznaka ako se dobro secam) 65" sa quantum dot tehnologijom za ~120k (Ali nemojte mi veroavti 100%, jer stvrno nisam siguran, samo sam preleteo treci sprat zbog bebe u kolicima)

Inace u gigatronu sam pratio laptopove vec neko vreme... Stvarno su jadni sa semom da dizu cenu sa 55k na 65k pa na 75k i onda daju popust od 25k na laptop a ustvari popsut je manje od 5k dinara... Sramota...

Takodje usisivac bosh koji kosta 9k oni stavili 16k i daju popust na 9k... Pa da li smo mi ovce??? Da li ne mozemo na internetu da proverimo stvarnu cenu robe?

Poslednja izmena:
Takodje usisivac bosh koji kosta 9k oni stavili 16k i daju popust na 9k... Pa da li smo mi ovce??? Da li ne mozemo na internetu da proverimo stvarnu cenu robe?

Ovo sam hteo da kupim danas, prosle nedelje cena 9000 din, rekoh neka na ovu cenu bude 20% popust i uzimam ga, kad ono danas specijalna cena 9000 din.
Tuga, a i vredjaju nam malo i inteligenciju.

Upravo tako, a i oduvek im je to ista fora. Te cene su zapravo regularne cene, mada ima ponekih izuzetaka.

Sent from XA2

Ovo je već ok ponuda, preko su već neko vreme oko 270-280€. Ja čekam da vidim šta će doneti novi model, mada čisto sumnjam da će opravdati razliku u ceni, a teško da će xm3 ići niže od ovoga. U ovom trenutku sigurno najbolje over ear nc sluške za te pare, pa i veće.

Ipak sam skoknuo do Gigatrona, nisam mogao da odolim [emoji85]

Adjustments.jpg

Samo obrati paznju na klizac kod tih slusalica. Plastika kod kliznog dela ako krene da pravi mikro pukotine, onda su ti sluske u falicnoj seriji te ih moras menjati.

Znam da im kvalitet izrade nije jača strana, u odnosu na konkurenciju, Bose npr, ali su mi po zvuku i dalje najbolje NC koje sam probao. Hvala u svakom slučaju, eto prednost domaće garancije ako zatreba, za ove pare ih nema ni na KP, bilo je glupo propustiti takvu priliku.

Slucajno pogledah BF GPU ponudu jedne relativno poznate prodavnice, RX 550 za 18k din, GTX 1050ti 26370 din i to jos kao precrtane stare, vise cene i naznaceno da se radi o BF :d :d
Gde mi zivimo, sunce ti.

Znam da im kvalitet izrade nije jača strana, u odnosu na konkurenciju, Bose npr, ali su mi po zvuku i dalje najbolje NC koje sam probao. Hvala u svakom slučaju, eto prednost domaće garancije ako zatreba, za ove pare ih nema ni na KP, bilo je glupo propustiti takvu priliku.

Ne, vec samo odredjena serija tog modela ima problem i to samo u specificnom delu slusalica.

...riding on 720p...

Ma ok, nego ja pričam generalno za kvalitet izrade, subjektivan utisak kada se pogleda cena. Ali već posle par pesama, isprobao i NC, mogu da kažem da je ovo najbolje potrošenih 30k ikada [emoji2] Probao sam ih ranije u više navrata, ali su uvek prednost imale neke in ear, kajem se što ih nisam i pre kupio, genijalne su.

Da li valja sta ova ponuda, lenovo l340-15irh (i5 9300h, gtx 1050) za 550e? Mozda bih uzeo za sebe a mozda prodao

po meni je to odlicna cena pretpostavljam da to nije kod nas posto je kod nas dosta skuplji

Ma ok, nego ja pričam generalno za kvalitet izrade, subjektivan utisak kada se pogleda cena. Ali već posle par pesama, isprobao i NC, mogu da kažem da je ovo najbolje potrošenih 30k ikada [emoji2] Probao sam ih ranije u više navrata, ali su uvek prednost imale neke in ear, kajem se što ih nisam i pre kupio, genijalne su.

Kakve su kada je udobnost u pitanju, to jest da li ne zuljaju posle duzeg koriscenja?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno