Šta je novo?

Bivsa EFA

Eonffm nece dugo preziveti, ljudi ce preci kod madjara malo po malo, pogotovo kad budu provalili da je u pitanji kompletan offline program kao shto je BS bio....

ajd, izvestavajte nas sta se desava kod madjara. sta stize i koliko?
ja treba da tek aktiviram pretplatu i da je doniram, pa reko ako se guru za'*** ne moram i ja :mrgreen:

Ma guru je faca, kad je se taj zaje*ao? :)
Evo i ja mislio da sam pogresio sto sam uzeo preplatu prosli mesec, i na kraju ce da ispadne da je ipak sve (manje vise) u redu

Sto bre ubise EX-YU forum na http://www.eonboard.net/index.php.
U cemu je fazon.
Ripper je napominjao da ce ugasiti forum. Ali nekapiram kako da ga on ugasi kada on tamo nije glavni. On je samo moderatod na EX-YU forumu. Zar to nemora da uradi administrator(u ovom slucaju chinook).

Sta mislite da li ce ga ponovo pustiti u rad ili je ovo trajno?

Poz.

ma izbacuju sve koji ne zive u zemljama EU....i rippera su izbacili iako je pusher...balkan posebno mrze, gledaju nas sve komplet kao wa*ez dilere...shto je najgore, krenulo im sve naopako, jedva da imaju neke najave....
shto se tiche madjara, za sad je ok, s obzirom da je ovo tek 3 dana star community :) stize nba 2004, stigao lotr 2 extended, bad boys 2 dvdr itd...nije ko shto je na eonffm bilo, ali ce se srediti...danas izlazi nova verzija programa....

Znaci, mi nindje da ga duv@#o? :hump:
Ljudi, sta JA da radim? To je nagradno pitanje za dvaj's osam evroa
(samo ako prihvatate staru deviznu stednju, nap.aut.). Da li da se smaram sa EON-om ili da rizikujem sa koNshijama?

Tatatatira drugari :boom:

Kao bonus, ubacujem i dupli CD "Weapons of @ss destruction"... ko nema cheers

driver je napisao(la):
ma izbacuju sve koji ne zive u zemljama EU....i rippera su izbacili iako je pusher...balkan posebno mrze, gledaju nas sve komplet kao wa*ez dilere...shto je najgore, krenulo im sve naopako, jedva da imaju neke najave....
shto se tiche madjara, za sad je ok, s obzirom da je ovo tek 3 dana star community :) stize nba 2004, stigao lotr 2 extended, bad boys 2 dvdr itd...nije ko shto je na eonffm bilo, ali ce se srediti...danas izlazi nova verzija programa....

...a jel' tebi sisao NBA 2K4 :?:

Poz O:)

Evo dobio sam pass za madjare.
E, imam problem sto neznam gde da nadjem software. Na Download ima samo upustvo na endleskom, slovackom i TwoFish 1.4.
Kada skinem upustvo pise "Install this software".
Ali ja neznam gde da nadjem taj sowtware.

priki, nisi valjda i ti kod madjara :)

daj neku cc bre :)

Jel ima neki zgodan dasa da hoce da posalje ili vec... stari software za skidanje sa madjara, ko ce da doceka novu verziju ... kad vec dugo nema nista sa lottary pa sad update pa sve lipsi ... do zelene trave

shto se tice prijavljivanja na eonffm , savetujem svakom ko ce da aktivira nov nalog na EON-u da stavi da je iz Germany i nalupa podatke , sanse su mu u tom slucaju 90% da dobije pass.

Baphomet je napisao(la):
...

...ma nije :( poludela mi mashina malo,nego jel prosao NOLF Contract JACK ??? i Broken Sword 3

poz O:)

Contract jack je stigao vecheras, a gde si video broken sword 3 ?

GuruDexx, rekao sam ti vec da ti software ne treba...samo klikni na fza i ubacice se u fazzt...

Drugari,

sta da radim ako hocu da predjem na Madjare, a vec sam donirao zonu ovim Balkan-hejterima? ctp; :mrgreen:

Srboljube crni sine, citas li ti sto ? pa lepo ti ljudi rekose - promenis pass na eonu i onda doniras zonu madjarima :boom:

driver je napisao(la):
GuruDexx, rekao sam ti vec da ti software ne treba...samo klikni na fza i ubacice se u fazzt...

THX

re

Pa evo da se i ja prijavim kao jedan od najstarijih na EON-u

Po vestima koje su stigle u zadnjih 7 dana

Prvo su se nasli pro puseri zajedno sa adminima na eonffm i zestoko posvajali!!!

FBI je preko ceha optuzio admine zajedno sa BSA da su warez dileri regularnog softwera-MICROSOFT

Razvojem situacije u negativnom smislu doslo je do zestoke svadje izmedju admina na ffm i eonffm i propusera koji su se ogresili o zakon o pirateriji!!!

Prvo je banovan RipeR kao najveci pirat u istoriji EX-Yu odnosno Hrvatske-koji je zbog toga bio vec hapsen nekoliko puta, a zatim i maxLudak@115 naravno sa eonffm,a oni su povukli i ban za sve koji su njima donirali svoje FZ.

Prve nedelje eonffm je podeljeno pass za oko 1800 usera da bi vec za nedelju dana iz te grupe zbog Ripera i maxLudaka banovano sa eonffm oko 800 usera :boom:

Zatim se pohjavio Neko sa spasonosnim resenjem kao FZprojekt koji su izmislili propuseri Lacika i Dugi ,a poznatiji kao madjarski ffm.Moram da priznam da sam bio iznenadjen tako brzim razvojem situacije u pozitivnom smislu.Fzprejekt je napravljen kao novi efa saring clijent gde su fza najave dolazile preko samog klienta i direktno inplementirale najave (fza) u ffm i sam fazit client.Pored toga proradio je i multijezicni ffm chat koji u verziji 075 radi savrseno na svim postojecim jezicima.Posto je vecina usera presla ntzv. madjarski efa saring porastao je i broj najava preko tog clijenta i u jednom momentu prevazisao i sam eonffm.Istina postoje i male razlike u nekim serijama tipa enterprise.s03e07 ali to ce se u buducnosti pustati.

Ali avaj sreca je trajala veoma kratko pojavio se "zelkoni" i objavio link da download Fzprojekta i SVE JE PUKLO!

Madjari prave novi fzprojekt koji nece bit saring pa ce tu biti osteceni samo nonpayeri.

A onda je EON objavio da tp 115 prestaje sa radom do ponedeljka zbog administracije njihovog servera sto je ocito bila VELIKA LAZ i prevara !!!!

i evo jutros dobih sledecu tuznu vest
--------------------------------------------------------------------------------------
Dear Valued Europe Online Member!

First of all I would like to apologize for the unavoidable service
interruption of your EOL e-DSL Service on the ASTRA satellite over the
week-end. This was caused by negotiation difficulties between our service
provider and the satellite operator in question. Over the week-end and up
until now, it seemed that a solution would be found whereby EOL would
continue to bring its e-DSL service over the ASTRA satellite to you,
our very valued customer. Above all, we wanted to do our best to not have
the Europe Online Members have any inconvenience whatsoever. As of today,
however, the EOL e-DSL service will no longer be on the ASTRA satellite.

The very good news is that Europe Online's e-DSL service is continuing
at double the capacity on Eutelsat W3 at 7 degrees East for all our current
users.
All of your accounts are immediately valid and authorized on the Eutelsat
satellite.
Details are given below.

We would like to thank very much Eutelsat who has teamed with Europe Online
to make certain that not only do all of our members throughout Europe, the
Middle East, Africa and the Caucuses continue with Europe Online, but that
they do so at double the capacity they have paid for or are paying for.
Eutelsat is also guaranteeing the Europe Online e-DSL service on Eutelsat
for a minimum of two years and is promising the same renewal rates for all
current customers the next time they renew.

If you take advantage of our proposition before Monday, 01 December
Midnight, you will get the following:

* Double your current EOL e-DSL Fast Surf monthly capacity allottment

* Double your current EOL e-DSL File Fetch monthly capacity allottment

* The new and improved EOL DSL Digital Library Download Center with
the latest MP3's, Software, Games, and Movie Trailers as always available
free!

*** How much does it cost? Nothing, if you are already an existing
EOL e-dsl member.

*** What do you need to do to take advantage of this offer?

1. Go to our special EOL/Eutelsat-OpenSky registration page

https://secure.europeonline.com/activation/esatreg/index.php?LANG=EN

and say "Yes; I want to take advantage of this super duper double
my capacity offer", enter your existing user name and password and click
on the activation button.

2. Take your existing satellite dish and point it to the satellite
Eutelsat W3 at 7 degrees East.

To use the Europe Online services on Eutelsat W3 you need to tune your
DVB card to Eutelsat W3 transponder C12 (11449 Mhz, symbol rate 27500
ks/s, polarity vertical, decimal PID´s 1041, 1556, 2001, 2002, 2004,
257, 258, 3010, 3011, 3012, 3013, 3021, 3022, 3023, 4003, 4005, 785,
786). Most DVB cards have already a Europe Online Eutelsat W3 service
profile in their data application (you may need to add some additional
PID´s).
In this case all you have to do is select this profile in the software of
your DVB card.

You will continue to use the Kencast Fazzt, E-lert (E-lert will be activated
in a few days)
and FileFetchClient software. Should you not have the mentioned software,
you can download it
(with instructions) from

ftp://ftp.europeonline.net/pub/EON/W3/EOL_Software_E_W3.zip

For the surfing on Eutelsat W3 satellite you do not require any
application. Simply follow these instructions:

ftp://ftp.europeonline.net/pub/eol/W3/Instructions/EOL_W3_instructions_EN.do
c

3. After reconfiguring your existing satellite dish, EOL DVB PCI card and
computer,
turn it on and start enjoying the famous EOL e-dsl service at double the
capacity for the same price!

It is as easy as 1, 2, 3 !!!

Don't forget to take advantage of this offer now! It is available
only until 01 December 2003.!!!

Thank you for your continuing loyalty. We aim to continue to bring you the
very best in Satellite Broadband DSL.

With kindest regards,

Candace Johnson
President
Europe Online Investments S.A.
[email protected]
http://www.europeonline.com

P.S. Oh, and of course, Europe Online and Eutelsat-OpenSky will
prolong your subscription two weeks in order to compensate for any
outage of service you may experience while you get ready to prepare to take
advantage of this special offer!

P.P.S. We have a limited number of free satellite dishes available for our
valued EOL Customers. All you pay for is the transport which costs 18 Euros
in most EU countries. Send an email to [email protected] if you
would like to request one of the free satellite dishes.

Pozdrav:)) cheers

ja uzeh pretplatu pre 2 meseca al je jos nisam aktivirao :mrgreen:
sta se sad sa mnom desava. jel treba da uzmerim antenu na astru il na eutelsat kad budem ovih dana aktivirao pretplatu ?
da li korisnici kojima je preostalo npr. 7 meseci pretplate gube istu ako ne predju do 1 decembra na eutelsat - kolko sam jua skapirao to uopste nije pitanje izbora - osh da koristish EON, marsh na eutelsat.

sve u svemu uopste mi nije jasno to "If you take advantage of our proposition before Monday, 01 December
Midnight, " ???? zar ne MORAJU svo koji su postojeci useri da predju na eutelsat il da jednostavno bace preostalu pretplatu u djubre ?

napisao sam pismo ovima iz EON-a i cekam odgovor pa cu ga postovati ovde .

"I bought 1 year subscription for your services 2 months ago, but since right after that I went on bussiness trip to USA and have come back to europe 2 days ago, I still haven't activated my subscription.

i have 2 questions:
Is my subscription valid on Eutelsat under new terms you posted on your website.(do I also get those extras - doble fast surf , double file fetch..)
Do I have to activate it on Astra and than change to Eutelsat or I should activate my subscription directly on Eutelsat ?

What happens with customers who do not take your offer until 1st of december? Do you still plan on providing your services partialy on Astra or the complete EON community is transfered to Eutelsat?
"If you take advantage of our proposition before Monday, 01 December Midnight, you will get the following" - what that means - for example , if I had 7 more months of subscription left , and i dont transfer to Eutelsat , what happens ? Do I lose my subscription ???
As i see it EVERYONE MUST change to Eutelsat if they want to use remaining subscriptions. Thats not a matter of choice, its a must.
"

O ne...izasli su PES3, NFS:Underground i XIII a EON ne radi...

:<

Dok se sve to ne podesi ponovo kako treba ... a taman sam ga skockao da radi kako treba! Jovo nanovo ...

Jel neko uspeo da potera bittorent preko Opensky? Pokusavam da skinem PES3-rip ali nikako da proradi... Kada bi samo nasao direktni link...

Re

Sinoc isla dva fima preko madjara i ostatak fajlova sa eonffm

Proradio i fast surf

I evo linka za fastsurf clijent i za gledanje streemova TV canala ,fajl je tezak 15 Mb

http://opensky.eutelsat.net/OSClient/OPENSKY_1.4.exe

logujes se ovde zatim: https://sdr.eutelsat.net/servlets/satlogin

Pozdrav! cheers

Trenutno fazzt ne radi...protoka uopshte nema, ali nema veze sa eonom, ne radi ni opensky...

Donirao sam zonu na http://www.fzproject.com i kad se registrujem na sajtu nema efa !!! Zasto ???

Greska sad ima .

Vrh Dno