Šta je novo?

Bivsa EFA

Srboljube, lottery je boolja :) mi ovde prichamo o eonffm.com gde se kache sve efe kao shto su ranije na lottery bile....svako sa pretplatom moze odmah na lottery da pristupi, za eonffm se cheka i nisi ni siguran da li cesh da ga dobijesh...

driver je napisao(la):
Niko nije rekao da treba zona ponovo da se donira (ja sam to uradio pre 4 meseca), chak je neko pomenuo da ne sme ponovo :)
ovde se ne zna ko pije a ko placca :)

Meni na FFM Chat-u rekose da poram ponovo da se doniram posto sam se donirao pre "gasenja" lottery-a.

Eto, sta cu, ... ispado' fazan.... :beat:

co'ek uci dok je zhiv...

GuruDexx je napisao(la):
...
Meni na FFM Chat-u rekose da poram ponovo da se doniram posto sam se donirao pre "gasenja" lottery-a.
Još jedan dokaz da se ne zna ko pije a ko plaća, ja sam donirao pre gašenja loterija, i nisam ponovo donirao. :mrgreen:

Pa svi su donirali pre gashenja lotteryja, osim ovih koji su to uradili u poslednjih 5 dana :)

Btw. lott* i dalje radi samo kilavo. A sta kazete na ono sto pricaju za banovanje dilera sa eonboarda? Bas me zanima na osnovu cega ce da odredjuje ko diluje a ko ne?

Pa idu na lov u mutnom ;) raspituju se preko ljudi koje znaju dugo i tako...zato ovo toliko i traje...To isto vazi i za password. Ko ima choveka kome veruju, sigurno ce njegova rech da znachi.
Na lottery pushtaju skoro sve efe, ali tek sat vremena pred transmisiju, tako da se koliko toliko osiguraju, jer nema vremena da se rashiri....

Pa na FFM Chat-u pisu da im fale fajlovi mnogih filmova koji na lottery-u nisu ni pustani. Skupljao sam StarTrek sada ih vise nema na lottery-u, ali na chat-u non-stop pisu da idu nove epizode.

Rekao sam 'skoro sve'...2 dana koliko idu efe na lotteryju ponovo, stizali su svi filmovi i igre, ispustili su ps2, star trek, xbox i DVDR, a to je bash ono shto mi ne skidamo (aj star trek moz da prodje pa ga obrishem posle 10 minuta :))...inache, danas nema efa uopshte....neko je uploadovao shatro efu sa nekim url-om, i to je madjarska grupa, ali poshto je i sajt na madjarkom nemam ideju kako da nadjem info gde i kako se prijaviti za doniranje zone....

Ajd baci link ja zaboravio da ga sacuvam, pa da motam prevodioca.

Malo pojasnite kakav je ovaj madjarski site, jel on ima neke veze sa lottary i efaffm ili je ovo nesto trece ...

Ti josh ne razumesh kao ovo radi dexx....to madjarsko je grupa isto kao i ova, znachi donirash zonu, oni postuju efe i ti imash pristup da ih skinesh....

driver je napisao(la):
Ti josh ne razumesh kao ovo radi dexx....to madjarsko je grupa isto kao i ova, znachi donirash zonu, oni postuju efe i ti imash pristup da ih skinesh....

Pa pitao te je dali je to isti team (subteam) ili izdvojena grupa?

pa naravno da je izdvojena grupa..nisam primetio da je bilo ko od pushera/organizatora madjar, a i zashto bi imali neki tamo madjarski sajt za koga do sad niko nije chuo....
ko nije u toku, pored ove za koju svi znamo, postoji ta madjarska i cheshka shto se tiche velikih grupa...

Ako vec postoje tri velike grupe pushera, mi na 'nasoj' mozemo skidati i bez doniranja sa lottarija, bar za sada, jel moguce tako nesto i sa ovih drugih, jel imaju take site-ove za cookie, mozda se treba prebaciti sa doniranjem na neku drugu stranu, pa ko je bolji, trziste bato ...

kod drugih je to uvek bilo oshtrije, kao shto je sad ova grupa...nema nishta za dzabe, morash da donirash zonu...
samo je fora u tome shto je ova grupa najbolja...

Nocas ako bog da cu da proverim kakvi su Madjari. Jos samo kad bi se dokopao i ceskih najava.

Sta je bre ovo sa lottery-jem. Stoje fajlovi joji su kao okaceni danas u 2, a prosli jos 3 Novembra.

lottery je u raspadau

driver je napisao(la):
kod drugih je to uvek bilo oshtrije, kao shto je sad ova grupa...nema nishta za dzabe, morash da donirash zonu...
samo je fora u tome shto je ova grupa najbolja...

daba je napisao(la):
Nocas ako bog da cu da proverim kakvi su Madjari. Jos samo kad bi se dokopao i ceskih najava

Pa jel to znaci da treba da prelazimo na madjare ili da cekamo da se lottary sabere sam sa sobom ...

Ponovo radi bioskop. Madjari salju veceras Matriks SVCD
Mislim, ako jos cekate za password od EONFFM grupe, pametnije vam je da ga promenite i pristupite madjarima. poslali su mi pass za nepunih pola dana

Znaci ipak vredi donirati madjarima.
A ako nekom nesto nije jasno tamo, rado cu mu prevesti, mada samo doniranje je objasnjeno i na engleskom.

Mozda glupo pitanje,

... a sta mi nindje da radimo sto smo vec donirali zonu?
Menjamo pass na EON-u, je l' ... i onda se donira kod Mundjara...

... sto ti je tehnika... cudo! ctp; :boom:

Daba je napisao(la):
Jos samo kad bi se dokopao i ceskih najava.

Na kom sajtu su ceske najave. Naravno ako neko zna.

Na kraju ispade da je madjarska i ceska jedna ista grupa. Driveru ispravi me ako gresim.

Srboljub je napisao(la):
Mozda glupo pitanje,
.. a sta mi nindje da radimo sto smo vec donirali zonu?
Menjamo pass na EON-u, je l' ... i onda se donira kod Mundjara...
... sto ti je tehnika... cudo! ctp; :boom:

Ma ne igrajte se.
Sve ostale grupe (cesi, italijani, madjari) zajedno
nemaju ovaj kvalitet i kvantitet a da ne govorimo
da veliku vecinu stvari koje dobijate od tih grupa
cine one na njihovom jeziku.
(sinhronizovani filmovi aka dubbed i ostalo)

Jos jedna stvar, sta cete uraditi sa zonom je Vasa stvar
ali ako promenite sifru a zonu ste Vec dali "ffm-ovcima"
izletecete kad-tad, mozda za dan, mozda za mesec dana
i necete se moci vratiti.

Nedostaju mi dani bs/ffma :(

sasha,to sve jeste tachno ali ja sam danas tacno zavrsio 14 dana od registrovanja na eonffm.com i dao sam svoju zonu madjarima danas...mislim stvarno su beozbrazni,korisnik sam eona skoro dve godine,zonu sam bio donirao i za bs i sad u julu na opet kad sam opet uplatio pretplatu,i ovoliko sam cekao na pass,plus sto niko nece nista da ti kaze,samo te kickuju sa kanala ko poslednju budalu..

Nazad
Vrh Dno