Šta je novo?

Bivsa EFA

GuruDexx

Čuven
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
619
Kako se razresava nestjenje efa.*** i kako dalje ...

kako se rasreshava nestajanje efa ?
kakvo pitanje :) ako si nov korisnik, verovatno necesh uskoro dobiti pristup, jer jednostavno ima vishe zona nego shto im je potrebno, pa zashto bi te pustili da rizikuju da shirish dalje i dilujesh softver...pushtaju samo proverene ljude, tako da vrlo teshko...lottery ce nastaviti da radi, ali za sada mnogo slabo....chitaj forum na lottery-ju...

Donirali smo se sredinom prosle nedelje, pre svega ovoga. Javili smo se ripperu i ace99 i rekli su na da pratimo FFM chat i da cu tamo sve saznati. Evo vec ceo dan sam na FFM Chatu-u i nista nizam saznao. Uopste niko neprica o tome. Pricaju o RamDisku o povezivanju mobilnog i racunara...
A korisnik EFE sam od pocetka godine. Tada i nisam znao da treba da doniram. To sam saznao pre neka dva meseca i od tada nisam mogao da saznam kako da se doniram. Tek sam prosle nedelje saznao ovde na benchmarku saznao kako da se doniram. I odmah sam se donirao. Ali nisam uspeo da dobijem pass za #Trad***.

Inace se ne bavim sirenjem sofrwera.

Please Help me!

Na zalost, ovde ti nema pomoci posto ni Guru nema pristup novom sajtu, sem ako ga nije danas dobio. Posto si vec donirao znaci ostaje ti da sedis i cekas odgovor na mail koji si ostavio. Eventualno sa starog sajta da skines ono programce i probas sa njim mada je to mrka kapa, bar zasad.

Kako mozemo da ucestvujemo u FMM Chat-u

Ma nek jedu oni znate vec sta, ja im necu dati moj password. Platio sam eon pretplatu 100 eura, i dobio za 10 dana desetak dvd-a, i puno igrica filmova i raznih programa. posteno placeno. :) Rizik je isuvise veliki, ne zelim da verujem tamo nekim hrvatima i likovima bez imena i prezimena. Toliko bih ionako potrosio za jednu osrednju pijanku :beat:

GuruDexx je napisao(la):
.............
A korisnik EFE sam od pocetka godine. Tada i nisam znao da treba da doniram. To sam saznao pre neka dva meseca i od tada nisam mogao da saznam kako da se doniram. Tek sam prosle nedelje saznao ovde na benchmarku saznao kako da se doniram. I odmah sam se donirao. Ali nisam uspeo da dobijem pass za #Trad***.

Inace se ne bavim sirenjem sofrwera.

Please Help me!

Kako od pocetka godine kad je radio BitchSlapper do letos i tada nije mogao niko ko nije donirao da pristupi. Tek od letos kad je prsao BS pocelo je sa lottery-jem...

leksa je napisao(la):
...
Kako od pocetka godine kad je radio BitchSlapper do letos i tada nije mogao niko ko nije donirao da pristupi. Tek od letos kad je prsao BS pocelo je sa lottery-jem...

Sorry!
Greska koristim ga od jula meseca.

a sme li se znati o cemu se ovde radi ? :)
i sta vam je to effea ?

pozdrav

vladojko je napisao(la):
Ma nek jedu oni znate vec sta, ja im necu dati moj password. Platio sam eon pretplatu 100 eura, i dobio za 10 dana desetak dvd-a, i puno igrica filmova i raznih programa. posteno placeno. :) Rizik je isuvise veliki, ne zelim da verujem tamo nekim hrvatima i likovima bez imena i prezimena. Toliko bih ionako potrosio za jednu osrednju pijanku :beat:

Moze li info gde si to dobio toliko materijala, a da nije preko FFM?

bluestar je napisao(la):
a sme li se znati o cemu se ovde radi ? :)
i sta vam je to effea ?

pozdrav

Efa ti je ono sto svima treba a nigde nema. :mrgreen:

Bre kako nemate pass?:)
nekapiram vas ako ste donirali godinu dana svi dobijate pass pa makar i danas donirali ALI ako idete na prevaru sa mesecnom pretplatom normalno da necete dobiti pass jednostavno, a sto se ffm chata tice moras da odes na eonboard forum i da trazis od Goggy -a na pm da ti da pass za ffmchat to je prosto (napomena goggy nije nas lik nego nemac, pa ili na engleskom ili na nemackom mu trazi).
a sto se tice treadza kad doniras zonu imas upustvo da odes na sajt i sta da ukucas na aksestredz kanalu i dobijas pass 100% zbog ftp-a
to je sve sto treba da uradis,
Znaci vrlo bitno je da imas GODISNJU PRETPLATU DA BI DONIRAO ZONU DA BI DOBIO PASS ZA EONFFM.

eto toliko
poz:)

Znaci ne mogu da im dam Channel 18 password umesto glavne sifre?

Ne razumem zashto im ne bi svako donirao zonu...

1. nikad se nije desilo da nekog zeznu, jer tako bi samo sebe zeznuli
2. shta cesh da radish sa 12Gb zone koju platish 100€ ? skinucesh ono shto stigne za jedan dan ;)

@|smile| : vecina ljudi nemaju pass za eonffm.com...ja znam samo jednog nasheg choveka koji ga ima, a znam najmanje 10 nashih ljudi, i po ceo dan na ffm chatu se gomila stranaca buni i pita za pass...pogledaj koliko ih ima na lottery forumu...

btw, danas je krenulo na lotteryju ponovo, uz jachu predostroznost, pa se efe ubacuju uz pomoc GetEFA programa...Vidim da prichaju kako na eonffm niko ne moze da se uloguje vec dan i po, tako da je ovo verovatno privremeno..

Sinoc sam dobijo NickCode za FFM Chat. I tamo su mi rekli da ko se donirao bre "gasenja" lottery-a mora ponovo da se donira. Da li je to istina ili neka buva.

E j*bi ga onda, ajmo jovo nanovo ako je tako. A ja cekam pass ko budala. Mada je receno ko je donirao zonu da ne mora da se ponavlja.

driver je napisao(la):
@|smile| : vecina ljudi nemaju pass za eonffm.com...ja znam samo jednog nasheg choveka koji ga ima, a znam najmanje 10 nashih ljudi, i po ceo dan na ffm chatu se gomila stranaca buni i pita za pass...pogledaj koliko ih ima na lottery forumu...

evo sad znas dva coveka ;)

e da zaboravih da kazem ko od prosle nedelje je donirao zonu nece moci da se loguje na eonffm.com, pricao sam veceras sa pusherima jos to nisu resili za nove korisnike tako da ****** cekajte sta da kazem tako su rekli... (jer nepostoji nigde vise register)

1.doniras zonu nekom puseru
2.doniras zonu na sajtu
3.prijavis se na eonffm(kod mene nema login problema driveru)
4.cekas pass

Tako sam uradio i dobio pass isti dan

GuruDexx je napisao(la):
... I tamo su mi rekli da ko se donirao bre "gasenja" lottery-a mora ponovo da se donira....

|smile| je napisao(la):
e da zaboravih da kazem ko od prosle nedelje je donirao zonu nece moci da se loguje na eonffm.com...

NEMOGUCE da oba ova iskaza vaze. Koje je sad istina?

driver je napisao(la):
Sad znaš još jednog koji ima pass.

driver je napisao(la):
Vidim da prichaju kako na eonffm niko ne moze da se uloguje vec dan i po, tako da je ovo verovatno privremeno..
Nemam pojma šta ovo treba da znači, ja se logujem više puta dnevno, nikakvih problema nema.

Djino je napisao(la):
1.doniras zonu nekom puseru
2.doniras zonu na sajtu
3.prijavis se na eonffm(kod mene nema login problema driveru)
4.cekas pass
Tako sam uradio i dobio pass isti dan
Ej, pa ovo je prvi post koji ima smisla ovde! I ja sam uradio apsolutno isto ovako i dobio pass sledeći dan.

Niko nije rekao da treba zona ponovo da se donira (ja sam to uradio pre 4 meseca), chak je neko pomenuo da ne sme ponovo :)
ovde se ne zna ko pije a ko placca :)

Da vidim i ja da se ne zna ko pije a ko placa :) Navukoste me da platim pretplatu, a sad mogu samo da se slikam sa njom :) Hoce li ko jeftino da kupi 11 i po meseci pretplate za eon? cena - sitnica :D

hocu ja, treba mi fastsurf :)

Daklem, redovno skidam sve sto se postavi na lottery-ju, dobijam najave, donirao poshteno i jedino sto sam primetio je da ima manje postavljenih .efa-i ili gresim?
Istina, sve deluje malo nesredjeno, ali cenim da ce to srediti uskoro...
Ne znam kako je sa novim clanovima, ali me definitivno interesuje zbog ortaka koji ima godisnju pretplatu, ali jos nije aktivirao...

Uzdravlje sinovci,
tatatatira :boom:

Nazad
Vrh Dno