GuruDexx je napisao(la):.............
A korisnik EFE sam od pocetka godine. Tada i nisam znao da treba da doniram. To sam saznao pre neka dva meseca i od tada nisam mogao da saznam kako da se doniram. Tek sam prosle nedelje saznao ovde na benchmarku saznao kako da se doniram. I odmah sam se donirao. Ali nisam uspeo da dobijem pass za #Trad***.
Inace se ne bavim sirenjem sofrwera.
Please Help me!
leksa je napisao(la):...
Kako od pocetka godine kad je radio BitchSlapper do letos i tada nije mogao niko ko nije donirao da pristupi. Tek od letos kad je prsao BS pocelo je sa lottery-jem...
vladojko je napisao(la):Ma nek jedu oni znate vec sta, ja im necu dati moj password. Platio sam eon pretplatu 100 eura, i dobio za 10 dana desetak dvd-a, i puno igrica filmova i raznih programa. posteno placeno.Rizik je isuvise veliki, ne zelim da verujem tamo nekim hrvatima i likovima bez imena i prezimena. Toliko bih ionako potrosio za jednu osrednju pijanku :beat:
bluestar je napisao(la):a sme li se znati o cemu se ovde radi ?
i sta vam je to effea ?
pozdrav
max9998 je napisao(la):Znaci ne mogu da im dam Channel 18 password umesto glavne sifre?
driver je napisao(la):@|smile| : vecina ljudi nemaju pass za eonffm.com...ja znam samo jednog nasheg choveka koji ga ima, a znam najmanje 10 nashih ljudi, i po ceo dan na ffm chatu se gomila stranaca buni i pita za pass...pogledaj koliko ih ima na lottery forumu...
GuruDexx je napisao(la):... I tamo su mi rekli da ko se donirao bre "gasenja" lottery-a mora ponovo da se donira....
|smile| je napisao(la):e da zaboravih da kazem ko od prosle nedelje je donirao zonu nece moci da se loguje na eonffm.com...
Sad znaš još jednog koji ima pass.driver je napisao(la):@|smile| : vecina ljudi nemaju pass za eonffm.com...ja znam samo jednog nasheg choveka koji ga ima, a znam najmanje 10 nashih ljudi, i po ceo dan na ffm chatu se gomila stranaca buni i pita za pass...pogledaj koliko ih ima na lottery forumu...
Nemam pojma šta ovo treba da znači, ja se logujem više puta dnevno, nikakvih problema nema.driver je napisao(la):Vidim da prichaju kako na eonffm niko ne moze da se uloguje vec dan i po, tako da je ovo verovatno privremeno..
Ej, pa ovo je prvi post koji ima smisla ovde! I ja sam uradio apsolutno isto ovako i dobio pass sledeći dan.Djino je napisao(la):1.doniras zonu nekom puseru
2.doniras zonu na sajtu
3.prijavis se na eonffm(kod mene nema login problema driveru)
4.cekas pass
Tako sam uradio i dobio pass isti dan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari