Šta je novo?

BitcoinZ (BTCZ)

Ovaj trejd na BTC-Alpha uopste nije los.... Menjacnica deluje malo ONO ali dosta je aktivna trgovina tamo, da ne kazem najaktivnija...

Dajte neku referencu koliko moze da se nakopa btcza za 24h sa koliko sola na kom poolu... whattomine mi je malo nepouzdan kad su slabiji coini u pitanju. Kopao sam jedno vreme sa jednim rigom na ragnar poolu i dosta je variralo. Sa 1500 sola je variralo od 800 do 1000 coina na dan

Lepe vesti nema sta. Ako bi usao samo na jednu jacu menjacnicu mislim da bi napravio pravi bum. A i ako cemo iskreno, za jako kratko vreme bez gotovo nikakve reklame BTCZ je zaista zadrzao lepu vrednost, novcanik na svim os ukljucujuci i Android, sve je transparentno, i sto je najbitnije transakcije su ako ne momentalne sto mi se desavalo onda se sve zavrsava u roku od par min. Jedini problem gde se javio mali zastoj je tradesatoshi gde je uplata-isplata malo kasnila ali je to iskljucivo do menjacnice jer mnogi majnuju direktno na nju.... Sve u svemu ocekujem pravi bum...Trejderi neka se pripreme...

Da li neko moze da potvrdi glasine da BTCZ ipak izlazi na YoBit menjacnicu sledece nedelje?

Na podcast sam gledao meet-up i tu se pominjalo da se pregovara sa Exmo.

Jel bi hteo da nam ostavis link gde to tacno pratis ako nije frka...

Koliko tu developeri moraju da plate da bi njihov coin izašao na neku menjačnicu?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zavisi od menjacnice.. Negde 2, 5, 10 BTC.... Iskreno se nadam da ce da ubodu neku pravu sa ovih 10BTC koje su dobili pa da malo ozive ovaj coin u ovom kompletnom mrtvilu svih coina trenutno....

Gde kopati,na kom poolu i koliko se dobija sad sa 1070 x6?

Miningspeed i suprnova definitivno jedno od ta dva... Ne znam stvarno za 1060 ali vidim da je tezina dosta veca sada nego ranije. Ja kad sam ga kopao diff nije prelazio 150-170, a sada cim network hashrate ode iznad 10Msol/s diff skoci preko 200 uz trenutnu cenu rezultat je po meni katastrofalan ali ajde... Nadamo se u nekom blize daljem periodu da ce se situacija promeniti sto se tice cene i moraam da napomenem Tradesatoshi i prebacivanje na njihov volet ravno je samoubistvu sto se tice BTCZ.... Na ostalim menjacnicama transakcije se zavrsavaju bukvalno najvise do 10min. Kakva su vasa iskustava sa menjacnicama (naravno, trenutno globalno stanje na svim novcicima je krajnje deprimirajuce)....

Suprnova radi ko sat.
Od menjacnica Stocks.Exchange i Exrates.me, a svakako amatere iz Trade Satoshi zaobilaziti generalno, a ne samo za BTCZ.

Exrates mi je menjacnica jos uvek sa nerelnim ponudama i potraznjama. Menjacnica kao menjacnica je ok ali za BTCZ bas se ne slazem... Za mene ipak najbolja BTC-Alfa... Samo trenutno su sve menjacnice mrtve i skoro i da se ne obavljaju nikakve transakcije na svim poljima ili su draaaasticno smanjene... Upravu si za suprnovu...

Na tom spisku ima mnogo coina koji nisu na Binance, tako da po meni ovo ne znaci nista.
Evo na primer Doge mi prvi pada na pamet.

Posle koliko vremena legnu coini na Windows wallet?

Odakle ih saljes? Sa menjacnice ili majnujes? Ako je sa menjacnice Tradesatoshi onda ce da potraje mozda i do 4h neki put a ostale bukvalno do deset min a neki put i instant za min ali recimo da je to prosek deset min. Sto se tice majnovanja bar da prodje 6h onda prodje verifikacija za blok koji si tada majnovao mada sve to malo zavisi i od pool-a ali orjentaciono to je to. Kad pocnes da majnujes vidis koji blok je koliko prosao verifikaciju ali opet kazem orejentaciono 6h.. A onda hvatas ritam kako padaju blokovi tako se koini prebacuju.. Inace generalno transakcije kod BTCZ sa vrhunsko brze bar je to moje misljenje.. Dok ljudi provale da umesto da povuku bitkoin i fee im bude mnooogoo velik.. Pretvore ga u btcz i prebace instant na drugo mesto uz smesan fee... Samo jos malo strpljenja.. Zivi bili pa videli da ce tako biti... A uz povecanu potraznju logicno ide i cena gore... Gresim li?

Bas bih voleo da vidim gde ce da potrose tih 10BTC sto su dobili.... Samo da ne bude neka fora cisto da podignu masu....Iskreno se nadam da nije tako, bar mi ne deluju do sada...

Verujem da je pomenuti Exmo.
Zalud bacenih 10 BTC-a... :smash:

BTCz se danas izgleda probudio maaaloo.. A i BTC-Alfa takodje...

Ma, probudio se... vrzma se jedva iznad 50 satoshija, sramota....

Hahah samo sam cekao reakciju... Brate place mi se kad vidim kompletnu sliku ne samo BTCz...

Developeri su ili glupi ili slepi, kad se bacaju silni BTC da se coin doda na neke besmislene menjacnice. Sakupljaju se donacije za razne gluposti, umesto da se uradi jedna jedina bitna stvar koju neki coin treba da radi - dodavanje na Binance ili Bittrex "one way or another", legalno, nelegalno, ucenom, podmicivanjem, placanjem, kakogod.

Menjacnica ima patetican dnevni volume od 65k USD. Ruska menjacnica, dakle verovatno teski prevaranti.
Ali makar je bilo jeftino (50.000 BTCZ za listing)

Nazad
Vrh Dno