Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

ostala je samo ECD menjacnica, momci rade korektno, meni su istog dana kad sam poslao BTC legle pare na tekuci racun, pohvala za to samo sto bi provizija mogla da bude neki procenat niza...

Trenutne provizije za prodaju bitkoina:

neregistrovani korisnici: 8%

registrovani korisnici: 7%

VIP korisnici: 6%

7% ako si neregistrovan, kad se registrujes kao clan onda je 6% a imaju i neku VIP grupu gde ja nisam nazalost tamo je 5%...
edit:
opaaa sad vidim POSKUPELI SU...

Poslednja izmena:
jeste definitivno zmaj izbija u prvi plan...

How to use Bitcoin...

tacno jeste, ali nema nista od toga, kinezi drze sve u rukama i to je u stvari problem

Mislim da od toga nema nista vec se samo pred polovljenje potura prica da bi srokala cenu i da se ljudi istovare. Mislim da kitovi imaju cilj da se docepaju jeftinih novcica.
Bilo je i mnogo gorih trenutaka za btc pa se nisu takve price pricale ;)

Mislim da od toga nema nista vec se samo pred polovljenje potura prica da bi srokala cenu i da se ljudi istovare. Mislim da kitovi imaju cilj da se docepaju jeftinih novcica.
Bilo je i mnogo gorih trenutaka za btc pa se nisu takve price pricale ;)

Iskreno i meni je pomalo na kraj srca drago sto cena pada :D .
Tako mogu da pravim vece zalihe btc :D .

Pa znas kako...Posle 2013. pumpa svi su ocekivali da ce cela planeta zameniti novac BTC-om...Znamo kakva je bila 2014. Prosle godine bese polovljenje LTC-a. Ocekivanja znate kakva su bila, rezultat ste takodje videli. Tako da ja vise nemam ocekivanja na zalost, barem ne velika.

Kada padnu ocekivanja i svi izduvaju (prodaju jeftino btce), onda ce cena gore, drugacije ne mere :)

Vrh Dno