Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Pa racunaju po goxovom kursu. :d

Sad ce biti zanimljivo jer ce verovatno neki od vlasnika menjacnica da kaze ako ovom proslo da ode sa 100 miliona eura i nikom nista mogu i ja..da ugase BTCe ne bi ni znali koga da psuju

sutra osvane gox sa ltc-om :p

nije iskljuceno, nisu male pare u pitanju

Pa ne znam kako ce MK da se izvuce iz ovoga.
Moja pretpostavka je da je zapalio sa brdom novcica. Otvaranje nove menjacnice mu je s jedne strane nepotrebna jer para ima a s druge strane mu treba kao pokrice i da nastavi da pricom kako je opljackan gox sto je neverovatno.

Jedno pitanje za sve vas... Koji je najbrzi i najeftiniji nacin da prodam bitcoine i da mi pare legnu na racun u banci ?

Koliko sam ja shvatio, nisam do te faze "razvoja" došao, bitstamp prodaja za keš i transfer novca do tvog deviznog u banci - sve traje oko/do nedelju dana otprilike... No, sama registracija kod bitstampa je duži proces - sken pasoša/lične, računa sa adresom na kojoj živiš i/ili najbolje uz "izvod/potvrdu" iz banke, pečatiranu, na kojoj stoje tvoji podaci (ime, prezime, adresa, račun i možda nekoliko uplata kojih si imao; trebaće ti i podaci za SWIFT tvog deviznog, wire transfer da uneseš na nalogu na bitstampu)... Da bi prošlo što brže i bez cimanja. Naći ćeš tamo šta ti treba. Bitno je da im ne šalješ ćirilicu na dokumentima, za to mogu da te iscimaju, jer je ne razumeju, ali i to nekad prođe. Ludilo, a? :D

Opet izjava na mtgox.com , znaci nisu pobegli s parama jos uvek :)

Dear MtGox Customers,

In the event of recent news reports and the potential repercussions on MtGox's operations and the market, a decision was taken to close all transactions for the time being in order to protect the site and our users. We will be closely monitoring the situation and will react accordingly.

Best regards,
MtGox Team

February 26th 2014

Dear MtGox Customers,

As there is a lot of speculation regarding MtGox and its future, I would like to use this opportunity to reassure everyone that I am still in Japan, and working very hard with the support of different parties to find a solution to our recent issues.

Furthermore I would like to kindly ask that people refrain from asking questions to our staff: they have been instructed not to give any response or information. Please visit this page for further announcements and updates.

Sincerely,
Mark Karpeles
..

Svi sad cekaju da vide sta tacno i kako, negativna vest BTC ide debelo dole (trajne posledice takodje), u suprotnom ide gore

Msm da mi je najbolja opcija lik na kupujem prodajem :D . Heehheh... Najbrza :D

Ne pratim nesto ovaj fenomen ali naletim na ovaj clanak danas
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2014&mm=02&dd=28&nav_id=817959
pa ako moze neko od vas da potvrdi.Fascinatna mi je jedna stvar iz teksta da je u decembru BC vredeo 1200$ a sada svega 500$.Mislim samo od trgovanja mogao si da zaradis veliku lovu ako pretis te stvari.

Mogao si i da puknes lovu ako si kupovao po 1200 jer si mislio da ce skociti na 1500 ... kad ono buc na 500$.

Pa da...cudo, zena pa da pojednostavi sve u 7 pitanja, malo teze :kez: . Salu na stranu, nisam ni racunala sutra da pocnem, nego kad prodje leto, a do tad da iscitavam vas forum koji mi je medju omiljenima i ne bi li bila potpuno informisana, Nije to nimalo naivno, skoro kao poker stategy book. Hvala vam svima za sad, verovatno cu kako budem vise ulazila u pricu BTC, docicu da postavim jos koje pitanjce. Drago mi je sto niste kao neki forumi, gde ne pristupaju stvarima za bar nekim visim nivom informisanosti. Hvala za sad, nastavicu s citanjem, pa ukoliko ne bude mi nesto jasno ce da se vrnem ovde, izvinte zbog pomalo huge offtopica.

Treba mi novčanik za BTC. Skinuh ga odavde - http://sourceforge.net/projects/bit...-0.8.6/bitcoin-0.8.6-win32-setup.exe/download našao na bitcoin.it naravno... No, pre nego što ga pokrenem sa obzirom da sam pročitao da će download biti veći od 6GB, u temi se pominjalo 20GB...

Šta mi savetujete? Neki drugi novčanik? Online wallet? Koji??? Ne bi da naletim na nešto neprovereno... Šta profiji koriste? :D

LTC sam lepo odradio preko njihovog zvaničnog i bootstrap - nije tako bolelo. Ali za BTC, nešto sam neodlučan...

Pukla jos jedna BC banka flexcoin.Kao satro hakerski napad.Ako nisi platio da se BC cuvaju u memoriji van interneta ostao si bez BC.U kojim bankam vi cuvate BC i da li se plasite da ne ostanete bez njih.Da li BC mozes da cuvas kod sebe nije mi bas najjasniji koncept.

naravno da možeš, i treba

btc banka, kako glup i kontradiktoran pojam

Poslednja izmena:
Vrh Dno